Mamici norocoase de sept-oct 2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

of, nushu, lasa mai ca vine si toamna!
incearca sa bei multe lichide, ca asha se elimina apa din organism si nu mai manca nimic sarat!
sa nu faci dus fierbinte
si poate ar fi bine sa mergi intai la medicul de familie, daca iti e mai accesibil, sa nu stai pana joi

sanatate maxima!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

33+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Sper din tot sufletul Claudinna sa ascund un bebe dar inca nu sunt suta la suta,sunt cam pale testele,dar cine stie?

test nou facut vineri seara

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

din cate am vazut mai ai cateva zile pana la testare, dupa tiker si dupa cum arata testele tale...e f posibil
bafta!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

33+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

off..urate sunt injectiile astea cu clexane..azi mi-am facut-o singura..dar ma simt f rau dupa.
Am incercat sa va citesc si imi fuge imaginea...asa ca imi ramane doar s ava multumesc ca va ganditi si la noi.
pupici

*** AniS ** 27+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare gravidute vrednice ,

Andy_galro, Alina, Laureta ma bucur ca v-au placut lucrusoarele juniorului meu, nu ne-am hazardat la prea multe, caci stim ca vom primi si mai multe si la cat de repede cresc bebeii la inceput chiar nu are rost. Azi nu am apucat sa dau deloc pe aici, sint inca in curatenie generala, ii sortez toate lucrurile fiemii si vreau sa i le dau pe toate cumnatei, care asteapta si ea o fetita in acelasi timp cu noi. Numai bine ca oricum se anuntau musafiri dupa musafiri pe la noi si era si cazul

Anca, ma bucur sincer ca bebe Carla a recuperat si tu esti mai linistita acum

Musette, uite vopselurile astea de la Benjamin Moore mi le-au recomandat cei care vin sa vopseasca, care s-au ocupat si de exteriorul casei noastre acum vreo doi ani....stiu ca firma e in US si CA, dar poate gasesti si acolo daca ai noroc: http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps_en_ca.portal?_nfpb=true&_pageLabel=minisite_hiddenPage&includePage=cfyh_ca Spor la treaba iti urez

Nushulica, trebuie sa-ti spun ca asta a fost grija mea cea mare in sarcina asta si anume retentia apei...la prima sarcina a fost ceva ingrozitor, nu-mi mai recunosteam picioarele fara gluma, si ca prin minune au revenit la normal imediat dupa ce am nascut-o pe fiimea. De data asta se pare ca sint mult mai norocoasa sa bat in lemn , caci pana acum nu mi s-au umflat picioarele deloc. Asa ca te inteleg perfect ca de-abia astepti sa nasti.

Anis, imi pare rau ca ai neplaceri din astea, sper sa treaca si la tine cat mai repede pana ce-ti tii domnisoara in brate

Si ca tot imi spune sotul ca I'm nesting, sa nu ma dezmint , maine am in plan sa-mi achizitionez niste www.bouclair.ca/en/windows/readymades-6.html" target="_blank">draperii la geamuri, mai ales ca au reduceri de 40% Pt. fetele care se gandeau sa achizitioneze perne la bebei, cred ca am gasit www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2688446" target="_blank">solutia care sa-i tina capul copilului ridicat fara pericolul sufocarii .

Pupici,

Cristina

le bébé 29w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata tuturor!!!
O zi buna fara dureri, probleme ci doar cu bucurii!!

Noi nu am dormit mai deloc azi noapte: m-am mutat de pe stanga pe dreapta, de pe dreapta pe stanga si tot asa. Acum as dormi dar e atat de frumos afara (racoare) incat mai stau sa ma bucur de vremea asta.

Azi mergem si noi la eco asa ca am treaba: epilatul!! O sa-mi fac curaj mai incolo ca necesita putina echilibristica si tre' sa-l fac pe stomacul gol.

Pup toate gravidutele!!

32 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
citat din mesajul lui ratonelu

ma doare maseauaaa.....asa dintr-o data....dar raauuuu...bine e de f mult timp cu probleme si n-am tratat-o....
ce sa fac?
dentistu nu-mi face nika acum.....

carla,30+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Neata! Mergi mamico la dentist, se pot face tratamente si in timpul sarcinii. Nu te chinui

29+ fara nume

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui _irina_

buna seara,
eu de vre-o 2 zile am niste glezne groaznic de umflate. Asa ca acum mi-am luat laptopul in brate si m-am pus in pat.

Nu stiu ce sa mai fac. maine de dimineata imi voi lua si tensiunea sa vad cum stau. sper sa nu fie probleme.
Of, a mai patit cineva asa?

31+ - Andreea

Eu sunt umflata la glezne, si ca sa treaca nu am facut ceva deosebit: dormit cu picioarele pe perna de gravi indoita (deci 30-45 de grade), baut muuulte lichide, mancare sare in cantitati normale (pe mine ma pocnise sa manac fistic prajit si cred ca are ceva legatura si cu asta). Inca mai am picioarele putin umflate, desi a trecut o sapt de la fistic...

Cred ca la luni mari e si relativ normal sa te umfli. Incearca sa faci plimbari mai lungi, rau nu cred ca fac.

29+ fara nume

Mergi la inceput

Asa si acum ca am terminat de citit, va spun si eu buna ddimineata. Ma bate o leneeee si tre sa ma duc la munca!

29+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ratonelu am tot uitat sa iti raspund. Se fac tratamente in trim III de sarcina. Este recomandat ca pe durata sarcinii sa iti rezolvi toate problemele stomatologice. Anestezicul injectat la dinti este in cantitate infima si oricum astea aparute de curand nu au nici o influenta asupra fatului.

Miruna 32+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput