Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
RAMONELLA spune:
Geta am uitat sa-ti spun ca si Bea mea n-are nici un dinte la 8 luni jumate,nu merge de-a busilea...ziceam intr-o vreme ca e inapoiata si m-au certat fetele.
Aaaaaaa,si are 6500...
Asa ca fetele care aveti manechine,n-aveti nici o sansa in fata noastra.![]()
Si eu am poze la concursul cu mirese.Ancuta m-a vazut deja.Nu stiu daca si altele.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
cristi07 spune:
fetelor cu poze in concurs..dati-ne linkul sa va admiram!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
RAMONELLA spune:
quote:
citat din mesajul lui cristi07
fetelor cu poze in concurs..dati-ne linkul sa va admiram!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Eu is ram1 si ram2,da nu stiu cum sa pun linkul...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Victo spune:
salutare
fetelor care ati fost in Ungaria la Hajduszoboszlo, nu ma puteti ajuta cu niste relatii despre pensiuni?
ca noi tot ne chinuim de vreo saptamana si se tot sucesc..ba ca nu primesc cu copil..unii ba ca nu au locuri..acuma ultimii s-au gasit sa ne ceara bani si pt copil...
noi vrem sa plecam joi..si iacata-ma in criza de timp..:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mihuta spune:
Jasmin, si Sophia are radar, tot ce e de papa e cah, restul sunt minunatii bune de ros! Asa ca ii pun pe masuta printre jucarii si cate un biscuite. Mai rontaie cateodata. Din pacate zboara toate pe jos odata cu jucariile ...
GETA, fiecare zi este un dar pentru noi toti, nu toti insa suntem constienti. Multa putere in lupta ta suntem alaturi de tine ! Si stai linistita, Sophia mea are 8 luni si nu are nici gand sa o ia de-a busilea, cum spunea Adina, e mai relaxata
...
mami de Sophia
Victo spune:
apropo de kile..
azi am fost la ortoped..f incantata doamna dr...ce bine arata, sa il tin asa, sa nu il ingras...si eu ii zic(il cantarisem dimineata, pe stomacul gol)..are 8,200...
ea, cu o mina dezamagita...deja??? ca la un an tre sa aiba 9, maxim 10 kg...asa ca, noi cele care avem bebelusi mai slabutei..e chiar ok..bine, eu nici nu m-am stresat ca e prea slab, decat in prima luna.
ma rog, nu stiu de ce a fost ea dezamagita, ca banuiesc ca in 3 luni nu va lua mai mult de 1 kg...
sorina..eu trec inapoi la 5 mese, ca nu-mi place ca face o pauza prea mare intre mic dejun si pranz, si e prea flamand la pranz si mananca prea mult.
ma rog, am incercat macar..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiucquote:
citat din mesajul lui Ank83quote:
citat din mesajul lui ancadragoman
Anca stai tu 2 ani dar o sa ai si 2 copii minunati...sau poate 3nu te potolesti???!!!!
Tu ar trebui sa te potolesti.![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Pupa mama pe ea de rusinoasa. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
buna !
asa pe viteza...ca e tarziiiiuuuu
DD sa iti dea putere Mikidutza sa lupti si sa ai incredere in viitor...copilasul tau e super...du-te la contrl cu copilul, asa, pt. linistea ta
Adinag, m-am bucurat tare sa te vad p-aci, ca sunteti bine...dar de Yasmina nu ne-ai spus nimic..
anacami...am vazut pozele micutilor...ce sa mai ...extra!!!
victo, ref la cazari nu stiu nimic...parinti mei au fos acolo...e super ok...si e statiune mare...dar la hotel ai incercat?poate e mai simplu ;poti sa bagi copilul in apa termala...sa vezi ce contine, ca in unele nu e voi cu copii...
cine stie cand mai apuc sa intru...mai vad eu ce zi voi avea
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
quote:
citat din mesajul lui Victo
ea, cu o mina dezamagita...deja??? ca la un an tre sa aiba 9, maxim 10 kg...
...bine ca e in cluj doamna doctor ca noi la 9 luni avem 10.8 kg 
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito