Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

distractie placuta fetelor care pleaca in concediu... si felicitari mancacioselor si mancaciosilor... Lucas e mai degraba betiv... mai bine zis lactoholic...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Victo mersi de raspuns, o sa incerc cu cereale si in biberonul de dimineata...am incercat mai de mult si nu a vrut de aia trecusem pe simplu, da se mai schimba gusturile. Va urez concediu placut, distractie cat incape si sa veniti sanatosi !

Adra domnisorica mea tot timpul isi schimba gusturile: cand vrea legume, cand nu prea, cand vrea fructe, cand nu...am inteles ca asa fac ei in general.

BB ce bine ca Iasminuta este mancacioasa ! tin minte ca niciodata nu ai avut probleme cu ea cu papa. Mi-a fost dor de voi, ce mai faceti ?

Jasmin mi-a placut faza cu lactoholicu'...las ca e bine, ca lapticu ii creste mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sorina, ce sa facem....am tot fost plecati in concediu, acuma de sambata incep nuntile, botezurile... am profitat din plin ca a fost mami meu venita acasa, dar din pacate peste cateva zile pleaca..... in rest pe langa buburuza mica, care e o nazdravana si numai de prostii se tine!!! voi?? chiar vroiam sa te intreb: am vazut ca e diferenta mare de varsta intre copii tai, cum se comporta baiatul cel mare??

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va pupam!!!

noapte buna!!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

BB pacat ca pleaca mama ta, da las ca banuiesc ca nu trece mult si vine iar.
Baiatul meu e tare incantat de surioara lui, acum tot ma ameninta ca la toamna cand pleaca la facultate la Cluj o sa o ia cu el, sau nu merge decat la examene ...ma ajuta, inclusiv ii da de mancare cand eu imi mai pierd rabdarea cand vad ca nu papa, se straduieste el sau face teatru de papusi. Si ea ii raspunde la fel, se lumineaza la fata si rade cu gura pana la urechi cand il vede...Acu nu s-a barbierit de cateva zile si l-a apucat de barba, a observat ea imediat schimbarea

ma retrag si eu, pupici si noapte buna !

Mergi la inceput

Sorina, ce baiat mare ai... daca nu zicea BB nu-mi dadeam seama... te admir pt asta... in general oamenii se gandesc sa nu rada lumea de ei ca fac copil cand deja au altul sau altii mai mare/i. Eu nu sunt de acord cu cei care gandesc asa, dimpotriva, cred ca e un act de curaj si de a-ti trai viata asa cum crezi de cuviinta... ca exact cand vezi ca cel mare a crescut atat si parca-l vezi cum isi ia zborul si te gandesti cu nostalgie cum era cand era mic, vine bebe si parca te face sa simti ca intineresti din nou... si viata ta capata alt sens...
iar despre lactoholic, nu stiu daca e prea bine, ca deja laptele nu mai acopera toate necesitatile lui...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
citat din mesajul lui Jasmin012

iar despre lactoholic, nu stiu daca e prea bine, ca deja laptele nu mai acopera toate necesitatile lui...

Sigur nu l-ai intrebat pe Lucas

Azi am avut o revelatie, stiu ca citisem undeva si am aplicat si eu, am trecut bucatelele de fruct (caisa decojita) prin pesmet, si astfel a putut si Sophia sa le apuce (pe vreo 2). Am sa incerc la legume (cand o sa ma mai aventurez in directia asta) sa le trec prin praf de parmezan. Papa cu placere singura, nu suporta deloc sa o ajut, zici ca vreau sa o otravesc !

Cand o aud si pe Adra ca Eva are 3 mese de lapte, iar ma apuca dubiile. Sophia are mese cate vrea de lapte pe zi si vrea de mult mai multe ori decat 3. Nu vorbesc de perioada asta in care nu mai vrea sa manance cu lingurita nimic asa ca baga lapte la greu, chiar si inainte, pai cred ca papa de vreo 3-4 ori inainte de pranz (scurt, ce-i drept).

mami de Sophia

Mergi la inceput

Mihuta, sunt cate unii care spun ca pe timp de vara bebeii nu prea mai au chef de mancare si atunci sug mai mult... poate o fi adevarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bagajul e gata! Mai avem un pic si am plecat
Va pup pe toate,aveti grija de voi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

quote:
citat din mesajul lui mihuta

[quote]citat din mesajul lui Jasmin012

Cand o aud si pe Adra ca Eva are 3 mese de lapte, iar ma apuca dubiile. Sophia are mese cate vrea de lapte pe zi si vrea de mult mai multe ori decat 3. Nu vorbesc de perioada asta in care nu mai vrea sa manance cu lingurita nimic asa ca baga lapte la greu, chiar si inainte, pai cred ca papa de vreo 3-4 ori inainte de pranz (scurt, ce-i drept).

mami de Sophia

Ieri a avut patru plus una de noapte...

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput