RH NEGATIV

RH NEGATIV | Autor: anak

Link direct la acest mesaj

AM RH NEGATIV SI SUNT LA A DOUA SARCINA LA PRIMA SARCINA MI AU GRESIT ANALIZELE MI AU SPUS CA AM RH POZITIV ,SOTU MEU ARE RH POZITIV .VA ROG SA MI SPUNETI SI MIE CE RISCURI SUNT SI DACA E ADEVARAT CA SA R PUTEA CA FATU SA SE NASCA CU HANDICAP.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

e un subiect despre rh negativ aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113999
In ce saptamana esti? Ti-ai facut titrul de anticorpi? Primul copil ce rh are?
Eu am dus o sarcina pana in sapt 38 cu titru de plecare 1/32 care din fericire nu s-a modificat desi copilul are rh pozitiv deci se poate.
In cazul in care ai anticorpi iti trebuie neaparat un medic ecografist bun care sa urmareasca eventualele probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anak important este sa iti faci titrarea de anticorpi daca va iesi negativa toata sarcina nu va fi nici o problema, daca totusi va iesi pozitiv se face un vaccin izoimunizare asa ii zice. important este sa iti faci analizele DT si TT si evident sa mergi la un echo ff bun ex Pr. Pelinescu, Dr. Chitescu, Dr. herghelegiu...rezervati o prog de pe acuma la unul dintre ei.
eu zic ca totul va fi bine important este sa ai un ginec bun care sa urmareasca sarcina...a si eu am rh- si sunt la a 2 sarcina deci relax
a iar in ceea ce priveste handicapul nu este dat de rh- ci de anumiti virusi si infectii din organism este un concept inteles gresit...prin urmare sper ca ai facut analize la citomegalovirus, toxoplasmoza, listeria, brucelia, rubeola, rujeola, varicela, oreion...si multe altele..o sa iti spuie ginecul+ ca trebuie sa iei acid folic in primele 3 luni de sarcina si evident prenatalele.
asta este parerea mea. tu faci cum crezi de cuvinta.iti doresc sanatate si la bb mic si la mami
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Vaccinul trebuie facut doar in primele 72 de ore de la contactul cu sangele de rh pozitiv, altfel nu mai are efect. Singurul "tratament" sunt transfuziile intrauterine care din pacate nu se fac in Ro.
Nu se face vaccinul in timpul sarcinii daca exista deja anticorpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anak spune:

mersi la toate fetele pt raspuns .maine sunt programata la ginecolog sa vedem ce zice sper sa fie de bine.pupici

Mergi la inceput