Gravidute & Mamici de IASI (58)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Ce faceti... nani nani?!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
Azi fac cinste: 

Sunt 7 ani de cand sunt casatorita. Nu-s multi sapte, daca stai sa te gandesti. Dar cand ma uit la copii am impresia ca nici in 100 de ani nu puteam realiza ceva mai frumos cat am fact in 7 alaturi, sau mai bine zis cu, Radu. Iar azi Radu implineste 30 de ani!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
Azi fac cinste:
Sunt 7 ani de cand sunt casatorita. Nu-s multi sapte, daca stai sa te gandesti. Dar cand ma uit la copii am impresia ca nici in 100 de ani nu puteam realiza ceva mai frumos cat am fact in 7 alaturi, sau mai bine zis cu, Radu. Iar azi Radu implineste 30 de ani!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
MULTI ANI FERICITI IMPREUNA IN CONTINUARE SI MULTE BUCURII!
CIOCNIM UN
!LA MULTI ANI SOTULUI TAU RADU!!SA FIE SANATOS!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ghinetz spune:
Kriss, multumim de urare. 
Cum credeti ca am sarbatorit??? Cu inundatie!!! Vecinul de sus renoveaza si...i s-a spart nu stiu ce teava. Era numai un mosulica acasa (ei abia se muta, apartamentul a tot fost inchiriat) care tinea disperat de teava ce se sparsese.
OF! Nici prin cap nu-i trecea sa mearga sa inchida apa, sau sa roage un vecin sa mearga sa inchida apa. Cert e ca a curs pana la etajul 1!!! Eu am rigips pe tavan asa ca astept sa se umfle, sa iasa mucegaiul 

...
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Drum bun fetelor care pleaca azi in concediu. Sa va bronzati frumos, sa va distrati...sa va intalnitit si sa ne aduceti muuuuulte poze. Nu uitati
de poza de grup!!! Musai sa va faceti, cu toti copiii, cu voi, cu soti...cu ce mai gasiti. Sa mergeti la Terasa Cupidon sa mancati ceva bun si pentru mine. (Noi stateam mereu la Hotel Cupidon si mancam acolo seara, era tare fain)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
tuscut spune:
Oana, multi ani inainte! Fericiti si plini de impliniri! La multi ani si sotului!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
tuscut spune:
Vacanta placuta fetelor plimbarete! Drum bun si vreme frumoasa!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
aeperju spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
Azi fac cinste:
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
felicitari!!!! si la multi ani!
emma
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
Mai fetelor voi glumiti sau chiar vi se intampla sa uitati?Eu chiar sufar din cauza asta si ma si cearta sotulazi am uitat unde am pus cardul
Eu nu glumesc,chiar uit.
Dar cardul nu cred ca as uita vreodata unde este. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui danyelle005
Apropo MIHA voi pana cand stati la mare, ca am uitat.

Pana pe 30. Neaparat sa dai un semn.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...