Gravidute & Mamici de IASI (58)
Raspunsuri - Pagina 5
ghinetz spune:
Neata, multumim de cafea.
Alina, frumoase poze! Mie mi-a palcut cum statea el ca un om mare pe scaun in tren...
Irina...cunosc, cunosc! Si faza faina e ca mai apoi o sa-ti reproseze ca e copilul prea dependent de tine si nu vrea la nimeni!
Mama, da a tunat si fulgerat aseara...nu gluma. Scuze ca ma plecat asa brusc. Acum e frumos. Cred ca ies afara, desi azi as avea zi de shmotru. daca as avea pe cineva macar sa-mi plimbe copilul. Serios. mereu mi-am zis ca as vrea o bona macar pentru asta. sa iasa ea la plimbare cu Victro, macar la somnul pe care si-l face afara in carut. Eu sa pot in timpul ala sa-mi vad de casa.
(Victor se joaca acum cu dinozaurii lui Stefan. Ii pupa. A inceput sa discearna si el, nu mai zice la orice misca "ham". Sau la orice are ochi si gura. Ca are si un catel de plastic si vad ca numai lui ii zice "ham". Calutului deja ii zice "dii". Mai stau si eu pe aici, cu voi, cat se joaca el, ca daca merg la treaba vine dupa mine. Spal vasele cu el tinandu-se de piciorul meu, la fel matur... De aspirat nu, ca nu-i place zgomotul. Desi, culmea, se duce exact langa aspirator si incepe sa planga.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
alynta27 spune:
Irina, Mihamora, Emma, Oana multumim! Ma bucur ca v-au placut pozele!
Mihamora ne-am intalnit 4 zile si cu surorile, nepotelul si cumnatul la mare.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
tuscut spune:
Da e liniste rau pe aici...
Eu m-am echipat frumos sa ies cu Iustina afara si cand am ajuns jos la intrarea in scara a inceput sa ploua 
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
danyelle005 spune:
ALYNTA sa va fie de bine concediul; f. frumoase pozele.
IRINA intr-adevar eram la baza RATP.
ELLA da, am lucrat la McD.
MIHA zornaitorile le-a primit Amalia de la nana noastra draga, dar se gasesc la magazinele pt copii; ai vazut ca si Amaliei i-a placut papusa Amirei, nu vrei sa facem schimb?
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
tuscut spune:
Fetelor cu experienta culinara...vreau si eu o reteta usoara pt un tort care sa poata fi transportat la iarba verde. E ziua sotului acusi si vreau sa ma pregatesc![]()
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui danyelle005
MIHA zornaitorile le-a primit Amalia de la nana noastra draga, dar se gasesc la magazinele pt copii; ai vazut ca si Amaliei i-a placut papusa Amirei, nu vrei sa facem schimb?
Eiii,eu m-am mai cascat pe la magazine dar n-am vazut.
Si facem schimb dar nu cu Maritza,totul pana la Maritza...Irina,orice tort poate fi transportat la iarba verde. In lada frigorifica.
Alina,vad ca fetele au laudat pozele,sunt convinsa ca-s f frumoase. La mine merge tare greu calculatorul si acum is pe fuga.Dar le vad diseara dupa ce culc piticimea.
Oana,as vrea si eu o bona de asta,cu norma redusa.
Merg sa mai arunc cate ceva in bagaje.
Sau din bagaje...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Miha, te mai asteptam.
Cand termini bagajul, sa faci si - cum se cheama dom'le lista aia asa, ca sumarul la carte? ptiu...ce-mi scapa. Parca incepe cu i - ma rog, Miha, sa ne spui ce ai pus, sa stim si noi cand om pleca.
Hi!!! sa vezi ca asta cu uitatul se ia!!! Nu ai zis ca e molipsitor, Miha. Dai un tort cand te intorci?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
Dai un tort cand te intorci?
De ce? Ca doar nu ma intorc de ziua mea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ella10 spune:

of si eu trebuie sa mai scot de prin bagaje sau sa mai pun,nu mai stiu caci s-au adunat asa de multe...
,cind plecam pt o sapt stiam exact ce si cite sa iau dar acum pt o luna...trebuie sa iau mai multe
Azi Bia mea a zis :TATA,am ramas masca cind am auzit-o,zicea :ta-ta-ta,iar eu am dedus ca zice tata
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png