Gravidute & Mamici de IASI (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neata si o zi buna sa aveti!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu am baut deja cafeluta dar o prajiturica nu refuz niciodata desi ar cam trebui in ultima vremeTuscut imi plac parcurile de aici sunt mult mai relaxata decat in tara,la munca e mult mai usor dar urasc multe alte chestii cum ar fi climatul, chiriile suuuuper scumpe(un apartament cu doua camere si gradina 850 de lire sterline plus celelalte cheltuieli ale casei)sistemul medical foarte prost, scolile foarte aglomerate si pline de copii de foarte multe nationalitati care de care mai ciudati si as putea continua

teo

Mergi la inceput

Multumim Emma,la fel si tie si puiutului tau au trecut ploile?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

quote:
citat din mesajul lui moldoveanca

Eu am baut deja cafeluta dar o prajiturica nu refuz niciodata desi ar cam trebui in ultima vremeTuscut imi plac parcurile de aici sunt mult mai relaxata decat in tara,la munca e mult mai usor dar urasc multe alte chestii cum ar fi climatul, chiriile suuuuper scumpe(un apartament cu doua camere si gradina 850 de lire sterline plus celelalte cheltuieli ale casei)sistemul medical foarte prost, scolile foarte aglomerate si pline de copii de foarte multe nationalitati care de care mai ciudati si as putea continua

teo

Da, probabil asta e diferenta intre Londra si Exeter de exemplu. Ce-mi spui tu difera mult fata de ce am vazut in Exeter sau alte orase mai mici din Devon.

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Da Tuscut sunt sigura ca in afara Londrei e mult mai bine dar job-urile sunt mult mai bine platite aici.

teo

Mergi la inceput

Despre joburi nu stiu...Eu am avut o bursa de studiu...

Priviti aici pozitie de somn.

Mergi la inceput

Mai pleaca cineva in concediu? Iustina e gata de plecare.

Mergi la inceput

Ati plecat iar? Vad ca nu mai e nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Eu abia acum am pregatit si va servesc si pe voi daca doriti.

Irina, ma bucur ca Iustina e mai bine. In ce privesc dintisorii, si la Stefy unii au spart gingia mai usor, altii mai greu. Iar la biserica si Stefy canta si mai canta si acum cu preotul....

Oana, si eu uit sa pun una alta, dar la ultimele doua tarte, am uitat uleiul.....
Daca dovleceii sunt pentru Victor, vreau si eu reteta, ca nu mai stiu ce sa-i mai dau Stefaniei... ce a mancat pina acum nu mai vrea.Si nici alte idei nu prea mai am. Va rog sa-mi mai dati si mie niste retete pentru pitici.

Alina, eu am luat Electrolyt cu chimen dulce si le-am pus in apa fiarta si au gust fain. Astea au aparut acum, recent. Incearca, poate astea ii plac. Plicurile sunt cu verede brotacel.... MUlta sanatate lui David.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Lacramioara, chiar ma gandeam sa mai fac o cafea asa ca e mai mult decat binevenita cafeluta ta .
Cat despre vocalizele Iustinei...radeam cu sotul ca ea mai intai o sa cante si dupa aceea o sa vorbeasca . Mi-e ciuda ca nu o pot prinde cum "danseaza" cand aude muzica. Nu reusesc niciodata sa fiu pe faza

Mergi la inceput