Gravidute & Mamici de IASI (58)
Raspunsuri - Pagina 14
tuscut spune:
Urata e putin spus. Oare cum or fi ajuns fetele pe vremea asta? Si oare la mare au vreme mai buna? Sper ca da...
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
ghinetz spune:
Saluty!
Mai, aseara m-a speriat un fulget-tunet si am inchis imediat. M-am postat la geam sa vad ploaia.
Lulu, da, acum e fain afara. Sper sa ramana asa pana se trezesc si copiii mei. Greu au mai adormit azi! [alaobosit]Stefan ba voia apa, ba i se facuse foame...Nu mai zic de Victor, ca nu voia nici pace sa inchida ochii. Sa vad cat dorm acum...
Mai multumesc o data celor ce m-au felicitat ieri. Vinutul promis inca mai e, asteapta. 
Michelle, da, sotul meu e tanar. Si eu...tot tanara
.Da nu chiar asa...
Nu ca nu as arata asa, cam de 18 ani. Ca nici nu stiu ce te-a putut pune pe ganduri...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
tuscut spune:
Intr-adevar s-a facut frumos afara, insa Iustina mea doarme de vreo 2 ore si nici nu da semne ca ar vrea sa se trezeasca. Parca vad ca dupa ce o echipez se apuca iar de plouat! Ca asa am eu noroc 
Irina,
tuscut spune:
quote:
Mai, aseara m-a speriat un fulget-tunet si am inchis imediat. M-am postat la geam sa vad ploaia.
Si eu am inchis imediat TOT. Numai ca m-am postat in pat cu o perna pe cap...

Irina,
kriss79 spune:
salut
a mea a adormit in cosuletul auto in timp ce scriam un mail..si cu muzica destul de tare![]()
Irina, hai ca poate ai noroc in dupa amiaza asta!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
cine stie cum se strange un www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?cPath=111_113&products_id=899&osCsid=36db5929d01d971830a1fec984a7d938" target="_blank">astfel de patut ?
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
tuscut spune:
quote:
citat din mesajul lui kriss79
salut
a mea a adormit in cosuletul auto in timp ce scriam un mail..si cu muzica destul de tare
Irina, hai ca poate ai noroc in dupa amiaza asta!
Avem 9 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Iustina a adormit o singura data singura si in pozitie neregulamentara...Irina,
tuscut spune:
quote:
citat din mesajul lui kriss79
cine stie cum se strange un www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?cPath=111_113&products_id=899&osCsid=36db5929d01d971830a1fec984a7d938" target="_blank">astfel de patut ?
Avem 9 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Destul de usor. Are o chestie in mijloc de care se trage si se pliaza ca un scaun pliant.
Irina,