Gravidute & Mamici de IASI (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Oana, multi ani fericiti impreuna!

Eu pe fuga, mai am de lucru, saptamana aceasta sunt singura cu copii si este un pic mai greu.

Cine imi spune si mie unde este aceea gradina zoologica frumoasa (pe langa Agapia, Varatec?!) si unde se poate dormi in zona?

O zi frumoasa maine, racoroasa, dar fara ploaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alina, multumesc . Da , asa e pentru copii conteaza . Poate voi reusi sa fiu mai des cu voi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

off celia! condoleante! bine ai revenit! felicitari pentru licenta!

lulu si alexandra bine ati venit!

oana la multi multi ani fericiti impreuna, si plini de iubire, respect, intelegere si sanatate! si la multi ani si sotului!

pana la urma cine vine la ardeii? nu de alta dar mai am 3 si unul il mananc eu, deci oana, michelle va astept?? da' sa nu mai spuneti la nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Celia, bine ai revenit. Condoleante pt pierderea tatalui si felicitari pentru licenta!

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Diana ,multumesc . Ce mai fac zgatiile?
Irina, multumesc.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Diana, eu ma abonasem la ardei dar intre timp am copt cativa ardei de le-am facut la cavalerii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Amironeanu poate vorbesti de zimbraria "Dragos Voda" de langa m-rea Neamtu. E singura rezervatie de zimbri din Moldova. Acolo sunt: ursul, vulpea, lupul, mistretul, pauni, cerbi, caprioare, s.a.. Este frumoasa! Merita vazuta! Cazare buna este la m-rea Neamtu. E o cladire noua langa manastire moderna, dar costa! Cazare gratuita si curata este la m-rea Secu, la vreo 7 km. Sau poate vorbesti de gradina zoologica de la Piatra Neamt?! Acolo nu am fost!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Ce vreme de doi bani...Ii mai este cuiva frica de fulgere si tunete? Ca eu ma tem de mor...Iar nu dorm la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oana,LA MULTI ANI fericiti si buni alaturi de sotul tau! Sa fiti fericiti. Iar el sa fie sanatos si voias la implinirea celor 30 de ani. 30 mey? Ce tinerel e!

Celia,bine ai revenit.Imi pare rau de vestea trista. Condoleante! Si felicitari pentru licenta.

Lulu,bine ati venit!

Alina,am reusit azi in mare graba sa vad pozele voastre de la mare. Super super.Abia astept sa ajungem si noi.

Oana,imi pare rau ca n-am mai apucat sa fac lista aceea de care ziceai. De data asta n-am uitat dar n-am avut timp.Dar mare lucru n-am luat ca a trebuit sa ma limitez la spatiul ce exista intr-un Matiz.

Andreea,nu stiu de gradina zoologica de care spui,dar suna interesant.Daca afli detalii sa le scrii si aici,te rog.Undeva prin august-septembrie vrem sa mai facem o iesire si nu ne-am hotarat inca unde.

Bagajul e gata! Mai avem un pic si am plecat
Va pup pe toate,aveti grija de voi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput