Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

'Neata fetele!

M-ati facut sa ma duc sa imi masor burtica - am 91. Din pacate nu m-am gandit sa o masor cand am ramas gravida, a fost prea mare surpriza sa mai iau n calcul amanunte de genul asta. Cu greutatea se intampla ceva ciudat pentru mine. Am plecat de la 64, mi-e jena, era mult peste ceea ce ar fi trebuit (sunt scunda). Am dat jos 7 kg in perioada de greturi, au fost cumplite, La sfarsitul lunii mai, cand mi-am revenit, am pus repede 3 kg la loc. Si de atunci nimic, si nu m-am abtinut (paine, pizza, inghetata, mai putin dulciuri ca nu imi mai plac). O fi in regula? I-am spus si d-rei, dar zice ca atata timp cat bb nu e afectat nu e rau. Bebe are dimensiuni chiar peste medie - la 19+ cand mi-am facut ultimul eco avea 275g si burtica imi creste intr-un ritm ametitor, fara sa am lichid in exces. Nici cand am fost gravida cu Radu, nici cu bb2 nu mi s-a intamplat sa stagnez in greutate o perioada asa lunga (o luna si jumate).

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

offf bebecris ..... macar asa se clarifica. eu nu stiu sa- ti dau detalii dar sigur fetele iti vor spune
multa bafta prietenei tale si cu incredere in DD ca el ne da ce stie el ca e mai bine

22+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

merci....o sa merg eu cu ea...ar fi vrut sa intru cu ea acolo...dar nu creed cs ma lasa si nu rezist eu sa vad acul ala mare...imi este ajuns acul in fiecare seara cand fac clexane...

23+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris,bafta prietenei tale si sanatate multa! Nu mai stiu exact cine a facut amniocenteza...parca Amalia...e posibil sa ma insel...am cam inceput sa uit diverse.

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 23+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Ohooo, Alexa, ce ne arati tu acolo?

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Eu plec acasica...sa vad in ce staidu mai sunt lucrarile si poate mai intru...daca nu...maine.Sa auzim numai vesti bune!

Ramo 19+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Bebecris, imi pare rau de prietena ta ca a ajuns pana aici. Si-a repetat TT-ul? Sper totusi sa nu fie greu. Eu amniocenteza nu am facut, dar am facut punctie pentru extrauterina, tot cu ac din ala luuuuung. A durut nitel, dar nu cum ma asteptam. Din cate stiu eu oricum daca TT este pozitiv sunta sanse 50-50 ca la amniocenteza sa iasa negativ, asa ca sunt sperante. Ii tinem pumnii!!

BraveGirl, ai grija de tine. Probabil ca ai cam exagerat cu stresul in ultima vreme. Daca faci un efort si stai la pat, in regim de spital, situatia se va imbunatati considerabil (si cu tratament, evident). Cel mai probabil este doar o situatie de moment.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

bravegirl succes la eco , tinem pumnii sa fie bine , cat despre buricul care iese in afara si burta(abdomenul ) care simti ca plesneste asa simt si eu identic iar de respirat respir f. greu mai ales noaptea ...cica isi face loc cel mic ...sper sa ne obijnuim , si pt. mine la kg. mele putine (45) e un efort in plus pt. organism adevarul ca nu e prea mult loc o inteleg pe bebelina ca se impinge si ea

Criss 22+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bebecris era de asteptat ce i sa recomandat prietenei tale...Amalia a facut amnio sa iti trimita un pm cu impresile daca poate ca asa a fostv de dragutza si ne-a povestit saracutza tot...cat despre capitolul in care sa discutat...nush eu am creieri varza
andreyutza bataitza sa plece paranoia ...ma bucur ca ai vazut pe bb si era bine...creste el si da bataie sa se sature mami si pt acuma
futuremother nu pot sa te ajut in aceasta problema..cauta pe net imposibil sa nu gasesti ceva, sau suna la Cluj si intreba direct ce te intereseaza
alexa phiu phiu asa asa...si chiloteii
ramo spor la treaba, dar in limitele bunului simt
eu m-am masurat am 94 de cm kg vad azi merg pe la un cantar ceva nu am in casa ca as deveni paranoica...a si inca ceva numai ce am dat la boboci deci nu inteleg ce treaba am cu ploaia cand ploua...
23+Dimitrie

Mergi la inceput