Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La capitolul "strungareata" noi va luam de departe!!!! Dar nu-mi fac inca griji. Sigur, cand or veni si ceilalti dinti se mai aduna ei, si, cum spunea si mamii...astia nu-s definitivi. Banuiesc ca la Alexia erau probleme la dintii definitiv, nu? Dar cat e ea de frumoasa, eu zic ca o strungareata mica e pentru ea semnul acela de o face special-speciala!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mamii...radeam ca ai fost tare nostima! in niciun caz nu radeam de tine....sorry daca s-a inteles altceva

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetelor de samuray lady nu stie nimeni nimic??nu are nimeni adresa ei??

simo np nu s-a inteles nimic gresit :)

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Miillyy poate suntem neamuri si nu stim sau au fost strabunicile surori (eu de la Ghioroc vin 1/2 si 1/2 din Lipova - deci avem ceva radacini comune ??? ) si acum pe bune si mie mi s-a parut ca seamana asa putin unul cu celalalt . Saptamana ce vine o sa fim si noi chei 100 % ne vine tanti frizerita din concediu .

mamii si eu sunt singurica cu el ( nu am cu cine-l lasa decat cu tati cand vine de la serviciu ) , dar am descoperit ca il atrage calculatorul si i-am "pregatit" de pe net tot felul de "reclame" sau videoclipuri (o adora pe Andra iar la Cleopatra Stratan uita sa sii clipeasca asa o priveste de atent ) . Nu am ce face trebuie sa aleg intre doua "rele" ori vine in bucatarie dupa mine in timp ce gatesc ori se uita la calculator sau TV si atunci sta cuminte (zona e limitata pentru ca e in patut )

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mamii

otim super laurentiu citeste?? si are nishte okishoriiiiiiiiiii

pagina dupa pagina roade tot

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fianna incearca la Agapitos, eu acolo am facut tortul, daca am timp o sa pun si poze noi de la turta fetei.

A fost frumos, am avut un tort minunat, un copil dulce si putin marait. Mai multe scriu mai tarziu ca sunt prinsa, dar poza cu tort tot pun curand. :-))

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

cafera draga mea eu recunosc ca nici nu stiu cum arata bamele , de aceea ..... va doresc pofta buna sunt sigura ca ai sa iei cea mai buna decizie

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

otim si ale 'citeste' la fel ca al tau!Alex nu este interesat de asemenea activitati gen tv sau calculator!Defapt el nu e interesat de nimic decat de catzarat sarit...imi e frica sa il las in pat ptr k ridica picioru sa se arunce..iar in tarc se propteshte in plasa sa sara deci nici asta nu mai e bun.. e ca o maimutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Bine v-am gasit!! De dimineata ma chinui sa ajung la zi cu cititu'. Mi-am notat si ce vroiam sa zic! Dar unele raspunsuri, intre timp am constatat ca nu isi mai au rostul...

Diane-dun pupici, multumesc. Nu prea ma asteptam sa ma fi retinut cineva. Asta si din cauza ca scriu rar, ca am facut o pauza lunga, etc...
Jadi, Luna aveti tot respectul meu…

Am vazut poze cu Cosmin si Adelise, cu Adeluta, cu Laurentiu, sunt atat de frumosi!!!!

Referitor la intarcat: eu nu incerc inca asta, dar pentru ca am inceput serviciul si vroiam sa ii dau copilului lapte dimineata, am incercat cu biberonul...Sa va spun cum s-a intamplat... prima zi nu a mancat mai mult de 30 de ml, a doua zi la fel, a treia zi nu a mai vrut deloc....Ma ingrijorasem putin, dar am fost perseverenta. L-am lasat o saptamana in pace, sau doua nu mai stiu; dupa care am incercat din nou. Si a vrut. De atunci a inceput sa bea cu bibe. Dupa cateva zile i-am dat sa bea lapticu din canita cu cioc. Asa il bea si acum. Dar, va spun, a trebuit ceva rabdare.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui fianna

De unde se face rost de decoratii pentru tort? Mi-au placut mult strumfii Dariutei, super idea! Eu ma gandeam pentru Matei la ceva cu Winnie the Pooh sau cu leuti. Trebuie vorbit la cofetarie sau sa aduc eu? Ca nu am vazut pe nicaieri altceva decat trenulete de pus pe tort.

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

desi noi tot cu trenuletul pe tort am fost , de la cofetaria de unde am comandat tortul aveam tot felul de "jucarele" . Si la super sau hiper (sau cum le-o mai zice ) marketuri se pot cumpara (sora mea a luat pentru nepotelul meu tot felul de animalute ) .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput