Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 15
xerxe2005 spune:
Mamii, vad ca si Alex al tau e tare zglobiu. Nici eu nu pot face mare lucru ca Razvan al meu rezista putin in premergator, ar vrea numai tinut de manuta sa circule, sa mearga, sa exploreze. Vine efectiv si ne trage de degete ca sa il ducem pe unde vrea el. Si maraie si face scandal daca ii spui ca ai treaba, esti obosit sau orice altceva, nu accepta refuzuri, asa ca mai facem cu randul, cand am norocul sa fie si altcineva prin preajma, ca sa ma pot ocupa si eu de treburi.
Speram la intzarcarea naturala, dar, dupa ce bea cam 150 ml (niciodata mai mult) de lapte praf, Razvan se intoarce si apuca tzatza apoi. Laptele a scazut de mult, dar nu pare a avea mare importanta pentru Razvan, el trage de tzatza mai mult ca sa ne "iubim" noi, nu de foame sau sete.
Razvan Gabriel
cafera spune:
Mihaela, bine ca te-am vazut ca uitasem sa-ti raspund in ;legatura cu spatiul dintre dinti. Stiintific se numeste diastema, popular strungareata. Se vor mai apropia, dar nu mult. Vad ca te deranjeaza. si eu am patit cu Alexia si am bocit, mai ales ca e fetita. Poate ai noroc sa iasa dintii definitivi mai lati. Diastema asta in unele cazuri e osoasa si corectia se face chirurgical. Asta mi-a zis-o prof Milicescu- ortodont. Alexiei nici macar aparat dentar nu i-a pus, pentru ca ceilalti dinti sunt alininiati la milimetru, dar acest profesor m-a facut sa privesc aceasta particularitate a Alexiei cu alti ochi si nu ca pe un defect. Am inteles ca e mult mai important sa aibe o dantura ingrijita decat sa o chinui la varsta asta cu operatii si altele, doar pentru faptul ca ea face parte dintr-un mic procent de oameni care au asa ceva. Pentru asta ii multumesc acestui om.
Asa ca nu iti mai face probleme, capul sus, bine ca sunt copiii sanatosi. Pupici!
CarlaV spune:
Apropo, nu avem printre noi una si aceeasi persoana care si-a facut mai multe conturi pe DC doar ca sa fraudeze un concurs stupid? Chestiile evidente nu le vede nimeni, pe ea nu o ataca nimeni la infinit, ba chiar i se ia apararea fiindca pentru asta sunt prietenii, nu?
Eu sunt una, voi sunteti multe. Ati gasit calul de bataie iar, pun pariu ca abia asteptati motiv. Toate sunteti ocupate sa dati in mine dar nu se intreaba nimeni, de exemplu, cine a sters pozele cu mine de pe mailul comun sau cine a sugerat ca am trucat pozele. S-a terminat de mult subiectul disputei, dar vad ca va face placere sa dati continuu in mine. Nu mai vine nimeni cu argumente, ci cu abureli: am idei fixe, nu inteleg nimic, sa ma psihanalizez... chestii fara obiect.
In definitiv cine sunt eu sa deshid ochii altora in legatura cu nasterea naturala vs cezariana, epiziotomie, alaptat pana la 2-3 ani, consecintele fumatului in timpul sarcinii sau expunerea copilului la fum de tigara... chiar nu merita. Cum spuneam mai demult, eu sunt cu sacii in caruta. Iar cand o sa descoperiti si voi adevarurile pe care le-am scris ("exagerand", fireste), o sa vi se para ceva iesit din comun. Insa as prefera ca cele care fac ceea ce am invatat impreuna si pe care le-am ajutat de-a lungul timpului sa-mi ia apararea si in public, nu doar pe privat.
O sa raspund la fiecare atac direct, nu-mi face nici o placere dar vad ca insistati. Daca nu va place ce scriu despre copilul meu sau nu ma credeti, asta e, n-aveti decat sa nu cititi. Si daca mai are cineva chef sa ma atace sa o faca concret, de exemplu sa-mi demonstreze ca exagerez cand povestesc de Saby (exista pe undeva facultate de vanat exagerarile?).
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Simo78 spune:
eu nush daca se corecteaza au ba "strungareata" asta, cert e ca la toti am vazut-o. si nu cred ca or sa aiba toti la maturitate distanta intre dinti. cred ca atunci cand or sa creasca si ceilalti or sa-i impinga pe cei din fata la locul lor. la Matei nu stiu inca, pentru ca abia au spart gingia...dar tot sunt cu distanta intre ei.
Cu intarcatul, o sa incerc treptat treptat sa nu-i mai dau, pana (sper!) o sa renunte singur, sau pur si simplu nu o sa mai fie. Momentul critic tot va veni intr-o zi, dar nu ma agit de pe acum "ce-o sa fie"...vad eu atunci ce reactii are el si cum reactionez eu. Sper ca in cel mai frumos mod posibil
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
fetelor oricum dintii astia or sa cada...
Mami de Alexandru din 13.07.07
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
mamii spune:
p bune d c razi......adik eu cand eram cu dintzii d lapte aveam dintii mici iar dupa lopatari.... plus ca ce erau in a avea strungareatza???
Mami de Alexandru din 13.07.07
fianna spune:
De unde se face rost de decoratii pentru tort? Mi-au placut mult strumfii Dariutei, super idea! Eu ma gandeam pentru Matei la ceva cu Winnie the Pooh sau cu leuti. Trebuie vorbit la cofetarie sau sa aduc eu? Ca nu am vazut pe nicaieri altceva decat trenulete de pus pe tort.
Sunt cam mahnita din cauza vremii. Suntem pe picior de plecare la mare dar ceva ma tine, nu vreau sa plec pe furtuna mai ales ca pana ies din Bucuresti traficul o sa fie criminal, apoi mai e si autostrada si mi-e fria de vitezomani care nu se asigura pe vreme rea asa ca nu stiu ce sa fac. Parca am si eu un norisor deasupra capului...
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
ghinetz spune:
Carla eu te rog chiar frumos - si cred ca sunt in asentimentul celorlalte mamici - sa incetezi. Chiar nu mai vad sesul unei dispute. Daca mai vrei sa continui o poti face pe ZZ (parca acolo e locul unde lumea isi apara mandria, si orgoliile, si neamul?) Si de o avea cineva sa-ti raspunda sa o faca acolo. Un conflict e bun daca e constructiv. De acum...incepem sa vorbim discutii. Si e pacat. Incearca sa pui punct. Hai, chiar te rog, incearca. Sper sa reusesti. Ca eu una m-am saturat!!! Si sigur nu-s singura, ca vad ca nu prea mai iti raspunde nimeni.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"