tinichigiu acoperisuri
buna!
imi puteti recomanda un tinichigiu bun pt niste jheaburi, burlane (de reparat, inlocuit) din tabla zincata?
iar daca ar mai sta si aproape de chitila ar fi si mai si
ma intereseaza cineva care sa nu rupa pielea de pe mine si care sa faca munca serioasa si care sa mai fi fost incercat de cineva, caci de la mica publicitate nu-mi prea vine sa sun, caci nu sti pe cine aduci in curte
Raspunsuri
ingridnen spune:
vad ca nu a raspuns nimeni... si pe mine m-ar interesa, noi trebuie sa schimbam tabla de pe casa (am planificat investitia pentru anul viitor). Ar trebui o echipa serioasa si prompta, sa nu ma tina cu santier in curte toata vara...
Ingrid si Cristi 5 ani si 4 luni
MihaelaV spune:
Va pot recomanda eu pe cineva care ne-a schimbat noua burlanele si tabla acum vreo 2-3 ani. Nu ne-a luat pielea dupa noi si suntem multumiti
ingridnen spune:
Multumesc Mihaela ! Asteptam PM eventual !
A fost nevoie sa-ti inlocuiasca si grinzile acelea de sub tabla ? Cred ca la noi si astea sant in parte putrezite...
Ingrid si Cristi 5 ani si 4 luni
NicoletaB spune:
eu ieri am platit operatia
cum nimeni nu ma ajuta, am gasit un nr de telefon in click si am sunat (miercuri seara pe la 6)
intr-o jumate de ora erau la poarta
cand i-am vazut sa-mi pice fata, seful era mai blondut, restul tigani maghiari
zic, doamne, (caci tigani, dar romani erau cei care imi pusesera jgheaburile si nu le lipisera bine, sortul nu l-au pus, s-au tiganit la bani, de a trebuit sa-i amenint cu arma sa plece)
zic, nah, ka s-au desteptat astia
pot sa zic echipa care a venit desi colorata si vorbind pocit romaneste, a meritat banii
le-am zis masurati, spuneti ce si cat si atat va dau, sa nu aud tiganeli, tocmeli ca nu sunt genul
au masurat, au zis pretul, in aceeasi seara mi-au demontat jgeaburile si s-au apucat sa le faca pe cele noi(venisera cu o dubita dotata cu toate materialele)
au lasat jgheaburile si au revenit dimineata la 7.30. pana la 13 erau gata
le spusesem miercuri seara ca n-am banii aceia in casa si ca dupa bani sa vina joi dupa 18 cand ajungeam acasa.
Ieri cand am ajuns m-am uitat la ce au facut si nu mi-a venit sa cred cat de bine au lucrat/lipit/prins tabla si sortul pe margini
Au venit seara pe la 21.30, intorcandu-se de la un client de la o vila din zona Circului.
Oricum scosesem mai multi bani asteptandu-ma sa se tiganeasca , ei bine nu au facut-o. Desi imi lasasera lista de preturi si vazusem ca cu o seara in urma nu-mi trecusera si lipiturile si coltarele, ma asteptam s-o faca, ei bine nu, le-am dat cat au cerut 26 mil+1 mil pt faptul ca mi-au aranjat si burlanele, lipit, intarit (ca deh de astea nu mai aveam bani)
si inca o chestie mi-au spus ca nu lucreaza pt tigani romani, acestia erau de undeva din harghita.
pt cine poate deconta, aveau factura, dar bineinteles + 19%
aseara a plouat asa ca de dimineata am fost multumita de rezultat
MihaelaV spune:
Inseamna ca ai scapat usor de ei.
Vecinii mei au patit-o astfel incat nici cu politia nu au scapat de ei, si dupa vreo luna ii ploua in casa. Erau vreo 5-6 cu un VW Golf vechi cu nr de Ungaria
Pt ce suprafata ti-au luat 2700 lei?
NicoletaB spune:
astia care au venit acum au fost super seriosi si lucrarea e super ok
primii care imi inlocuisera jgheaburile acu' vreo 4 ani au fost neserisi de veneau pe fiecare zi alt tigan, de nu mai ma intelegeam cu ei
ca am ajuns la concluzia ca nu mai gasesti meseriasi pt astfel de lucrari
vecinul a pus tabla pe casa cu un roman, si care locuia in coumuna cu noi, dar i-a facut coama prea mica si ii ploua, l-a chemat de vreo 3 ori, a 4-oara n-a mai aparut meseriasul, iar acu' sta si isi plange de mila si de banii dati
am avut 40 metri liniari de jgheaburi si sort
jgheabul a fost 260.000 ml, sortul 360.ooo ml
octav1 spune:
Buna Nicoleta,
Da-mi si mie numarul lor. Am de reparat un acoperis si nu am gasit referinte bune despre cineva pana acum.
Multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB eu ieri am platit operatia cum nimeni nu ma ajuta, am gasit un nr de telefon in click si am sunat (miercuri seara pe la 6) intr-o jumate de ora erau la poarta cand i-am vazut sa-mi pice fata, seful era mai blondut, restul tigani maghiari zic, doamne, (caci tigani, dar romani erau cei care imi pusesera jgheaburile si nu le lipisera bine, sortul nu l-au pus, s-au tiganit la bani, de a trebuit sa-i amenint cu arma sa plece) zic, nah, ka s-au desteptat astia pot sa zic echipa care a venit desi colorata si vorbind pocit romaneste, a meritat banii le-am zis masurati, spuneti ce si cat si atat va dau, sa nu aud tiganeli, tocmeli ca nu sunt genul au masurat, au zis pretul, in aceeasi seara mi-au demontat jgeaburile si s-au apucat sa le faca pe cele noi(venisera cu o dubita dotata cu toate materialele) au lasat jgheaburile si au revenit dimineata la 7.30. pana la 13 erau gata le spusesem miercuri seara ca n-am banii aceia in casa si ca dupa bani sa vina joi dupa 18 cand ajungeam acasa. Ieri cand am ajuns m-am uitat la ce au facut si nu mi-a venit sa cred cat de bine au lucrat/lipit/prins tabla si sortul pe margini Au venit seara pe la 21.30, intorcandu-se de la un client de la o vila din zona Circului. Oricum scosesem mai multi bani asteptandu-ma sa se tiganeasca , ei bine nu au facut-o. Desi imi lasasera lista de preturi si vazusem ca cu o seara in urma nu-mi trecusera si lipiturile si coltarele, ma asteptam s-o faca, ei bine nu, le-am dat cat au cerut 26 mil+1 mil pt faptul ca mi-au aranjat si burlanele, lipit, intarit (ca deh de astea nu mai aveam bani) si inca o chestie mi-au spus ca nu lucreaza pt tigani romani, acestia erau de undeva din harghita. pt cine poate deconta, aveau factura, dar bineinteles + 19% aseara a plouat asa ca de dimineata am fost multumita de rezultat |
NicoletaB spune:
o724716882
nu stiu numele tipului care iti va raspunde, dar ti-l va da la telefon pe seful lui, si vorbiti ce si cum
de cand au terminat treaba, iata ca am prins si cateva ploi sanatoase si-s tare multumita
sortul si tabla de pe margine e prinsa impecabil, si cand ma gandesc ce "belita" era.... (scuzati termenul)