Puiuti de Randunici 2008!! (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Da mai Vio dar ce fac in seara asta ca mi-e frica sa nu urle de foame,eu lapte praf nu am in casa si nici nu stiu ce sa cumpar asa pe moment.
Am luat la Galactogil pana acum vreo trei portii........offffffff simt ca innebunesc.

A scos-o nepoata mea pe afara si a plans rau de tot.....
Sper sa fie asa cum zici tu!!!!!ceva trecator

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
citat din mesajul lui natynic
Nu, chiar nu cred ca ai ce face in afara de a-i da jucarii care se musca, din alea de se pun in frigider, cu apa/gel. Dar Iulia n-a vrut nici de-aia, tot mana e mai buna.

Naty

Yo ce sa fac,Naty,daca ea nu ia in mana nimik,in schimb baga

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui natynic

Stelutzo, uite un dezavantaj al crengutei: auzi pe aici de tot soiul de randunoi vrednici, harnici, care fac de toate si au grija integral si de copii daca e cazul si ajungi sa crezi ca tot ce zboara se mananca...Pai ce, mai mami, inginerii nostri Gemeni is oameni de pus la smotru in casa sau de linistit copii??
Ieri am fost la o terasa la mici cu niste prieteni, Iulia a fost exemplara pana cand a potopit-o caldura, si atunci da-i tipete, URLETE cumplite! Cum pt mine nu e prima experienta, nu m-am impacientat dar randunoiul repede s-a ridicat, a luat carutul si a iesit afara sa o plimbe; in nici 2 minute ma suna pe mobil disperat: "vino repede, dar REPEDE ca nu stiu ce are!!"

Naty

Mi se par cunoscute cuvintele..

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

Ursule, , te-am luat la bibe, io acuma numar 23 bibe si inca alptez, da mie lene sa tot spal, si o fac mai rar, dar bine.
Nu stiu cum rezistati in caldura , io n-as putea,de ex acuma am in casa 23 grade, si mi-e cald.

eu tocmai mi-am mai comandat 6 bibe dr brown's cu tetine 3 pt ca as vrea sa renunt la avent(totusi am luat 6 tetine nr 3 si de avent ca ma mai gandesc daca renunt)sa ca pana vine comanda m-ai luat.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, esti azi in consens absolut cu mine?
Am fost in Botanica...eu in ciorapi!! . Acum i-am dat jos, s-au facut fix 8 ore. Ufff...Cred ca scad 3 cm pe coapse de la pielea pe care o s-o jupoi sub dush, ca ma mananca ingrozitor! . DAARR...rabda baba la frumusete, rabda!
Tuchi, asa e si o stii prea bine, eu pana nu ma conving singura tot pe a mea o tin. Dar daca ii fac cereale de dat cu lingurita, cat sa-i pregatesc la inceput? 100 ml lapte cu 3 linguri de cereale?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Bitzule, iti spun din experienta, cu cat te stresezi mai rau cu atat laptele e mai incapatanat. Stiu ca e greu, dar linisteste-te. Laptele nu dispare asa dintr-o data. O sa revina, o sa vezi. Sper ca deja la ora asta ai reusit sa o alaptezi. Pune-o la san, e singura metoda de a reface lactatia.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Am uitat sa spun ca am vazut pozele Claudiei din excursia la Vidraru, o splendoare!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Olgutzika
Si am invatat deva la Tuchi : pana cand isi gaseste vreun deget favorit, nu imi fac griji!

Si va mai zic una si plec afara: fii-mea a facut kk miercuri seara. Dupa care s-a oprit . Pana azi dimineata, cand a facut in cantitate si consistenta normala/obisnuita. Deci cand imi mai spune mie cineva de constipatie la bebe hranit exclusiv la san, ii dau exemplul meu, sa videm ce mai zice .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Inseamna ca eu ar trebui sa-mi fac griji daca deja prefera degetul mare pe care il infige pana-n gat??Oricum,nu imi fac (inca).

Si,da,mai Olgutz,dar poate Sophie nu are dureri fiindca nu face kk si nu o deranjeaza,ceea ce la Teo apare dupa 2 zile de lipsa....

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

stela, se vede ca ti-e randunoiul in concediu, ca scrii si tu mai mult pe-aici!
Naty, 2 masuri de cereale si 1 sau 2 de lapte, torni apa ca sa le faci de consistenta care stii ca o accepta!
la inceput mai cald , ca sa se umfle si apoi normala ca sa le subtiezi!
nu fa mai mult ca n-are sens, ca n-o sa manance specatculos din ele!
asta pentru ca m-ai intrebat....
tre' sa-l las pe randunoi ca are ceva de lucru la calc!
Noapte buna!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vio Mufy si-a descoperit puta de vreo 2 saptamani, si cum e in pielea goala, se apuca bine de ea si nu-i da drumul, de am impresia ca il si doare, dar el e o hlizeala totala!! nici al meu nu plange cand se trezeste, de fapt, niciodata nu a plans, decat daca a visat urat, se foieste si scoate niste sunete usoare sa vin.N-as putea sa-l las sa planga...
bitza, la fel, stai linistita cu arcuitul de spate la nervi de bebe..si Mufa face exact la fel cand nu are chef de ceva, cand il schimb, de ceva vreme nu-i mai place deloc sa-l imbrac/dezbrac si cam face taraboi! cum stai cu lichidele, bei ca lumea? bea cel putin 2,5 litri pe caldurile astea, ia niste Galactogil, la mine a mers! e posibil si de la raceala, important e sa iei masuri si sa fii calma, nu intra in panica, ia-o usor!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput