Puiuti de Randunici 2008!! (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

FELICITARI MARIA! SA-TI TRAIASCA NEPOTICA! SA CREASCA MARE, SANATOASA SI MANCACIOASA!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

multumesc, multumesc! am avut emotii mai mari decat cand am nascut eu

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Felicitari matusico!!Cum o cheama?
Varuna, bine ai revenit! Chiar zilele astea vorbeam cu Olgutza pe Mess ca sunt ingrijorata ca nu mai apari, azi a intrebat si Ursu de iedutul tau si uite ca telepatia a functionat? . Superba ieduta ta! Cui o dai la maritat?
Cris, la credite nu ma pricep deloc dar intr-adevar suna aiurea sa mai stati buni de plata 7 ani cand creditele actuale se vor sfarsi mult mai repede. Eu nu as face altul, mai bine un efort mai mare acum dar scapati mai repede.
Kya, intr-adevar actele difera. Mie nu mi-a trebuit nici o cerere de suspendare de la serviciu, doar adeverinta-tip in care se specifica nr de zile de postnatal si perioada si...nu mai stiu, e o chestie stas. Plus original si copii dupa buletinul meu, dupa livretul de familie, certif de nastere al copilului, o cerere-declaratie care ti se da de la primarie si, daca optezi pt virarea banilor intr-un cont, un extras de cont. Atentie ca trebuie sa fie BRD, BCR, cred ca banca Transilvania si alte 2 no name. Ar fi bine sa te grabesti ca uite, eu am depus dosarul in iunie si imi vin banii la sfarsitul lui august . Mi-a intrat in schimb alocatia . Humana mea o mai vrei?
dau send ca deja am pierdut odata mesajul.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salut,

Maria , sa-ti traiasca nepoata , sora sa se refaca repede si tu sa te bucuri de copiii din jurul tau
.

eu is in pom cu strrsul , adica am din plin: sa va zic si de ce.

ieri Andrei a mincat la 11 ceva mar cu biscuit, si in rst ceai , a mai mincat 120 ml lapte spre seara inainte de baie.
azi a mincat doar laptic si ala in diferite reprize, este nervos, agitata, rade vorbeste , si se bucura, iar cind vede biberonul sau castronelul parca ma implora sa nu-i dau. , nush ce sa fac nu vreau sa-l fortzez, si nu ii este foame ca stiu cum face, are un disconfort si nu stiu care, o fi de la dintzi??????!!!............mai sfatrutima ce sa fac.
apoi se adauga la toate astea nunta de simbata , la care nu as vrea sa ma duc din motive finaniciare, dar sora sotzului este nasa .si cind am sunat sa-i spunem ca nu avem cum sa mergem am simtit-o cum plingea, si mi s-a rupt sufletu'
apoi saprt viitoare a intorc la sv si am emotii de dor.

cam toate astea ma facut sa nuva scriu, dar nu inseamna ca nu va citesc, am vazut pozele , sunt alaturi de problemele voastre, chiar daca nu va scriu personal va transmit gandurile virtual, si sper sa ma intelegeti.

va pupes dulce si apasat, si scuze inca o data pt lipsa scrisorilor nominale a la' butucica.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

nu s-a hotarat inca la nume ...o combinatie cu Maria, oricum

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Aha, deci tu esti nasha!...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Butucico, daca ai citit, mai multe dintre noi ne-am confruntat cu problema asta a grevei foamei, insa inainte de idversificare-era problema doar cu laptele. Si treba s-a cam remediat la toata lumea. E greu sa nu incriminezi si caldura pt asta...Acuma nu stiu ce sa te sfatuiesc...daca nu papa un aliment mai nou introdus scoate-l o vreme; daca nu vrea lapte, incearca sa i-l dai facandu-i pauze sau eventual in somn, daca altfel n-ai cum. Atentie MARE si la tetine, sa nu fie orificiul prea mic, Iulia statea o ora la masa de ma suiam pe pereti si de cand avem tetine noi, pt 4 luni+, masa dureaza maxim un sfert de ora! E ff nasol, dar ai rabdare, e o faza, ii va trece.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

butucico imi pare rau ca e o perioada asa grea...despre mancat, nu stiu ce sa zic pt ca noi suntem tot pe san exclusiv inca..dar despre nunta, mie mi se pare absurd ca virgula cumnata sa-ti planga la telefon, cand ii spui ca nu poti merge di motive financiare si mai ai si copil mic...ar fi trebuit sa inteleaga si sa o lase asa, ca doar nu te imprumuti sa mergi la o nunta ca sa-i satisfaci ei ego-ul.. sa treaca toate!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

:)))))) nu, nu eu, dar si pe nasa o cheama Maria...

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

de 4 zile Tudor face kk in fiecare zi!

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput