Puiuti de Randunici 2008!! (60)
Raspunsuri - Pagina 19
pucca spune:
FELICITARI MARIA! SA-TI TRAIASCA NEPOTICA! SA CREASCA MARE, SANATOASA SI MANCACIOASA!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
underqueen spune:
multumesc, multumesc! am avut emotii mai mari decat cand am nascut eu ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
natynic spune:
Felicitari matusico!!
Cum o cheama?
Varuna, bine ai revenit! Chiar zilele astea vorbeam cu Olgutza pe Mess ca sunt ingrijorata ca nu mai apari, azi a intrebat si Ursu de iedutul tau si uite ca telepatia a functionat?
. Superba ieduta ta! Cui o dai la maritat? ![]()
![]()
Cris, la credite nu ma pricep deloc dar intr-adevar suna aiurea sa mai stati buni de plata 7 ani cand creditele actuale se vor sfarsi mult mai repede. Eu nu as face altul, mai bine un efort mai mare acum dar scapati mai repede.
Kya, intr-adevar actele difera. Mie nu mi-a trebuit nici o cerere de suspendare de la serviciu, doar adeverinta-tip in care se specifica nr de zile de postnatal si perioada si...nu mai stiu, e o chestie stas. Plus original si copii dupa buletinul meu, dupa livretul de familie, certif de nastere al copilului, o cerere-declaratie care ti se da de la primarie si, daca optezi pt virarea banilor intr-un cont, un extras de cont. Atentie ca trebuie sa fie BRD, BCR, cred ca banca Transilvania si alte 2 no name. Ar fi bine sa te grabesti ca uite, eu am depus dosarul in iunie si imi vin banii la sfarsitul lui august
. Mi-a intrat in schimb alocatia
. Humana mea o mai vrei?
dau send ca deja am pierdut odata mesajul.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gbutucica spune:
Salut,
Maria ,
sa-ti traiasca nepoata , sora sa se refaca repede si tu sa te bucuri de copiii din jurul tau
.
eu is in pom cu strrsul , adica am din plin: sa va zic si de ce.
ieri Andrei a mincat la 11 ceva mar cu biscuit, si in rst ceai , a mai mincat 120 ml lapte spre seara inainte de baie.
azi a mincat doar laptic si ala in diferite reprize, este nervos, agitata, rade vorbeste , si se bucura, iar cind vede biberonul sau castronelul parca ma implora sa nu-i dau. 
, nush ce sa fac nu vreau sa-l fortzez
, si nu ii este foame ca stiu cum face, are un disconfort si nu stiu care, o fi de la dintzi??????!!!............mai sfatrutima ce sa fac.
apoi se adauga la toate astea nunta de simbata , la care nu as vrea sa ma duc din motive finaniciare, dar sora sotzului este nasa .

si cind am sunat sa-i spunem ca nu avem cum sa mergem am simtit-o cum plingea, si mi s-a rupt sufletu'

apoi saprt viitoare a intorc la sv si am emotii de dor.
cam toate astea ma facut sa nuva scriu, dar nu inseamna ca nu va citesc, am vazut pozele , sunt alaturi de problemele voastre, chiar daca nu va scriu personal va transmit gandurile virtual, si sper sa ma intelegeti.
va pupes
dulce si apasat, si scuze inca o data pt lipsa scrisorilor nominale a la' butucica.

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
underqueen spune:
nu s-a hotarat inca la nume
...o combinatie cu Maria, oricum
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
natynic spune:
Aha, deci tu esti nasha!...![]()
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Butucico, daca ai citit, mai multe dintre noi ne-am confruntat cu problema asta a grevei foamei, insa inainte de idversificare-era problema doar cu laptele. Si treba s-a cam remediat la toata lumea. E greu sa nu incriminezi si caldura pt asta...Acuma nu stiu ce sa te sfatuiesc...daca nu papa un aliment mai nou introdus scoate-l o vreme; daca nu vrea lapte, incearca sa i-l dai facandu-i pauze sau eventual in somn, daca altfel n-ai cum. Atentie MARE si la tetine, sa nu fie orificiul prea mic, Iulia statea o ora la masa de ma suiam pe pereti si de cand avem tetine noi, pt 4 luni+, masa dureaza maxim un sfert de ora! E ff nasol, dar ai rabdare, e o faza, ii va trece.
Naty
mamica
Iulia mea
luny spune:
butucico imi pare rau ca e o perioada asa grea...despre mancat, nu stiu ce sa zic pt ca noi suntem tot pe san exclusiv inca..dar despre nunta, mie mi se pare absurd ca virgula cumnata sa-ti planga la telefon, cand ii spui ca nu poti merge di motive financiare si mai ai si copil mic...ar fi trebuit sa inteleaga si sa o lase asa, ca doar nu te imprumuti sa mergi la o nunta ca sa-i satisfaci ei ego-ul..
sa treaca toate!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
:)))))) nu, nu eu, dar si pe nasa o cheama Maria...
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
de 4 zile Tudor face kk in fiecare zi! ![]()

POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare