Puiuti de Randunici 2008!! (60)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Ariel, acu ti-am vazut mesajul de pe Mess, e f bine cum propui tu!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bitza037 spune:
Naty mi-a revenit lapticul la cat Galactogil am baut aseara, in plus fata s-a trezit la 8 dimineata culcata de la 10.30-11 aseara....deci a avut timp sa se refaca.
Ideea este asa: cand omul este

(adica eu)nu ai ce sa-i faci!!!Ieri m-am dus la medicul de familie sa-mi iau concediu medical(postnatalul)si ea m-a vazut racita si mi-a zis sa cumpar SINUPRET ca este din plante si este foarte bun caile respiratorii.
Ma duc la farmacie cumpar,imi confirma si farmacista ca este bun chiar daca alaptez vin acasa ma uit pe prospect de vreo 2 ori sa vad daca are contraindicatii si nu vad nimic.Am luat de doua ori si cand vine bitu' asera aacsa se uita si el pe prospect si imi zice daca am vazut ca este contraindicat
Mai fetelor am incremenit cand am vazut ca scrie clar:contraindicat in sarcina si alaptare

.....si m-am uitata de doua ori,dar la ametela si starea de rau care o aveam nu am vazut.
In concluzie, banuiesc ca de aici mi s-a tras, dar bine ca si-a revenit....
NAty insigna se facea la partetul magazinuluii Unirii,dar cand am fost eu sa fac pentru botez se desfiintase, pe asta mi-a dat-o prietena mea (la fata ei la botez am vazut-o si am vrut si eu).
Se mai fac si la Mall Vitan vis a vis de Bamboo.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:

Nu sunati la OTV, iaca-ta-ma-s!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Uelcam
!!!
Tu ai adus ploaia asta de la Belgica
! Din cauza ta isi reanalizeaza Tuchi deciziile!!! Uof!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:
Hai ma Olgule, cativa stropi rataciti prin bagaj, dar gata asta a fost, a iesit iar soarele iar eu am terminat de scormonit dupa suveniruri
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Ma lupt cu niste fotografii si in masura in care Vladut va reintra in program si voi avea vreme , voi varsa tolba cu povesti
.Pina atunci nu poci decat sa va spun ca tare mult mi-ati mai lipsit si voi citi incet-incet TOT din urma, am vazut deja unele lucruri interesante ![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
Simo27 spune:
Am facut si noi,in sfarsit vaccinul de 4 luni la aproape 5 luni
!fara urlete
,dar cu o noapte tare aiurea,frichineli la maxim,sigur i se intaresc gingiile ,ca baleste ingrozitor si baga pumul in gurita!
Simo-Mimo

!abia astept sa citesc!
Ursule,l-ai uitat pe Barosanelul meu![]()
Acum plec sa facem nani!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
neatza! am zacut pana la 10 azi!!
...si cand am zis sa ma duc sa ma spal, na beleaua..il lasasem pe Mufa in mijlocul patului nostru, si pana m-am spalat pe dinti, totul ok, fac dus scurt de 30 sec, ies, si aud un mare tipat si plans ca ieri cand s-a pocnit cu jucaria
..fug..nu e in pat, e clar e pe jos..il gasesc in dreptul unui colt de pat, plangea de numa..

idioata ce sunt eu! ca era inerent, parca ma asteptam sa se intample, dar ziceam ca in cateva minute nu ajunge sa cada dintr-un pat de 2 metri, dar a cazut!..nu stiu nici cum, unde s-a lovit, daca doare ceva

acum e in patut la el si se joaca, am observat ca are rosu pe frunte, deasupra nasului pana la scalp, o dunga, asa..o fi dat cu capul in marginea patului?..
imi vine sa-mi dau palme..
citesc din urma si revin..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Neata,
Luny, imi pare rau de cazatura lui Muffy. Offff, nu putem sa-i mai lasam deloc nesupravegheati. Si mie mi-e groaza cand o schimb pe masa de infasat sa nu-mi zboare de acolo. Ma intorc sa iau servetele sau sa-i iau un body si cand ma uit la ea , e pe pas de intoarcere...
Mimo, bine ai venit, abia astept povestile!
Naty, cum e cu ciorapii, simti vreo schimbare?
Ioana, s-a desscurcat bine Rebi cu borcanelul, l-a mancat fara probleme, dar nu pe tot. N-am vrut sa o privez de piureul de fructe si i-am luat borcanas. Oricum, la mare numai asta o sa pape, in afara de san.
Azi inaugurez si eu supica, desi doar niste zeama , dar tot este un inceput...
Naty, Rebecca mananca cerealele numai cu lingurita, am incercat cu biberon si nu a vrut de nici-un fel. Cand i-am pus in castronel, mi-a ras 100 ml rapid. Asa ca acum ii pun numai in castronel.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ariel_7000 spune:
neata fete!azi se implineste 1 an de cand teo a ales sa fie puiul nostru:) imi aduc aminte ce emotii aveam, daca vine bebe sau nu, dar bebe a fost ascultator si a venit cand l-am chemat:)
luny, citeam de patania cu jucaria zornaitoare...eu i-am luat lui teo zornaitoare din plus:)
olgutza, cumnata mea, jumatea ei de litru de lapte, scos la o singura incercare, m-a lasat masca...m-a facut sa inteleg ca ce fac eu zilnic se cheama ca-mi bat joc de nervii mei...
cris, puiul tau incepe sa faca diferenta intre figurile cunoscute si cele nu...sa te tii plansete pe la 8 luni, cand bazaie daca vede o fatza noua:)
naty, ii dau nr tau la om sa te sune si stabiliti voi ce si cum:)
pt un somn lung si garantat mai incearca cereale seara:) teo s-a trezit iar la 6, apoi nani pana peste vreo 10 min.:)) ca a inceput deja sa fosneasca.
sovi, am facut inghetata de cacao a la monti...miam miam!!! am avut patanii si de data asta:) am aruncat toate ouale ca am dat de unul care mirosea urat...si logic ca am simtit mirosul dupa ce l-am pus peste celelalte...
mimo, bine ai venit! te asteptam la monti:))) sa nu crezi ca am uitat:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO