Puiuti de Randunici 2008!! (60)
Raspunsuri - Pagina 10
VioletaH spune:
Am tot vrut sa va povestesc ceva ce-i place mult lui Sean.
Am un cerceaf impermeabil (special pentru joaca) pe care il intind pe jos, peste el pun un mare prosop de plaja (merge si un cearceaf de pat) si acolo il pun frumos pe Sean in fundul gol si ii dau cateva jucarii. Ii place la nebunie! Nu stiu daca ati incercat, dar mai ales pe caldurile astea, scosul diaperului este o placere maxima pentru bebelush. Si nu e numai asta, dar pusul pe jos pe podea ii ofera o alta viziune asupra lumii, pur si simplu ii place rau. Acolo a facut primele rostogoliri, acolo s-a rotit 360 grade si face cele mai multe acrobatii. Si se distreaza minim 30 minute cu chiuituri si rasete si dat din picioare. Si dupa ce face pishu sau kk il spal si gata. Noi repetam operatiunea de cateva ori pe zi. daca nu va e teama de pusul pe jos, eu va recomand sa incercati.
Luny, deci sa inteleg ca e normal trasul de putza
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA
numeioana spune:
Gata baita, a adormit...
Clau, mi-au placut tare mult pozele...am vazut ca folosesti lingurita de la PP, portocalie e si a noastra! Cum s-a descurcat Rebeccuta cu borcanelele??
Bubu, m-am dixtrat si eu cu perlele lui Vladut!
Naty, daca vii si imi spui ca ai scazut 6 cm... imi cumpar 9 perechi!!
si ii suport fara sa scancesc
...
Bitza, nu te mai agita asa tare...incearca sa te calmezi... ca agiti si bebelina. Eu zic ca lapticul va reveni...probabil ca e de la raceala. Daca Doamne fereste nu revine nu moare Antonia de foame... Dar inca nu pune raul inainte, ok?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Am fost in Botanica...eu in ciorapi!!. Acum i-am dat jos, s-au facut fix 8 ore. Ufff...Cred ca scad 3 cm pe coapse de la pielea pe care o s-o jupoi sub dush, ca ma mananca ingrozitor!
. DAARR...rabda baba la frumusete, rabda!
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
normal ca nu pot sa ma abtin, ma amuza raaau ciorapii astia, eu nu i-as suporta

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Luny, nici eu nu-i suport, dar parca vad ca ne face Naty sa ne cumparam toate si facem o intalneala in ciorapi
! In Botanik!![]()
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Vio, da, cred ca e tare interesant pentru ei... O sa incerc si eu cu David!
Uitasem! Nici eu nu l-am lasat niciodata sa planga mai mult de 1-2 minute... Mai maraie, rar... dar el oricum nu prea plange... e f cuminte, sta singur in camera lui, rade, vorbeste in patut... adoarme singur, se trezeste singur si-si face de lucru...
poze
luny spune:
sovi, am vazut montajele, tare dragute! e cam contrariat delfinasul in jumper, dar si cand i-o prinde gustul!! cred ca i-ar placea si lui Mufy!
LUNY
natynic spune:
Ahh, ce bine e fara ciorapi!
Vedeti?! Daca voi n-aveti nici nu stiti cat de minunat poate fi sa-i scoti dupa 8 ore de tinut pe caldura asta! ![]()
Tuchi, sar'na, asa voi face cerealele!
Acestea fiind zise, noapte buna stol!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bitza037 spune:
Vio, Luny,Numeioana saru' mana de suport moral.

Am pus-o de doua ori pana acum la san,exact asa cum mi-ati zis......acum inainte de culcare nu a mancat cine stie ce ca era super obosita si a adormit.....
Vai ce m-am enervat cand am vazut sanii moi si flescaiti, cum nu i-am vazut pana acum de cand alaptez, si cand storcea in loc sa tasneasca se prelingeau asa cateva picaturi.......dar acum m-am linistit ca am in fata o noapte in care spre sa-si revina si noroc cu voi!!!!
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
Nicoleta spune:
Salut.
Mai, oricum sunt mult mai linistita cu alaptatul de ceva vreme. Incep sa accept ca eu fac tot ce pot si ce va fi va fi :). Insa mai revine cate un gand... Si da, laptele revine daca bebe sta la san si stimuleaza lactatia, eu il las sa suga cat vrea el, chiar daca doarme, nu-l "deconectez", desi uneori doar toncane, insa asta se intampla cand peste zi a stat putin sau nu gaseste lapte cat ar vrea. A, il ridic (alaptez la orizontala) daca devine agitat (se intampla sa inghita aer) si ce-mi aud urechile imediat... Alaptatul la orizontala este super fain! Eu cred ca am un bebe fericit si ghiftuit. Si cum nu mai am cantar in casa... parca incep lucrurile sa reintre in normal.
Sovi, multumesc de urare, asemenea! Ce inotator aveti voi acolo!
Olgutza, nu e stres chiar asa de mare, mai mult o lamentare. Stres serios a fost la inceput (e greu sa "pricep" ca nu pot sti cat a mancat - desigur, nu proba suptului! - mai ales ca pe primul il hraneam la cerere cu bibe, ca nu vroia altfel...) atunci da, apogeul agitatiei la mine, plus ca durerile de mameloane eraaaaaau! A trecut, acum e bine, doar problema cu sanii inegali ca productie a ramas... asta e.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
luny spune:
bitza vezi ca e normal sa se mai inmoaie sanii, sa nu mai fie beton ca la inceput, inseamna ca au lapte atat cat cere bebe, nu ca dispare..odihneste-te si...think pink!

LUNY

. DAARR...rabda baba la frumusete, rabda!