Aspirante din GALATI (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

multumesc la fel mititica82, in ce sapt de sarcina esti tu? socotind de la ultima zi a ultimului cm si daca ai mai facut pana acum insarcina asta ecografie. multa sanatate si nu iti face griji totul e ok si bb sanatos. sa auzim de bine.

http://tt.lilypie.com/VQg6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

provista si mititica82 felicitari pentru burtici! sper ca o sa venim si noi rapid din urma!
aveti grija de voi si bb-ii din burtica!

"Help my bunny take over the world!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

salutare,
mai dar voi scrieti nu gluma:)
gravidutelor, pot sa-mi dau si eu cu parerea putin, legat de dr Pop Ioana?,
acum 2 ani eram si eu o fericita burtica (cu o sarcina obtinuta dupa 1 an si ceva de chin) si de , eram grijuli si faceam echo destul de des si aproape de 19 sapt am mers si la madam la echo. (ca dr Irimia care-mi urmarea sarcina nu facea echo), am mers la ea si a inceput sa se uite dupa sexul bebelului , mi-a zis ca-s ok si am plecat frumos acasa, la o sapt si ceva fara sa fac nici un efort am pierdut sarcina, cica colul meu era prea scurtat si nu am putut tine sarcina, concluzia e ca Pop nu a vazut asta.
acum poate is eu sucarita pe ea ....dar mie mi s-a intamplat si nu mai am incredere in ea. atunci am ajuns la ea tot ptr. ca auzisem ca e buna.

sa auzim numai de bine si sper sa nu-mi purtati pica ca am indraznit sa va spun
pupici

Mergi la inceput

dragele mele, sotul meu tocmai a facut spermograma. joi urmeaza sa mergem la dr, dar nu mai am rabdare pana atunci. as vrea sa stiu de la voi daca e in ordine: nr. 32 mil.pe cm3, mobilitate 60%. mai sunt si alte prescurtari, dar habar nu am ce inseamna.
va pe toate si va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

sorinake Eu cred ca sta destul de bine, cred ca o sa face-ti FIV normal fara ICSI. Al meu sot are 200 mii si dupa o jumatate de ora sunt toti morti, deci trage concluziile. Noi am facut mereu FIV+ICSI. Vezi oricum ca ai alaturi si valorile de referinta.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

sa va dau toate valorile:
lichid aspect alb-galbui opalescent
volum: 3.5 cm3
ph: 8.5
nr: 32 mil / cm3
mobilitate: 60% forme mobile
morfologie: 60%cu forme normale morfologie

Mergi la inceput

nu, din pacate nu am si valorile normale trecute alaturi!!!

Mergi la inceput

doris, de unde imi dau seama ca dupa juma de ora nu mor si ai nostri? care dn valorile de acolo imi spune asta? habar nu am!!!!
multzu de o mie de ori!
toate galatencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

sorinake eu am facut analiza in Italia si aici asa mi-au zis. Cum fac nu stiu sa-ti zic. Oricum nu-ti mai face griji ca voi stati destul de bine la capitolul asta.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

sorinake te asteptam langa noi

http://tt.lilypie.com/VQg6p3.png

Mergi la inceput