Aspirante din GALATI (2)
Raspunsuri - Pagina 3
provista spune:
multumesc la fel mititica82, in ce sapt de sarcina esti tu? socotind de la ultima zi a ultimului cm si daca ai mai facut pana acum insarcina asta ecografie. multa sanatate si nu iti face griji totul e ok si bb sanatos. sa auzim de bine.
http://tt.lilypie.com/VQg6p3.png
sorinake spune:
provista si mititica82 felicitari pentru burtici! sper ca o sa venim si noi rapid din urma!
aveti grija de voi si bb-ii din burtica!
"Help my bunny take over the world!"
elaa spune:
salutare,
mai dar voi scrieti nu gluma:)
gravidutelor, pot sa-mi dau si eu cu parerea putin, legat de dr Pop Ioana?,
acum 2 ani eram si eu o fericita burtica (cu o sarcina obtinuta dupa 1 an si ceva de chin) si de , eram grijuli si faceam echo destul de des si aproape de 19 sapt am mers si la madam la echo. (ca dr Irimia care-mi urmarea sarcina nu facea echo), am mers la ea si a inceput sa se uite dupa sexul bebelului , mi-a zis ca-s ok si am plecat frumos acasa, la o sapt si ceva fara sa fac nici un efort am pierdut sarcina, cica colul meu era prea scurtat si nu am putut tine sarcina, concluzia e ca Pop nu a vazut asta.
acum poate is eu sucarita pe ea ....dar mie mi s-a intamplat si nu mai am incredere in ea. atunci am ajuns la ea tot ptr. ca auzisem ca e buna.
sa auzim numai de bine si sper sa nu-mi purtati pica ca am indraznit sa va spun
pupici
sorinake spune:
dragele mele, sotul meu tocmai a facut spermograma. joi urmeaza sa mergem la dr, dar nu mai am rabdare pana atunci. as vrea sa stiu de la voi daca e in ordine: nr. 32 mil.pe cm3, mobilitate 60%. mai sunt si alte prescurtari, dar habar nu am ce inseamna.
va
pe toate si va multumesc din suflet!
DORIS_71 spune:
sorinake Eu cred ca sta destul de bine, cred ca o sa face-ti FIV normal fara ICSI. Al meu sot are 200 mii si dupa o jumatate de ora sunt toti morti, deci trage concluziile. Noi am facut mereu FIV+ICSI. Vezi oricum ca ai alaturi si valorile de referinta.

toate GALATENCELE.
sorinake spune:
sa va dau toate valorile:
lichid aspect alb-galbui opalescent
volum: 3.5 cm3
ph: 8.5
nr: 32 mil / cm3
mobilitate: 60% forme mobile
morfologie: 60%cu forme normale morfologie
sorinake spune:
nu, din pacate nu am si valorile normale trecute alaturi!!!
sorinake spune:
doris, de unde imi dau seama ca dupa juma de ora nu mor si ai nostri? care dn valorile de acolo imi spune asta? habar nu am!!!!
multzu de o mie de ori!
toate galatencele
DORIS_71 spune:
sorinake eu am facut analiza in Italia si aici asa mi-au zis. Cum fac nu stiu sa-ti zic. Oricum nu-ti mai face griji ca voi stati destul de bine la capitolul asta.

toate GALATENCELE.