Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69
Raspunsuri - Pagina 17
crisarh spune:
Uite o veste buna.Felicitariiiiiiiiiiiiiii Aris!!!!!!! Asa se incepe o noua zi, cu vesti bune.Zi-ne povestea ta. te pup. (abia astept)aspiranta la
mmc_nd spune:
aris26, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
anaconda
Fetelor, mi-am luat inima in dinti si i-am trimis SMS lui dr.T de vreo 2 zile pentru histero. Dar nu mi-a raspuns pana azi - cum procedeaza, suna inapoi, sau tot SMS trimite?
aris26 spune:
Doamne in ce hal scriu. ideea e ca acum cand am inceput sa povestesc iar m-a apucat tremuratul.
bafta tuturor!
tamaryllis spune:
Felicitari, Aris!
Se cerea o veste buna acum, inainte de weekend!
Esti datoare sa ne spui povestea ta de succes!
Sarcina usoara, la termen si bebe sanatos iti urez. Multumim ca ne-ai mai ridicat moralul.
felix76 spune:
Mmc, pe mine m-a sunat cam intr-o saptamana de cand am trimis mesajul. Alte fete au primit telefonul peste o luna... Acuma depinde de cand are el timp sa stea sa faca toate programarile...
Succes,
Felix
crisarh spune:
Si eu i-am trimis ieri sms si nu imi raspunde.de obicei imi trimite sms inapoi cu raspunsul, acum probabil ca are prea multe sms-uri de raspuns.aspiranta la
magdita spune:
Aris, felicitari, felicitari, felicitari !!!
Si tu care erai asa de hotarata sa faci diphe... Vezi, de-aia m-am hotarat eu sa nu fac diphe dupa laparo, pentru ca am sperat din tot sufletul ca se intampla minunea in lunile dupa laparo. Doamne ajuta, sa ai o sarcina usoara si la termen si bebe sanatos !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
aris26 spune:
HMM povestea ar fi cam asha:
dupa ce ne-am hotarat noi sa facem un copil am fost doctor sa imi fac analizele si sa ma vada, rezulatatul sanatoasa tun. dupa inca cateva luni de dezamagiri am mers la tutu. super incantata de el, ne-am pus pe treaba..monitorizari, contacte programate...stiti voi. acum o luna jumate m-a operat prin laparo, a gasit endometrioza si mi-a dat tratamentul cu diphereline.cam pe 20 sau 21 iulie trebuia sa fac prima injectie. am plecat in concediu cu diphe dupa mine. oricum m-am agitat o gramada, m-am stresat ca o sa intru la menopauza...dupa care am tras aer in piept si am zis: ok. daca asta e tratamentul pa care mi l-a dat, trebuie sa am incredere in continuare si sa merg pe mana lui. se pare ca nu trebuie sa ma mai gandesc la bb pana la iarna. m-am relaxat aproape de tot(zic aproape pt ca tot ma mai gandeam ca poate poate raman luna asta) dar am refuzat sa mai planific ceva, am hotarat sa nu imi mai rafuz nici o placere doar la gandul ca poate sunt gravida. in consecintza mi-am facut de cap in concediu. m-am plimbat cu shalupa(m-a zdruncinat aia de am crezut ca imi zboara rinichii din loc)am baut toate shut-urile pe care le primeam la sfarshitul meselor(tequila, limoncelo..si alte chestii roz sau albastre)ba chiar mi-am mai comandat si singurica cate un mohito sau smirnof ice. am stat cu orele la plaja, m-am balacit in apa ce nu depashea 15 grade...adica am facut tot ce nu trebuia sa fac, ca sa nu mai povestesc ca in perioada fertila nu am stat nici macar o data in pat nici 3 minute dupa. dar se pare ca intradevar tutu a curatat tot pe acolo, nu cred ca o sa uit vreodata ce a facut omul asta pt noi, Doamne de mana are omul asta. Sa nu uit: ne-am oprit la o biserica in grecia si L-am rugat sa ne ajute sa avem un copil atunci cand o sa fie cel mai bun moment, cand considera El ca e momentul.
ca tratamente nu am luat mai nimic, doar dupa laparo am baut un sirop "viusid" pt imunitate.sotul a luat vreo 2 luni tribulus si o luna zinc.
VA PUP PE TOATE si cu incredere inainte ca se poate. acum o luna plangeam pe aici ca eu nu mai raman si ma gandeam ca poate ar fi mai bine sa fac un fiv direct dupa ce termin tratamentul.
bafta tuturor!
mada23 spune:
buna fete dragi
Aris... FELICIARI DIN TOT SUFLETUL
Anaconda... sa vii mai des pe la noi
mmc....tinem pumnii
Dupa ziua de ieri chiar aveam nevoie de o veste buna.
Mgdita, Felix, Rocsy, Lali, Ubi( nu mai zici nimic cuconitza ) , Georgi, Crisarh,Tamy,Machus tuturor mii de si WE placut
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
rocsy2007 spune:
aris felicitari. si eu vin tot din concediu dar nu stiu daca s-a prins ceva. nu prea cred. dar pana nu vad rosu in fata ochilor nu zic nimic.
fetelor eu as vrea sa fac histero in septembrie.