ce sa fac????

ce sa fac???? | Autor: MIRCLAU

Link direct la acest mesaj

sunt disperata ,nu mai pot trai,nu mai pot dormi,nu ma amai pot ocupa cum trebuie de copilul meu....
in luna decembrie 2007 ne-a fost sparta locuinta,cu devastare,cu tot "tacamul",adica am venit de la servici si am gasit poarta deschisa ,usa sparta iar casa arata groaznic,toate hainele,toate maruntisurile, toate actele scoase din dulap pe jos
in fine,paguba nu a fost ff mare dar eu am ramas cu un soc si nu mai pot dormi noaptea,ma trezesc tot mi se pare ca se aude cineva la usa,tot mi se pare ca umbla cineva prin casa,si nu reusesc sa dorm decat cateva ore pe noapte,iar ziua stau incordata ce o fi acasa,ce s-o intimpla,daca se intimpla sa stau acasa,in concediu sau sa vin mai devreme nu stiu cum sa fug mai repede de acasa sa nu raman singura
pur si simplu am ajuns sa imi urasc casa,sa ma urasc pe mine si tot ce este in jurul meu,nu stiu cum pot iesi din situatia asta tensionata de care nu reusesc sa scap sub nici o forma
sa merg la psihiatru,la psiholog,sa iau sedative ,ce sa fac???????
nu mai reusesc sa ma adun, sa trec peste acest soc,voi ce ma sfatuiti?
va roooog ajutati-ma,orice sfat sau parere e bine venita
va multumesc

MIRELA mami de andreas nazdravan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Sa mergi la psiholog. Si sa fii convinsa ca e normal ce ti se intampla si e perfect vindecabil. O sa-ti revii, e o chestiune de timp. Psihologul te poate ajuta mult.
Numai bine!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

imi puteti recomanda pe cineva,un psiholog bun?
dar cum se poate numi ,cumva atacuri de panica?
nu este nimeni care ma poate ajuta cu o informatie?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miluna spune:

Am avut si eu o perioada acu citiva ani cind aveam acelasi stres ca si tine. Nu a intrat nimeni la noi in casa, dar se construia un bloc lipit de al nostru, practic oricine putea urca in blocul aflat in constructie si sa treaca la noi in balcon. Intr-o noapte am auzit galagie in apartamentul de deasupra, unde stiam ca nu locuieste nimeni, a fost si politie... nu stiu exact ce s-a intimplat, dar eu n-am mai putut dormi singura in apartamentul ala. Daca sotul trebuia sa plece din localitate, mergeam sa dorm la frate-meu. Eram terorizata.
Norocul meu a fost ca ne-am mutat de acolo. In noul apartament m-am simtit mult mai in siguranta, un bloc mai mic, cu interfon, vecini linistiti. Aici nu mai am nici o problema.
Poate ca ar fii bine daca ai face ceva practic ca sa te simti mai in siguranata. Schimbata usa, sau pusa o alarma cu monitorizare. Costa, dar ar ajuta, macar o perioada, pina te mai linistesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Sunt stari de anxietate, n-as zice ca ai atacuri de panica, alea sunt apogeul si se manifesta distinct.
Iti pot recomanda pe cineva, daca vrei date de contact da-mi un PM.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

am schimbat usa,am mai pus si una metalica,am pus alarma,camere de luat vederi,gratii dar tot parca am senzatia ca sunt urmarita,ca tot ar putea sa intre,mi-e frica,teama ,nu stiu cum sa descriu cert este ca nu reusesc sa dorm decat 2-3 ore pe noapte
ce as putea face sa ma mai linistesc,nu stiu,eventual sa iau ceva tranchilizante sa pot dormi bustean toata noaptea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Se numeste tulburare de stres posttraumatic. Este foarte indicata terapia si in functie de cursul ei poti evalua si necesitatea unei consultatii psihiatrice.

Cheia vindecarii este in relatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Mirela si eu am trecut exact prin aceeasi nebunie. Si noua ne-au spart casa exact inainte de a veni in Romania acum 3 ani. Ne-au furat toate electronicele (computer, aparat foto, agenda electronica, etc), bani, ceas, haine, cadouri cumparate pentru cei de acasa, in valoare de vreo $12.000. Ne-au mutat canapele din loc si pregatisera un cutit sa fie la indemina in caz ca venim acasa si-i prindem asupra faptului. A fost cumplit. Mult timp dupa aceea m-am simtit groaznic. Mi-era frica si de umbra mea.

Am facut asigurare la casa, am pus alarma, incuiam toate usile si geamurile si puneam sticle goale in drptul usii de la balcon si un scaun la usa de la intrare sa blochez clanta. Ca sa pot dormi, imi puneam dopuri in urechi sa nu mai aud nici un fel de zgomot, si mai luam si din cind in cind cite un calmant. Mi-au trebuit luni de zile sa-mi revin si pot spune ca am reusit doar in momentul in care ne-am mutat de acolo.

Poate ca fetele au dreptate, mergi la un psiholog. Eu n-am mers pentru ca de felul meu sunt mai sceptica.

Iti doresc multa putere su curaj sa iesi din criza asta si sa-ti revi. Ai incredere in tine, o sa fie bine. Doamne ajuta!

Cu drag,
LiaMaria

Rugati-va pentru Diana
http://dianadumitru.netfirms.com/
http://www3.telus.net/goldsilver/diana/Diana.mp4

Asa a venit pe lume printesa mea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105962

Mergi la inceput

LIAMARIA sper sa pot trece si eu peste aceasta perioada fara sa fie nevoie sa plec de aici,sper din tot sufletul sa reusesc
va multumesc ca m-ati ascultat

Mergi la inceput