Timisoara, Impreuna! (114)
Raspunsuri - Pagina 19
katik spune:

EVA

, cupila de gabirus
sa cresti mare si sanatoasa, si sa aduci numai bucurii familiei!!!!
mariaa, la mine nu merge pagina aia, asa ca n-am vazt pontiac-ul, dar cam stiu cum arata
.
silvana, sar'na pt oferata cu pontiac-ul, o sa merg si io cu goanga noastra neagra
, sigur ca va fi cu consum mic, si conteaza!
cum merge condusul? io am cam luat pauza, ca mereu am avut de alergat contra cronometru si la ritmul meu de mers ajungeam la spartul tirgului peste tot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aidaciolac spune:
Wooooaw katikule
masinuta , spor la cumparat
... nici eu nu am vazut pontiacul 
Sa aveti o zi buna!
Noi azi mergem la Aqua Magic 

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
katik spune:
aida, spor la treaba si voua, ca veti avea acolo de munca, nu gluma!!!!!
pupici la simona mica!
Mihi spune:
buna ziua dragelor...sa fitzi vesele si sa avetzi spor...
pt Doris...si pt "carnivore"
http://www.youtube.com/watch?v=EBFD9A4693I
mihi
aidaciolac spune:
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel mititel ![]()

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
Am fost la Aqua Magic 

mooooama copila asta cu capul pe sub apa , guri de apa inghitite
... nop , nu conteaza , mai o tura pe topogan
, eu m-am taiat la 2 degete ca prima oara nu l-am ascultat pe antrenor ... din cauza greutatii prindeam viteza mare si ma zbura in bazin la 5 metri de topogan , repede sa ma intorc sa o prind si pe matza ... eeeee , peripetii. Si dardaia continuu si abia urca pana sus sa ne mai dam o data ... dar cine a zis ca o dardaitura o poate tine in loc
. Nici nu mai stiu de cate ori ne-am dat , ca cine a mai numarat ... pacat ca am uitat aparatul foto acasa
, dar amintirile raman oricum ![]()
Oricum a fost super fain. Merita macar o data sa intri acolo 
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
ela03 spune:
Trebuie sa fie 20 de pagini? N-am stiut. Hai ca va mai povestesc eu pe aici inainte sa ma culc.
ela03 spune:
Danitin, voiam sa-ti spun ca mi-am recapatat oarecum echilibrul... am sentimentul ca nu mai depind de nimeni dpdv emotional, afectiv; simt o mare usurare...