Alesia e acasa!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Minimoriset spune:

Buna Strumphitza,

Ma bucur ca ne-ai scris. Si ca o noutate si o mare bucurie de altfel este faptul ca Alesia are un fratior. Poate si de asta nu am mai reusit sa intru si sa scriu vesti despre noi. Cum spuneam Alesia are un fratior care tocmai ce a implinit fabuloasa varsta de 2 anisori. E un nazdravan de baiet si il cheama Mihai Nectarie. Suntem tare fericiti ca parinti ca pe langa Alesia il avem si pe Mihai. El o iubeste tare mult pe sora lui si o striga toata ziua prin casa Ana ( Alesia e mai greu de pronuntat).

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Wow, ce vesti bune!!! Felicitari!!! Ma bucur mult, sa va traiasca Mihai Nectarie si sa fie sanatos si sa isi iubeasca in continuare mult surioara Ana

Nu am apucat ieri sa citesc/vad mult din blog , dar o sa studiez azi mai mult, vreau sa aflu mai multe de Alesia si cum se simte, sper ca sa gasesc vesti bune si de actualitate

Numai bine va doresc

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna Magda,
La multi ani pentru Alesia si multa sanatate ei si voua, tuturor celor din jurul ei sa o puteti ingriji.
E placut sa primim informatii despre voi si dupa atata timp.
Multumim.
Laura

Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minimoriset spune:

Draga Laura-S,

Datorita voua, datorita gandurilor frumoase si pozitive pe care le aveti fata de noi si Alesia, putem merge si noi mai departe. Nu de putine ori am avut nevoie de incurajari pentru a putea lupta practic cu necunoscutul, tinand cont ca legat de boala Alesiei sunt putini oameni in acesta tara care ne pot da sfaturi utile. Traim cu speranta ca Dumnezeu si prietenii ne vor ajuta sa o tinem in viata pe Alesia pana ce se va gasi acel tratament de care are nevoie.

Poate a trecut mult timp de cand nu v-am mai scris despre Alesia. Poate sunt putini cei care isi mai aduc aminte de Alesia...

cu drag

Mergi la inceput