Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Buna dimineata mamic zuzici

Vin si eu, dar nu la cafea, am baut un iaurt light cu paine neagra prajita, poate mai slabesc si eu un pic, of ca deloc nu vrea sa scada sub 60 afisajul la cantar.
Mateiul meu sta singur in fund, dar numai daca il pun eu, singur nu se ridica.
Am vazut-o si eu pe sexi eva in piscina si pe conrad razacios. Super haiosi.

Feteleor as veni si eu in cismigiu azi, ca sunt doar cu matei acasa, fara fete. Unde e intalnirea exact?

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Vroiam sa renunt la citit capitolele restante dar am dat de povestea cu check-in a lui Miri si musai sa vaz cum se termina! Sigur nu era boacana lui Miri!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2509202920102658297NxFUSi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepuruta spune:

buna dimineata fetelor! am intrat sa va salut repede pina nu incep munca.vreau sa va spun ca am tot incercat sa scriu in week end dar nu apucam sa termin de scris ca se totstergea mesajul si vroiam sa va spun ca iar sunt suparata ca ioana mea tot wek end ul a facut greva foamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

E AL TREILEA MESAJ PE CARE IL INCEPT SI NU-L TERMIN CA SE BLOCHEAZA SITE-UL !!!!!!

Sa ma "scurtez" ca nu se stie cat mai tine site-ul.

Am vazut poze cu clopoztei frumosi si veseli: Eva, Roberto, Razvanici, Daria (cu mami si tati), Conrad, Andrei!

Am vazut ca s-aschimbat locatia; la 5:00 n-am cum s-ajung pantru ca buburuza mea se culca pe la 4 - 4:15 si doarme pana pe la 5; deci mai devreme de 5:15 - 5:30 nu putem pleca.
Apoi, o juma' de ora - dak nu-i trafic - plus o sa mai dureze, ca parcare acolo nu exista (are dreptate Grati).

In concluzie, pana la cat stati? Banuiesc ca pana pe la 8 ca apoi, tre' s-ajungeti (ca si noi, de altfel) la baie.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Mai vroiam sa intreb ceva:

Helene
, de unde ai luat leaganul pt Eva- am vazut ca are si pt umeri, centuri de siguranta; eu am gasit, dar n-avea decat centura peste picioare doar.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
citat din mesajul lui jelimoni

SI UN LA MULTI ANI FOARTE SPECIAL PT SILVIU MIC, CARE AZI IMPLINESTE 3 LUNISOARE, CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SI AL TUTUROR CELOR CARE S-AU GANDIT LA EL! LA MULTI MULTI ANI DRAGA SILVIU, SA CRESTI MARE SI SANATOS!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

subscriu LA MULTE LUNITE SANATOASE si de la mine puiut SILVIU
intreb si eu asa.........?a pus careva bb pe olita???????????cei care stau in funduletz normal.ca parca as incerca sa vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

E AL TREILEA MESAJ PE CARE IL INCEPT SI NU-L TERMIN CA SE BLOCHEAZA SITE-UL !!!!!!

Sa ma "scurtez" ca nu se stie cat mai tine site-ul.

Am vazut poze cu clopoztei frumosi si veseli: Eva, Roberto, Razvanici, Daria (cu mami si tati), Conrad, Andrei!

Am vazut ca s-aschimbat locatia; la 5:00 n-am cum s-ajung pantru ca buburuza mea se culca pe la 4 - 4:15 si doarme pana pe la 5; deci mai devreme de 5:15 - 5:30 nu putem pleca.
Apoi, o juma' de ora - dak nu-i trafic - plus o sa mai dureze, ca parcare acolo nu exista (are dreptate Grati).

In concluzie, pana la cat stati? Banuiesc ca pana pe la 8 ca apoi, tre' s-ajungeti (ca si noi, de altfel) la baie.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Si eu am vrut sa intreb pana la ce ora se sta. Si matei are program de somn pana la 17 si apoi mananca si am intarzia un pic. Altfel ar trebui sa rup ritmul un pic sa plecam pe la 16 de acasa si sa manance in parc.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Gagici , sper ca nu m-ati dat la disparuti ! Se strica iar una bucata calc de kk , si asa de tare se strica , ca l-am sfatuit pe fratello sa astepte un comp de-al nostru , unu' bun . Si iaka l-am si instalat !

Am foarte , foarte multe noutati : Caz creste nesperat de bine , diversificarea a fost pentru el ca o gura de aer . Mananca doua borcanashe pe zi , lapte bea de sparge , in sfarsit in portii normale de 180 ml , se intoarce de pe spate pe burta si doarme pe partea stanga , fara sa-l intorc eu !

Am facut iarasi baca , ieri dupa-amiaza . Dar de pe acelasi pat si de la aceeasi inaltime . A cazut pe pachetul cu pampersi , deci pe moale . S-a speriat doar .

Stiti cum se uita gaina-n lemne !? Asa se uita asta la san , de parc-ar fi cine stie ce extraterestru ! A lasat sanul , definitiv . Nici cu muls la sticla nu-l mai pacalesc . Asta e !

In rest , e din ce in ce mai independent : se joaca singur , la el in camera , chiar si jumatate de ora daca e satul . Se adoarme tot singur ! De cele mai multe ori nu simt ca e copil mik in casa . Am timp sa fac ce vreau .

Pupici la fete si bebei !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

So, AICI gasiti un clip cu C. de ziua lui de 6 lunite, cand a ras cum nu a mai ras niciodata, ca un copil de doi ani! Hihihi!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

mai ce frumos rade Conrad si ce mare a crescut de cand nu l-am mai vazut, un adevarat barbat, ce mai!

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am vazut o Bitzi frumoasa foc in piscina(ce bine sta in fundulet) si in leagan, ce frumos.

daca ramane Cismigiu o sa vin si eu cu Daria pe la 17.30 si o sa-i dau sa pape in parc.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput