VASECTOMIE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

sorry se repetase mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Vreau sa adun cat mai multe date "tehnice" si apoi sa pun problema. Va anunt care a fost reactia..

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
citat din mesajul lui Lemoni

Is vasectomy reversible?

Yes. Success rates for vasectomy reversal have greatly increased thanks to improved microsurgical techniques. Still, there is no guarantee that reversal is successful. The process is also very involved, requiring two hours or more of intricate microsurgery and is expensive (from $10,000 to $15,000). This surgery is usually not covered by insurance. Nearly 2 percent to 6 percent of vasectomized men ultimately seek reversal. Most do so because of remarriage, the death of a child or an improvement in finances followed by the desire for another child.

How is vasectomy reversal done?

There are two types of vasectomy reversals: vasovasostomy and epididmovasostomy. A vasovasostomy is the operation most frequently performed for vasectomy reversal and the surgery of choice. It involves stitching the cut ends of the vas deferens together.

Epididmovasostomy is a much more complicated procedure requiring a great deal more expertise at microsurgery. It is performed in situations where sperm is blocked from getting to the vas deferens because of excessive inflammation or scarring in the epididymis, a tube located behind the testis. An epididmovasostomy connects the vas deferens directly to the epididymis.

Nu imi place sa ma contrazic dar am citit inainte sa-mi dau cu parerea .

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Care e sursa..?
Nu prea cred ca ti se garanteaza 100% treaba asta.M-as mira..totusi.

P.S textul in engleza=incalcare regulament

Mergi la inceput

Uite ce e,a fost si sotul meu la medic si s-a interesat de aceasta procedura si i s-a spus clar ca nimeni nu poate sa ii garanteze "succesul reversibilitatii" si in momentul in care isi v-a face,sa fie foarte sigur ca nu isi mai doreste copii.Nu a facut-o pentru ca ne mai gindim la un bb pe viitor,mai vedem.Aici vasectomia nu costa nimic,iti plateste asigurarea.
Daca voi spuneti ca e reversibila 100%,ati gasit solutia ideala,nu mai trebuie sa duceti munca de lamurire,go ahead...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu i-am propus sa mai facem un bebe dupa care "hatz"
Nu m-am izbit chiar de un zid de negare, mi-a mai ramas un 0,1% speranta ...
Si eu stiam ca este reversibila, dar nu cred ca voi reusi vreodata sa-l conving.
Sunt curioasa daca tu vei avea succes cu sotul tau. Asa as putea sa-i dau un exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Sotul mi-a propus mie sa-mi leg trompele iar eu i-am propus sa si le "lege" el ... de ce trebuie doar noi sa gasim solutii? ...sa ne infundam de hormoni si altele...? Bineinteles ca totul a ramas la nivel de gluma...

mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

vroiam si eu sa fac asta la un moment dat, incepusem sa ma interesez de clinici. am sunat la o clinica, imi raspunde o proasta si ma intreaba ... la care picior vreau sa fac vasectomie. Am renuntat de tot la idee dupa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Acum in era microchirurgiei vasectomia este reversibila si operatia de reversie reuseste aproape intotdeauna.
Problema este ca procreerea dupa reversarea vasectomiei nu reuseste mereu, din diferite cauze.(de ex. anticorpi antispermatici)
Calitatea am citit ca ar fi mai proasta daca se face punctie testiculara si ICSI, fara a se reversa vasectomia.

Aici se fac destule vasectomii, dar reversiile sunt rare si medicii nu prea au experienta asa de vasta ca peste ocean.
Sotul (american) al verisoarei mele si-a facut vasectomy reversal in State, acum citiva ani si din fericire au reusit un VR baby.

In viata nu se stie niciodata...asa ca treaba cu vasectomia s-ar putea sa nu fie cea mai buna in unele cazuri.
(Poate sotia decedeaza subit si sotul se recasatoreste cu cineva care mai doreste copii...Sau poate divorteaza si isi gaseste pe altcineva doritoare cu care ar mai vrea copii...Sau daca au 1 singur copil si il pierd, poate se doreste sa mai aiba copii, chiar daca initial nici unul dintre parinti nu se gindea la asa ceva...)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mariana_1976

Acum in era microchirurgiei vasectomia este reversibila si operatia de reversie reuseste aproape intotdeauna.
Problema este ca procreerea dupa reversarea vasectomiei nu reuseste mereu, din diferite cauze.(de ex. anticorpi antispermatici)
Calitatea am citit ca ar fi mai proasta daca se face punctie testiculara si ICSI, fara a se reversa vasectomia.

Aici se fac destule vasectomii, dar reversiile sunt rare si medicii nu prea au experienta asa de vasta ca peste ocean.
Sotul (american) al verisoarei mele si-a facut vasectomy reversal in State, acum citiva ani si din fericire au reusit un VR baby.

In viata nu se stie niciodata...asa ca treaba cu vasectomia s-ar putea sa nu fie cea mai buna in unele cazuri.
(Poate sotia decedeaza subit si sotul se recasatoreste cu cineva care mai doreste copii...Sau poate divorteaza si isi gaseste pe altcineva doritoare cu care ar mai vrea copii...Sau daca au 1 singur copil si il pierd, poate se doreste sa mai aiba copii, chiar daca initial nici unul dintre parinti nu se gindea la asa ceva...)

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus, Magda si Mena

Da,exact asta i s-a explicat si sotului meu,nu iti poate garanta nimeni ca vei mai putea avea copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu nu inteleg cum NOI FEMEILE ´´gasim´´ tot timpul solutii pt ei barbatii NOSTRI pe care cica ii IUBIM ?!

Care este motivul pt care tu (ca femeie in general NU AM NIMIC cu nimeni ) nu vrei sa iti legi trompele ??????? Poate acelasi motiv are si el ...De ce oare trebuie sa isi faca altcineva ceva sa scapati voi !!!

Si sper sa nu veniti cu motive cum ca te ingrasi sau mai stiu eu ce aberatii pt ca nu sunt adevarate.Am o prietena care are 2 cezariene si a facut operatie de legare a trompelor si nu sa ingasat nici un gam...

Niciodata un barbat normal nu o sa faca o asemenea operatie pt ca asa zice nevasta lui (( PAREREA MEA))
A mai fost un subiect pe aceasta tema aici pe forum. este incredibil cum numai eu dau de ele...

[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput