PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
Mor de ras cu Diana.E cu stetoscopul acum si cum m-am saturat sa o tot consult si ea pe mine
,am zis sa consulte calutzul.Si aci s-a blocat fata: "MAMI DA' UNDE-I SPATELE?" a nimerit pe la
lui,ma rog ... Ii tot explic unde e burta si spatele la cal,iar ea "MAMI DA' IO NU-L VAD!" .Acum ii da sa manance ... stafide.Abia astept sa se culce,ca sa ma odihnesc si eu,ma simt ca naiba de la CM si ea incontinuu e cu: "MAMIIIIIII !"
N-a vrut nici sa plece cu taica-su pe-afara 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
miraklucker spune:
moni imi pare rau de diana ca are febra. Poate ar fi bine sa mai astepti cu antibioticul da-i antitermice. Daca e un virus si probabil asta e antibioticul nu ajuta cu nimic. Dupa cate povestesti cred ca e oricum in forma![]()
.........si Selin e racita, ii curge nasul si noaptea trecuta a c-am tusit. Ieri s-a trezit de la 6, noroc ca mama doarme cu ea in camera, dar la 7 n-a mai putut-o tine, ne-am trezit cu ea in pat......cu vrema asta mizerabila de la noi nici nu ma mir.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
MIRA da,e in forma,atat de in forma ca de jumate de ora ma chinui sa o adorm si n-am pe cine.Sta cu bibele de lapte in gura,maraie si ma calareste cu picioarele,de am ajuns la limita, asa ca am evadat,l-am trimis pe taica-su la schimb acum ... S-a miorlait dupa mine,dar s-a calmat,insa o aud cum intreaba "CE FACE MAMA? II ACOLO LA BUCATALIE ..."
Eu i-am pus doar azi in nas niste Nazomer - apa de mare,ca de cum a auzit de aspirator, a izbucnit in plans,asa ca i-am dat pace,mai ales ca nu e infundata decat un pic.
La noi e iar vreme frumoasa,soare,e chiar placut afara ca nu e asa de cald ca saptamanile trecute.
Am vorbit si cu instructorul nu poate nici el si nici eu n-am chef azi,asa ca ramane pe miercuri probabil.
Eu imi bat capul inca ce masina sa iau,sunt hotarata sa o iau cat mai repede,dar tot hotarata-s sa nu investesc acum mai mult de 5000 euro in ea,asa ca alege frate daca ai ce
Taica-meu o tine una si buna sa dea Dacia lui veche la Remat si sa iau deci una noua,dar sub 10000 de euro nu ai ce lua cat de cat - ca ceva gen Matiz nu vreau. Am zis ca dau comanda sa imi aduca cineva de-afara una de prin 2000 - Opel Astra,VW Passat,Skoda Octavia - cam astea le-am ochit eu.Frate-meu insa ma abureste sa nu dau comanda asa,desi el asa si-a adus VW Passat din 2002 si merge perfect (el l-a luat vechi de doi ani doar).Instructorul a zis sa imi iau Logan second ,unul vechi de maxim doi ani la banii astia,ca-s foarte bune.
Am bantuit pe forumuri de masini,vai ce mai
anti si pro Logan contra second hand straine se mai duc
Nu mai stii dupa cine sa te iei!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mira, a inceput sezonul cu raceli, se pare. Eu am tot primit sfaturi sa-i fac imunizari, ca merge la gradi, ca bla-bla...nu am chef. O sa treaca ea si fara medicamente.
Am vb azi cu pediatra si m-a anuntat ca nu se mai face vaccinul ala de la 2 ani jumatate, cu altul, Prevenar, costa 3 mil.
Auzi la ea, sa caut pe net si sa vad ce scrie despre el. Asta-i buna, cea mai tare faza pe care am auzit-o de la ea. O sa i-l fac, n-am incotro. Sanatate puiutei tale! 
Moni, cum te mai simti? A mai facut febra Dia? Ce-i interesant la astia mici, si bolnavi tot au chef de joaca. Daca eu am febra, trag la pat instant. Copiii n-au treaba cu asta. ![]()
Spor la cautat masini, sper sa alegi cea mai buna varianta pt voi.
Ce haioasa e Diana ta cu replicile ei...mai tin minte cand il "tundea" pe Ghita, ce-am mai ras...![]()
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID si azi l-a tuns si pe el si pe mine,ne-a inebunit si cu stetoscopul ala,are o energie in ea de groaza,chiar si cand are febra.Trage taburetii aia grei prin casa,sare in pat,striga si chiar injura daca nu-i iese ceva ...
![]()
Eu i-am luat febra tot cu ala de frunte cateva secunde si avea 38 ,deci clar se apropia de 39 . A mai avut si azi cand s-a trezit pe la 16.Supozitor nu vrea,asa ca o tinem cu siropuri Nurofen si Panadol alternativ. Pentru ca a mancat un pic de cartofi piure si ficatei a primit si bomboane ... A baut si lapte azi si dimineata si la amiaza.Am fost si la plimbare cu ea acum seara,sa cumparam cadouri pentru Alessia si fratior.
Eu sunt ok,nu mai am avut deloc febra,dar sunt stoarsa de energie de cat bate din gura Diana,ma inebuneste de cap,incontinuu uite asta,ce e aia,de ce ailalata
Mami e super ocupata, ca-s libere doua din vanzatoare ,ca altfel o mai plasam la ea.
Am iesit vreo 10 minute pe hol sa exersam cu bicicleta si vad ca stie sa mearga,mult mai usor merge pe ciment.De cand cu febra nu am scos-o deloc cu ea afara,sa nu se oboseasca ...
Da' de ce nu se mai face vaccinul ala? Si ce, Prevenar ala e obligatoriu?
monica70 spune:
Diana tocmai si-a pus unghii false
A scos pantofiorii si sandalutzele papusilor Barbie si si le-a introdus pe degete . Numai te miri ce idei ii vin.Oricum placa de baza zilele astea e "MAMIIII, TE LOG FLUMOS ,VI AICI?" 

monica70 spune:
Zice ca a vazut iar "FUTULILE MIC" - adica fluturele ,la care evident ii zice "FUTULE" ![]()
Nu mai pot de nervi,acum iar se miorlaie ca vrea filmuletze de la gradinita
Taica-su n-ar sta 5 minute sa se joace cu ea,acum se uita la meci
Cred ca pana se va culca,imi iau campii 
Denisam spune:
Salutare,
Imi cer scuze ca nu am aparut in ultimul timp, sunt f.ocupata cu job, casa, kids,pregatiri de toamna ca pleaca si mama in 2 sapt.
Multa sanatate bolnaviorilor si sa fie bine.
COpiii cresc, sapt. viitoare Emma incepe montesori si am sa ii pregatesc o adevarata lista, plus ca vor avea uniforme,face si ea puzzle de 24-30piese, vb zicelumea f. bine si corect in ambele limbi,ne spune chiar si sinonime in romana, la masini deja m-a depasit, sunt marci care ea le stie si eu nu
-Alex merge de peste 1luna singur si vb pe limba lui, corect zice tata, dada,si face numai prostii dar ii place mult muzica si rade mereu si e cam greu sa te superi pe el.Va pupam si numai bine.
http://good-times.webshots.com/album/565060191QiZIjW?start=36
Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an
monica70 spune:
Buna seara si de la mine.
DENISA spor la treaba si la gasit job,in plus sper sa iei decizia cea buna cu hipertiroidia ta
Ma bucur ca-s ok,copiii ! Mai da-ne vesti!
"VI AICEA MAMA IN CAMELA ASTA?"
De ce?
"ASA VEAU IO!"
Noa hai ca ma duc si revin dupa sa va mai zic ceva,ca se pare ca nu rade destul cu gadalelile lui taica-su
...
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Denisa, bine ca ai mai dat un semn de viata!
Emma e o scumpa si o dulce, am tot vazut poze cu ea
Fain ca face puzzle si ca ii place, eu, sa-ti spun sincer sunt cam satula, ca mereu imi cere sa-i cumpar. Alea mici de 6 piese i le-am dat finutzei mele care are 1 an si 7 luni, dar a observat ca lipsesc si mi-a plans vreo ora..a trebuit sa i le cer inapoi. Diana nu prea stie marci de masini, doar Citroenul nostru, in schimb acum vrea sa invete engleza, ma pune sa-i spun tot felul de cuvinte, abia astept sa mearga la gradi, ca acolo va invata. Pana acum o saptamana vroia germana..
Alex e tare frumusel, pai mereu era vesel, ai noroc de un asa copilas dulce! 
Moni, tare ma bucur ca Diana nu mai are febra, 37 e normal pentru ei. Am citit ca si-a ps unghii false, mai, dar de unde a auzit ea asa ceva?
Nu i-a luat inca bicicleta, nici acum n-am gasit roz, pana la urma o sa mergem cu ea sa-si aleaga din culorile existente si basta! Acum sta la tv jos si se uita la Heidi, vreo 40 de min am scapat de ea.
I-am comandat Prevenarul, io-te cum scoatem noi din buzunar 3 mil...
Asta ca sa nu mai spun ca avem si noi o invitatie la nunta, si n-am niciun chef...prin 20 sept, alti bani!
Sotul ma bazaie sa plecam la Garana sambata si sa venim duminica, apoi luni sau marti sa mergm la Herculane vreo 4 zile, moor! Nu vreau, mi-au ajuns deja atatea plimbari si concedii!
Revin mai incolo, ma duc sa-mi scot fata la plimbare si sa-i dau ceva fructe inainte..
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo