Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 15
boticelina spune:
Deci io ma duc maine dimineata la banca ca-i peste drum de mine si e si mama maine acasa si poate sa stea cu Nancy si le voi spune de toate chestiile care au aparut.
Gini, cand am facut contul nu m-a intrebat nimeni de nicio optiune pt depunere numerar din alte conturi, intreb maine si iar ma iau cu ei de gat ca doar ce i-am mai reclamat odata la OPC acum o luna. Si eu am facut o tranzactie pe el dar tot prin internet banking dintr-un cont de BRD.
Voi lua si un extras de cont sa va zic cum stam. Rezolv maine totul, promit.
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Dma , joi am programare la eco sa vedem daca a mai crescut bebe si daca s-a intors( din pacate eu nu simt ca s-a intos) si daca e libera trec si pe la dr. Popa, daca nu am programare luni la dumneaei. Tu cand te mai duci??
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 28 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dma2007 spune:
cristina eu m-as duce maine, daca nu joi e de garda
programare la eco am abia pe 6 august( atunci mi-a zis sa-mi fac)
tocmai am printat rez la ex de secretie: totul e ok!uraaaaaaa!
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
sper sa primim cat mai repede vesti bune de la camy!!!!!!!!!!
Doamne ai grija de Darius!
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Ma alatur si eu voua in rugaciunile pentru bb Darius!
Doamne ajuta sa decurga bine operatia!Cu siguranta DD va face o minune!
Sun multumesc pentru raspunsul referitor la injectiile pentru maturarea plamanilor lui bb.
Eu credeam ca trebuie facute,e bine ca am scapat de o grija in plus!
Danangie am vazut ca m-ai intrebat de ce nasc prin cezariana.Trebuie sa fac pentru ca nu au trecut decat 2 ani si 4 luni de la prima cezariana,atunci cand am pierdut sarcina si nu vreau sa risc vreo ruptura uterina,Doamne fereste!![]()
Bobitamica felicitari!!!
Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.
Va
!
Mirela
36w 
Our little Miracle!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai site-ul asta e belea merge asa aiurea dim am vrut sa scriu un mesaj s-a pierdut s-a blocat nu am mai reusit sa trimit mesajul.
.
Apoi am avut musafiri, o prietena din Londra a venit sa cunoasca bebitza si a plecat mai devreme si acusi ne pregatim sa plecam cu tati la tesco ca vine mai devreme azi de la servici ca a terminat.
Ne rugam si noi sa fie totul bine cu bb Darius si sa treaca cu bine de operatie.

La noi se incalzeste si cica pana in weekend o sa fie 27 de grade si prin urmare si alergia mea isi face de cap.
Da macar acuma pot sa iau pastile sa o tin sub control.
Bobitamica felicitari sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa printesa Irina si tie refacere rapida.
Violeta tinem pumnii sa vina bebe cat mai rapid si mai usor bagam si niste majorete de incurajare: 

Mina multumim pt vesti.
Dana multumim mult.
Anka am zis ca mai asteptam legat de carucior, poate luam unul roz si colorat dar din ala de la trei luni in sus tot asa usurel am vazut unul la maclaren in genul asta da vreau sa-l probez in magazin sa ma lamuresc cate pozitii are la spatar ca de usor e super usor are numai 5 kg.![]()
Pt Ari ne mai gandim la un board din ala momentan merge pe jos frumos da mai vedem ca nu ne-am aventurat la plimbari extrem de lungi inca sa vedem cum se comporta oricum nu a deranjat-o ca bebe e in carutz nu a vrut ea in carutz sau ceva dar cere in brate.
Marina la mine sarcina trecuta bebitza coborase si vb ta mergeam ca rata ziceam ca o scap dar tot la 41 a venit deci nu e neaparat sa vina mai rapid.
Claudia ma bucur ca simti asa.
Diarux la cat mai multi ani fericiti impreuna.
Anamaria super pozele.
Nu mai chinuiti mai copilul lasati-l sa faca nani daca ea asa vrea.
E o scumpa cum se incrunta ea in poza.
Sorelix yep finally I am free.![]()
Dana organizarea asta conteaza. Le pregatesc din timp la amadoua caditza jucariile cremele prosoapele hainele curate la Ari la ea in camera lui Ami la noi in dormitor cand ma asigur ca toate sunt la indemana aduc pe Ari si o spal mai intai cat bebitza mai face nani sau daca cumva e treaza o pun in patutz si dau drumul la muzici si animalutze si etc sa se invarta pe acolo sa o distreze si apoi cat Ari isi bea lapticul in patutz o spal si pregatesc pe asta mica ii dau papa si apoi merg si o aduc jos si dupa merg si iau biberonul de la Ari o pup de noapte buna si eu merg si strang caditza, jucariile etc.
Ba am vrea si un baietel dar am zis ca daca e o sa mai incercam dar dupa ce reusim sa ne luam casa noastra.
Biri ma bucur ca ai dat si tu un semn, imi pare rau ca e asa geloasa printesa si e mai greu, bine macar ca pepenasul e cumintzel iubitul. Pupici multi de la noi si sa speram ca trece gelozia.
Anna e f bine asa sa nu fii overprotective, ai sa vezi ca ai sa te obisnuiesti si eu intrebam si etc dar pana la urma mergi si pe instinct fa cum crezi tu ca e mai bine ca sigur vei simti daca nu e bine sau daca ceva nu e in regula.
Ai incredere in tine si va merge totul ca pe roate.
Gata trimit mesajul asta mai recuperez restul mai diseara ca acuma tre sa pregatesc fetele sa mergem la tesco cu tati.
Pupici si revin mai tarziu.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
ariadnabr spune:
Nici o veste de la Camy? Da Doamne sa fie "no news is good news!!" Eu ma invart prin casa fara rost si deschid forumul la 10 min sa caut vesti de la Camy
Asa am o stare nasoala, altceva nu pot sa fac decat sa ma rog sa fie bine...Offf Doamne...
Madalina, Sonia si 38+ cu Julia Sara
Violeta_m_tm spune:
am contractii din 7 in 7 minute, sunt atat de dureroase , nu stiu cum o sa le suport pe cele din minut in minut.
39+
Miruna AMR 2zile
poze
bebele meu
vio
M&M spune:
Dma,o sa ma duc lunea viitoare...nicio problema, atunci o sa imi fac si eu analiza secretiei vaginale...Felicitari pt rezultat!!!
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 28 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
SunSmile spune:
Vio ai sunat medicul? Eu zic ca astazi vine Mirunica! Suuuuucces!
Ankule...cu mama, da' ea inca nu stie.Oricum va fi imediat dupa botez, asa ca e ok.
Eu stiu ca o operatie ca asta dureaza si 8 ore....da' tot stau ca pe jar...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)