Racusori, la apel! (41)
Raspunsuri - Pagina 5
mikiriki spune:
Nu va mai servesc ccc cafeaua, dar va ofer un eiskaffee si cola rece ![]()
Mire, ai disparut. am terminat si eu ``convorbirea`` cu ai mei
Poate apareti mai tarziu. Fug sa termin de aspirat
WE placut
Miki
Amalia spune:
Cris FELICITARI pentru bebe Mihaita
Sa fiti sanatosi amandoi, sa ai o refacere usoara, laptic mult si bebe sa nu aiba colici! Pupam dulce!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
27+
Luca Gabriel
preda_vicky spune:
, va las
, laptic proaspat pt Cris si
Amalia, ceai verde si suc de porto sau gref, la alegere
... mai las croissante cu cioco si chec.
Maine incep serviciul
, nu am nici un chef, dar asa ca o sa gasiti de dimi cafeluta, doar sa mearga net-ul
!
si o duminica placuta va doresc.
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
hello
pai miki, am disparut.. k io am crezut k e chestie de minute..nu de ore ![]()
glumesc...a trebuit sa plec.
fetele, eu pt moment nu am net la birou. ne-am mutat in sediu nou si mai dureaza putintel pana ne asezam... dar apar eu seara
o zi minunata sa aveti...
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Gata huzurul, gata rasfatul, gata concediul
!
Va ofer
, ceai, sucuri si cam atat. De azi sunt la regim, asa ca adio biscuiti, covrigi sau croissante. Sticksuri cu susan daca va plac, daca nu... asta este
.
O zi buna si multi
la fete!
MirelaV spune:
neata. dupa miros de cafea de viki am venit..k mi-era dor ![]()
ma pregatesc de munca..desi n-am chef... cred ca necesit un concediu. l-am tot amanat...
cris, ce faci? sunteti acasa? asteptam pozici cu mica minune
va doresc o zi si o saptamana minunate si ne "auzim" pe seara
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
Missy spune:
IUPIIII!
s-a intors Vicky cu bunatati!!!
Sa stii ca am incercat sa-ti tin locul, dar nu prea am reusit. serveam cafeaua cam tarziu, si pe deasupra in unele zile deloc.
Vai dar ce concediu lung ai avut ... sau mi se pare mie? sigur tie nu ti s-a parut lung.
noi plecam in concediu de-abia in a 2-a jumatate a lui septembrie ... pfuu cat mai este pana atunci. al meu sot i-a lasat pe toti sa-si ia concediu peste vara si lui i-a ramas loc doar in septembrie.
cris, cand ajungi pe-acasa, asteptam poze!!!
am pus poze noi din iulie cu fetele mele.
va pup, spor la treaba
de
Alexia (5 ani) si
Maia (10 luni)
M&M spune:
Multumesc mult de urari fetele..Vicky, Mire..
Pe scurt, martea trecuta am fost la control gine, am stabilit cu dr data cezarianei pe 13 august, fiindca bebe era tot neintors ...Miercuri noapte am dormit cam ptost gandindu-ma cat de putin timp mai am de petrecut cu burtica...Dimineata , pe la 5.00 m-a luat un somn profund din care m-a trezit pe la 7.30 un zgomot....la un moment dat am auzit "poc" si mi-am dat seama ca mi s-a rupt apa...am sarit in sus, am strigat dupa sot, care se pregatea sa plece la scarbici...am facut un dus, m-a relaxat putin ca sa incerc sa ma aduc si sa imi aduc aminte ce am de luat la spital...am plecat linistiti cu masina spre spital ( eu parca ma duceam in concediu nu sa nasc, atat de linistita mi s-a parut mersul cu masina la 8.30 dimineata prin BUc, stiu o sa ziceti ca sunt nebuna , dar asa mi s-a parut mie)....La psital am intrat de urgenta in operatie,,,nu numai ca bebe era in prez pelviana, dar colul meu era si lung si inchis
Mi-=am revenit destul de bine dupa op ,,,am fost sa il vad pe bebe, dar din cauza ca era prea mic si ca avea semne de prematur, cica mi l-au pus in incubator si i-au pus si nspe mii de perfuzii, cica sa il hraneasca, dar de fapt le era teama de nu stiu ce infectie pe care o avusesem eu in timpul sarcinii si pe care, zic ei, nu am tratata-o...Oricum dupa 3 zile de incertitudini s-a stabilit ca bebe e bine, nu exista nicio infectie, ca e voinicel si poate manca singur si [putem pleca acasa...
Scuze de greseli, da m-am grabit...
Mire, am incercat sa te sun azi, dar aveai tel inchis sau ocupat...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
preda_vicky spune:
WOW! Cris, ati venit acasaaaa

! Ce ma bucur ca sunteti bine amandoi!
Va
cu drag, refacere rapida si mult laptic tie, iar lui bb Mihaita sa fie sanatos, mancacios si fara colici!
Missy, multumesc oricum ca te-ai straduit sa-mi tii locul si sa ai grija de fete in lipsa mea. Ref. la concediu... au fost 4 sapt. Mult, putin? A trecut repede oricum
. Si sigur mi s-a parut scurt
!