Racusori, la apel! (41)
Raspunsuri - Pagina 3
M&M spune:
Neata!! Las pregatita cafelutza!!!
Mire, am inteles care e faza cu concediu. Credeam ca ati reusit sa va mutati cu serviciul pana acum....Bebe Mihaitza nu prea mai are sanse sa se intoarca, asta este. Abia acum incep sa ma gandesc si la cezariana, sa ma pregatesc psihic...![]()
Geo, cum a fost la Buzau???
Restul fetelor???
Va doresc o saptamana minunata tuturor!!!
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 22 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
canne-marie spune:
Neata fetele.
Si eu pe aici.
Am avut un wek nasol rau de tot.
Sa va pozestesc ce ai patit si sa incep cu inceputul.
Acum aproape 3 luni,m-am inecat la servici cu o aschie de curcan , care mi-a ramas in gat.Fetelor m-am speriat asa de tare ,credeam ca o sa mor.Noroc cu seful care m-a incurajat si mi-a mai trecut.Toata chestia a durat 3 zile vb. de senzatia din gat.
Acum 2 saptamani m-am dus la endocrinolog sa vad daca nu am cunva glanda,de ce m-am dus pt. ca acuzam un nod in gat cand inchiteam si saliva si mancare si apa.
Dr. mi-a sis ca nu am nici o ganda si nici la analize nu mi-a iesit absolut nimic.Si mi-a dar niste pastile de slabit numite REDUCTIL, cred ca le stiti.Bun le-am luat 3 zile,in care aveam o durere de ceafa ingrozitoare,prin urmare le-am oprit.
Asa, fetelor vineri seara am zis ca voi muri,mancam niste pepene rosu la tv. am luat eu o gura 2, 3, la a 4 a m-am inecat si mi-a ramas ceva in gat.Aceeasi situatie ca acum cateva luni.Am 

si sufletul din mine si senzatia nu mai trecea.Ma-m speriat atat de tare ,incat facusem atac de panica si anxietate.Venise si soata de la servici si l-am seperiat si pe el.Am sunat-o pe mama sai zic ca eu mor si gata.Ea saraca m-a linistit ca nu am nimic ,sa stau linistita,ca daca imi intra in plaman muream imediat si ca acel ceva era defapt in gat si nu in alta parte.Am luat u extraverel si m-am culcat.Sambata acelasi lucru,noroc cu mama si tata ca am plecat cu ei la munte o zi si m-am mai linistit.
Acum mi-a mai ranas senzatia de nod in gat si atat.
La doctor mi-a zis ca toata problema mea este pe sistem nervos si sa mananca ffff linistita si fara sa ma mai uit la tv sau sa am discutii in timpul mesei, sa mestec ffff bine.Am facut lucrul asta ieri si m-am simtit ok.
Cam astea sunt problemele cu care m-am confruntat in ultima perioada.
As vrea sa ma duc sa fac si o endoscopie sa vad daca totusi am ceva in gat.Si sa mai fac si un examen ORL.
CRISTINA tu ce parere ai ca medic ?
Merci de pe acum pt. raspunsul tau.
HAI CA M-AM LUNGIT CAT O ZI DE POST.
PUP TOATE FETELE.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
MirelaV spune:
si eu prin zona...
anne...nasol ce ti se intampla... rabdare..
cris...maine mai avem..si de miercuri se pare k vom fi acolo..echipa completa.. macar ne linistim putin. pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
hmmm..va cam faceti de cap ![]()
unde-mi sunteti?
va las cafea, suc si croissante pregatite. plec putin mai tz azi de acasa dar nush cand ajung... se finalizeaza ziua cu o mica petrecere. sper sa nu dureze mult ca eu in ultima vreme nu dorm prea bine..ma simt obosita
o zi minunata sa aveti.
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Neata!!!
Mire, multumim de tratatie!!! deci azi e ultima zi de serviciu aici!!! Petrecere frumoasa diseara!!! 
Annes, fa-ti o radiografie la gat ; s-ar putea sa fie osul acela ramas in gat sau s-ar putea sa fie si pe sistem nervos!!!
Eu azi am programare la dr mea,,,sa vedem ce stabilim!!!
Cristina
37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 20 ZILE

canne-marie spune:
quote:
citat din mesajul lui cristina_26
Neata!!!
Mire, multumim de tratatie!!! deci azi e ultima zi de serviciu aici!!! Petrecere frumoasa diseara!!!
Annes, fa-ti o radiografie la gat ; s-ar putea sa fie osul acela ramas in gat sau s-ar putea sa fie si pe sistem nervos!!!
Eu azi am programare la dr mea,,,sa vedem ce stabilim!!!
Cristina37+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 20 ZILE
Aoleu ma speri sa fi ramas in gat de atata timp?
Acum nu mai simt nimic.
Se face radiografie la gat?Sau sa-mi fac endoscopie?
Asta nu stiam.
Astept raspunsul tau.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
Missy spune:
Tot liniste pe aici. Tare liniste.
Eu sunt un om fericit: mi-am luat laptop, asa ca momentan va scriu din gradina. ce faaain!!! am accesul ingreunat din cauza ca alexia e tot gramada pe el, dar ma gandesc ca se satura la un moment dat si raman eu sefa ![]()
va pupam si fugim in casa ca ne cam ataca tantarii.
sa aveti o noapte linistita.
CRIS - se apropie cu pasi repezi marea intalnire ... Sa nu-ti fie frica de ceza, eu am trecut prin doua si o operatie la cot, gravida fiind, si vreau sa zic ca ceza e floare la ureche prin comparatie cu cea pe os.
de
Alexia (5 ani) si
Maia (10 luni)
mephala30 spune:
buna dimineatza. Ceai verde, cafea, suc, lapte cu cereale?
am o lipsa totala de chef, vreau ceva dar nu stiu ce,
, adica stiu, dar nu se poate....ei, nu ma bagati in seama, am visat urat asta noapte,
.
mda, o sa revin cand voi avea o dispozitie mai buna.
o zi frumoasa sa aveti!
Carmen, Iustin & Teodor
preda_vicky spune:
sa va salut, ne-am intors ieri de la Sibiu... a fost superb, chiar daca vremea a fost schimbatoare, ba soare, ba
. Orasul e ceva de vis, ne-am simtit extraordinar...
N-am reusit sa va citesc din urma, acum bucataresc ceva
si abia apoi ma asez si eu mai bine la calculator
.
Va
cu drag pe
.
http://community.webshots.com/user/viki39