***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Chris
Ce ca imi plac bancurile cu soacre... mai ales cele reale si neintentionate, dar bine plasate

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor se cere capitol nou!!!!!!!!!!!!!Io habar nu am cum se face asta asa ca astept fetele care se pricep.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Se cere...se cere capitol nou!...io sunt cam prostuta...si am stat oarecum (ascunsa)...Asteptam sa faceti capitol nou si...dupa colt,ghiciti cine era?io!bau-bau!!!!...cucu-bau!...Vorba lui Albert,"a innebunit mama!"...Astazi sunt bine dispusa,nu mai am nici o pasare moarta pe balcon...nici un om beat pe terasa!...Si de ieri infloreste iarasi salcamul liliachiu!Si-mi cresc morcovii(saditi aiurea)ceva de nedescris!...tocmai a sosit si sticluta cu lapte...E calda...direct de la tata vacii(aud chiar ,cum le mulge!!!)Noah...sanatate si noroc\Hora bucuriei..."Pup plantatia!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Chris, asa ne vine si noua laptele caldut, asa imi place ca imi amintesc de cand eram mica si stateam la tara.

As fi pus niste poze cu Andreea care mananca cu bratarile, adica cu niste margele de fetite care si le pune pe manute pe post de bratari. Si faze faine care le-a facut: s-a dus la pisica noastra (adevarata) cu o cartica cu poze cu animale si i-a aratat pisica, si mata se uita si ea, apoi i-a facut pupicuti ( scoate sunete ca intr-un filmulet de baby Einstein).Si prin somn rade si face pupicuti. Astazi o faza care ne-a socat ca intelege tot: s-a dus la usa sa o deschida ca ajunge la clanta si am strigat la sot, vezi ca Andreea e la usa si vrea sa plece si nici cheile nu-s, oare unde-s cheile? Iar
Andreea s-a dus, a adus cheile (habar nu am unde erau) si incerca sa le bage in broasca.

Va pup si Noapte buna!

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

ceau mamici!
si biencutza mea reactioneaza atunci cand vede un caine;ii spune "tash";a tot auzit o pe mama strigand la cainele vecinului "taci"; si mai face intr un fel dragut,un sunet din gat, ca o broscuta;dulcica tare!

avem si noi o mica problema; bianca nu suporta copii mici; nu i vrea aproape, uneori tipa la ei,alteori se teme de ei;n a existat nici un moment care sa o traumatizeze;cu adultii e ok;
capsuneii ceilalti cum reactioneaza in preajma copiilor(1-2-3 ani)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
citat din mesajul lui ckristina

ceau mamici!
si biencutza mea reactioneaza atunci cand vede un caine;ii spune "tash";a tot auzit o pe mama strigand la cainele vecinului "taci"; si mai face intr un fel dragut,un sunet din gat, ca o broscuta;dulcica tare!

avem si noi o mica problema; bianca nu suporta copii mici; nu i vrea aproape, uneori tipa la ei,alteori se teme de ei;n a existat nici un moment care sa o traumatizeze;cu adultii e ok;
capsuneii ceilalti cum reactioneaza in preajma copiilor(1-2-3 ani)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Asa era si fimiu si l-am dus la toate locurile de joaca din parcuri cu jucarii si stateam acolo mai mult cu "forta" la inceput,apoi cu timpul i-a acceptat da' sa sti ca nu de tot si acum cand nu vrea sa stea fuge cu jucariile copiilor cu tot

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Din cate stiu eu (sper ca bine, daca nu sa ma atentionati) pana pe la 2-3 ani nu le trebuie sa se joace impreuna cu cineva, ci doar alaturi de alti copii. Asa reactioneaza si Andreea la copiii mici, in schimb fuge dupa cei mari. Si eu cred ca nu au ce vedea la astia mici, mai ales ca mai scot si tot felul de sunete, pe cand la cei mari e tare interesant.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumim pentru ca ne-ati vazut pozele din excursie si pentru urarile de sanatate pentru junior Acum e mai bine, mai avem tratament pana vineri.

arcadia, am fost fara Mihai, a avut treaba in buc si nu a putut veni cu noi. A venit cu noi la mare, cu toate ca nu-i place.

tamara, eu i-am dat afine juniorului si nu a patit nimic. Ii plac.

Liviana, si mie mi-a recomandat cineva produse naturiste pt imunizare, nu mai stiu cum se numesc, mi-a aratat mai multe, dar nu am luat ca mi-a zis ca se incep din septembrie si am zis ca mai am timp sa ma interesez.

ckristina, juniorul meu nu se sperie de copii, de orice varsta ar fi.
De abia a inceput si el sa faca pasi singur, nu vorbeste decat pe limba lui si fara adresa, ma tot streseaza lumea ca ar avea ceva probleme, eu incerc sa nu imi fac griji inca.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am pus si cateva poze de la mare aici.

Ma apuc de capitol nou.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput