mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

burticilor,

Joy multa sanatate pt tine si bebitz, sa ai o nastere usoara!

laura multumesc frumos

alexa si mami probabil si noi vom avea de trecut prin foarte multe pana o sa ne dam seama ce si cum e mai bine...dar vorba aia...pana nu dai cu capul de sus nu vezi praul de jos nu? multumesc pt sfat si complimente

andy_galro multumesc, esti o dulce

CD sper sa rezolvi problema cu cardul cat mai repede....intr-un fel sau altul trebuie sa se rezolve...nu pot sa te incaseze de 2 ori.

bitza felicitari pt nepotica Ariana, sa fie sanatoasa si ea si mami ei.cum te simti? cum este acasa?

musette tu cum te simti? am citit la un momentdat ca stai mai mult in pat...dar nu am prins tot firul sa inteleg si de ce...sper ca esti bine

300 multa sanatate nepoatei tale

dyanira nu te mai gandi la o nastere prematura, gandul asta nu face decat sa te streseze si sa te impacienteze mai mult ceea ce cu siguranta nu-ti face bine nici tie nici la bebe. stiu ca e greu dar incearca sa stai linistita ca sa nu iti faci mai mult rau si doamne fereste chiar sa ajungi acolo unde iti este frica. hai...capul sus

laureta multumsc mult...sper sa am o fetitza frumoasa ca Inisa a ta, pe care o admir de fiecare data cand intru pe net

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Raspund repede si dupa aia ma intorc la citit ca sunt de-abia pe la pagina 2 a acestui capitol, sunteti rapide, fetele

Eva, la Bricostore vizavi de Orhideea aveau joi cand am luat perdelele. Vezi ca sunt la raionul de perdele, oarecum fata in fata cu tantile alea care taie perdele...Sunt niste planse de fapt, maaari (cam 1m50 pe 1 m) pe care sunt lipite decorurile. S-ar putea sa fie unele cu flori in fata, dar daca vei cauta printre ele, pe standul ala, o sa gasesti si pentru camera lui bebe. Sunt unele MOR-TA-LE, daca as fi avut baietel...sunt niste desene super simpatice marine, cu vaporase, pestisori, valuri, f f dragute si nu seamana cu nimic din ce am vazut. Plus sunt si de dimensiuni variabile, ar arata superb pe pereti. Astea de la Bricostore imi plac cel mai mult.

Peste drum de Brico, la Orhideea au stickere pentru camera bebelului de la Disney, sunt chiar fata in fata cu hainutele, langa premergatoare, saltelute...Sunt multe modele, si stickere si borduri.

Imposibil sa nu gasesti in Brico, erau multe, nu se poate sa se fi cumparat in 3 zile toate, dar aia din magazin cred ca habar nu au ce-s alea (pe ele scrie ca sunt decoruri, pot fi lipite pe pereti, pe mobila, pe caiete etc, poate d-aia nu stiau). Dar sunt planse maaaari cat o zi de post, le gasesti sigur!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna tuturor,

eu de azi am inceput serviciul si credeam ca s-a schimbat ceva intre timp, dar tot asa nasol este....nu stiu cat o sa mai rezist asa...

ma duc sa citesc cate ceva din urma si poate mai revin, daca nu va doresc o seara minunata !!!

maryb 25+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

fetele eu ma retrag, vorbim maine, sa-mi tineti pumnii ca merg la eco!
pe toate

26+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

na ca am reusit sa pun si eu poze de la munte.

mergem la plimbare cu Pucca si trec sa iau si analizele

Nausica26+ si bebe Nedelcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare gagici ,

Ce bine e in vacanta ....seara ma relaxez in pat cu o carte buna pana pe la 12-1 noaptea, iar dimineata nu mai trebuie sa ma mai trezesc sa plec la scarbiciu, viata tata...

Nausica, frumoase pozele de la munte si mai ales burtica

Bitza, felicitari pt. nepotica, sa creasca mare si frumoasa. Iar cumnatei tale i-as recomanda crema asta www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P175105&cm_mmc=ca_search-_-GG-_-br%20clarin-_-S1216651734_ADOGOB_AGI1098713_CRE1825997687_TID105228023_RFDd3d3Lmdvb2dsZS5jYQ%3d%3d" target="_blank">impotriva vergeturilor. Nu vreau sa-i fac reclama si e cam scumpa, dar e chiar buna, mie mi-a priit

Musette, parca tu intrebai de varuit...noi tocmai am discutat aseara cu cei care trebuie sa ne zugraveasca si i-am intrebat acelasi lucru...ne-a spus ca depinde foarte mult de vopsea, noi tocmai de aceea am ales una foarte putin invaziva.

Alina, si mie numai la balansoarul ala mi-a stat gandul pana ce l-am luat....e super pt. alaptat, poti sa-l manevrezi cum trebuie pe bebelus

Am reusit si eu sa pun niste poze cu lucrusoarele lui bebe la contul comun, daca aveti timp si chef sa le vedeti. O sa pun poze si dupa ce zugravim si pleaca o serie de musafiri, cand apuc sa mai aranjez camera baietelului.

Cristina

le bébé 29w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

am vazut ca s-a nascut primul bobocel din aceasta odisee, deci claudiaH, felicitari pentru bebelina si sa fiti sanatoase amandoua

joy21 LA MULTI ANI !!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

maryb 25+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

moni, ma bucur ca ai scapat de servici...abia astept sa scap si eu ca la mine e din ce in ce mai nasol...

maryb 25+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

gargaritza
Am venit si noi de la dr, totul e in regula, tensiunea 10.7, analizele facute sunt ok, Mikul reiese ca e bine dupa eco, ceea ce are la rinichi nu e ceva grav si e des intalnit la baieti, efunctional, o sa urmarim dupa nastere
Am intrebat-o pe tanti dr direct si la subiect daca ma apuca durerile noaptea vine? si a zis ca da, e posibil sa fie plecata in prima saptamana din septembrie, deci ar fi ok chiar daca nasc un pic mai inainte de 23 sept, mi-a zis ca arat mai bine, ca nu mai sunt asa stravezie

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna fetele
sper ca ma m/ai tineti minte
astept sa se deschida un nou capitol..ca sa va povestesc de mine...bebe e super bine..eu nu sunt bine deloc...de 5 zile am trecut din pacate pe clexane..

revin

*** AniS ** 27+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput