mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Maria, felicitari pentru intrarea in luna a8a!!!! Suntem colege de trimestru, luna, zi de nastre si chiar spital si medic!!! F tare!!!
Dya, ai grija si nu te mai stresa! Situatia are rezolvare, eu zic ca nu merita sa te panichezi astfel! Vei gasi tu un alt medic, asta este clar!!! 31+
LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 62 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alexa si mami spune:
musette, misto carutul! stai linistita in pat, tu si bb sunteti pe primul loc.
felicitari fetelor care au schimbat semnatura alexa si
mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Freshanana .
Sper sa vina caruciorul,ieri cand l-am comandat scria ca e diponibil in 3 5 zile si azi cand m-am uitat sa-mi vina rau....o sa-l astept si o luna asta e acum dar tare imi doream sa-l vad mai repede.Vad eu in cateva zile daca vine sau ba.
Vroiam sa va intreb pe cela care ati zugravit,cand s-a dat cu vopsea pe pereti ati stat in casa?e toxica,de mirosit nu prea miroase dar ma gandesc daca e ok????Voi cum ati procedat????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!
32+
LUCA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
alexa si mami
gata acu chiar ma duc in pat...nu ma indur....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!
32+
LUCA
freshanana spune:
musette eu am stat in camerele in care nu se zugravise initial
si apoi m-am dus la mama
oricum la cat de cald e afara in max 2 zile se usuca tot si va mirosi doar a proaspat zugravit
nu cred ca e toxic 33+
AMR 45 zile !!!
puiutz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Mami de Alexa, la Polizu stiu ca sunt rezerve si ca e frumos renovat si ca iti da bebe cu tine in camera...dar la Giulesti nu am auzit povesti asa frumoase.Rezervele mi s-a spus ca se ocupa 'pe loc' (adica daca au vreuna libera cand ajungi), dar din cate stiu sunt de fapt rezervate petnru pacientele 'profesorului' (adica dr Marinescu) - cu care a nascut si Andreea Marin. In rest toti bebeii sunt la gramada...
Musette,nu a venit inca, dar urmaresc unde e coletul si sper sa vina in curand...oricum par de incredere.Asteptam poze cand il primesti si tu...sa il vedem 'natural'
29+
bebe David
alexa si mami spune:
musette, nu stiu ce sa zic, noi am renovat in ian, dar stateam la ai mei si tot se usca repede, dar acum pe caldurile aste... evita sa intri in cam respectiva in ziua cind se zugraveste.
tzitziri, nu am stat in rezerva cu plata, am stat intr-o rezerva de 2 paturi, dar nu mi-au adus colega a "vorbit" sotul frumos cu dr:)
alexa si
mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Mami de Alexa, cu plata sau fara plata....macar era rezerva...la Giulesti nu am auzit povesti despre asa ceva.Plus ca e o zona mai 'colorata' si toata populatia din zona naste acolo....Ei, o sa vedem...sa ajungem cu bine pana acolo si sa vedem ce o mai fi
29+
bebe David
300 spune:
Buna dimineata burtici!
La multi ani Joy!
Maria2004 felicitari pentru 8 luni implinite! Multa sanatare!
Bitza, andy.p, andy_g, musette, si toate fetele active in dimineata asta un de la noi!
Care noi eram bine, am avut o adevarata aventura sa ajungem la timp la facultate. Am facut un ocol sa cumparam abonamente si bilete, ceea ce s-a dovedit total nefast, pentru ca toate 32-urile erau foarte aglomerate si am vazut niste tiganisme de zile mari, la genul ca o baba care cobora si un pusti care statea la usa s-au luat la cearta, iar ala a scuipat peste capetele tuturor celor care dadeau sa urce (inclusiv noi, care am zis ca e mai safe sa mergem cu tramvaiul si metroul decat cu masina la ora aia). Nu mai gasesc acum emoticonul ala ingretosat dar e evident ca asat urma nu ?
Oricum, am ajuns cu bine, facand slalom printre pietoni, in Unrii si in pasajul de la Unirii metrou; am suparat-o si pe soacra lu' frate=miu, pentru ca a trebuit sa ne astepte sa ne dea legitimatiile de examen (nu inteleg de ce n-o avea frateloo la el cata vreme nu a dormit cu ea si cu retena ci la mine acasa, dar asta e deja alta treaba).
Am aflat insa acum vreo ora o veste care m-a daramat in legatura cu o nepotica de-a mea, pana mai acum am plans si incerc sa ma adun sa pot sa am o zi de lucru normala. Ma rog lui DD sa aiba grija de ea si de parintii ei! 28+
fara nume
alexa si mami spune:
300 ce ne-ai povestit. multa bafta fratelui tau! multa sanatate micutzei, DD ajuta sa fie bine! sper ca nu e f grav:(
alexa si
mami