mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

JoyLa multi ani!!!Sa fii mereu fericita!!
Fetele, a nascut cumnata mea o fetita superba si sanatoasa!!A chinuit saraca mai bine de 50 de ore, a avut un travaliu luuung si dureros si drii si moasele de la spital(in Satu-Mare)abia dupa 2 zile de chin ii zic lui fratemiu ca ii trebuie fiole de oxitocina ca fara ele nu naste ca nu se dilata destul; fiole pe care spitalul nu le are!Bineinteles ca le-a cumparat si sunt si f ieftine vreo 2 lei 5buc.Ii venea lui saracu fratemiu sa-i calce in picioare!!
Daca e cineva din Satu-Mare, mergeti la Baia Mare, la Cluj oriunde numai nu stati sa nasteti acolo ca e ca-n codru.

33+LUCAS
AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bitza, felicitari pt nepotica! sa fie sanatoasa si cuminte. eu zic sa te obisnuiesti cu asemenea tratamente, traim in ro si asta ne ocupa tot timpul

alexa simami

Mergi la inceput

Andy, e super acasa!Mi-era tare dor, asa ca trec f repede peste birocratia si restul chestiilor naspa!!
mami de Alexa, doctorita ma stie de ani buni, ca am tratat ceva vreme cu ea o rana pe col care a reaparut inainte de sarcina + o metroanexita cronica...eehee sunt clienta veche de-a ei!

33+LUCAS
AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Bitza ma bucur ca te simti k si ca te-ai obisnuit cu sistemul..cat despre cumnata-ta felicitari..iar despre dr..Bine ca s-a terminat cu bine .

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Mami de Alexa in afara faptului ca au lasat-o sa se chinuie atata timp moasele au fost dragute, au vorbit frumos cu ea, unele chiar au refuzat bani, veneau des la ea si o verificau..
Azi vorbesc cu dr despre nastere, cum decurge, dak se face epidurala aici(vreau doar in caz de mare nevoie) etc....sa nu ma lase 2 zile in travaliu!

33+LUCAS
AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Andy.pmultumesc, sunt mandra de nepoata mea Ariana, cica si seamana cu mine!!!

33+LUCAS
AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

bitza elicitari pentru nepotica, sa va traisca, sa se faca mare
Joy LA MULTI ANI

Mi-au facut-o astia tocmai cand vroiam sa comand caruselul de pe LR,nu uitati sa va verificati cardurile, ca eu stateam linistita

30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici

Bitza sa iti traiasca nepotica...

Offff...despre sistemul romanesc...no coment...

Am schimbat si noi semnatura !!!! Cum trece timpul....

Valentina 29 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Salutare si de la noi si pupici pe burtici
Iar am fost lipsa la apel, dar sunt intr-o perioada super aglomerata la munca si nu pot misca deloc in front si pe deasupra am fost si plecati in week-end la munte. A fost tare bine, dar a trecut prea repede si uite ca e deja luni si iar suntem la munca...off o sa se termine ea si perioada asta
Am vazut ca deja s-a nascut primul bobocel aici la odiseea noastra...chiar nu mi-a venit sa cred cand am citit
Claudia Hsa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
JoyLA MULTI, MULTI ANI!!!!sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios
Ancabafta multa la doctor..ne gandim la tine sa fie bine
Bitza2008felicitari pentru nepotica...sa va traiasca, sa va bucurati de ea
Evasuper burtica de 8 luni...si mamica f. sexy..iar de Luca ce sa mai zic...e un scump si un nazdravan
Am intrat si noi vineri in luna a 8-a...deci mai avem putin ca trece timpul asta atat de repede..nu-mi vine sa cred ca suntem asa aproape de marele final. Marti trebuie sa mergem si noi la doctor sa vedem ce mai zice de problema cu colul...dar sper sa fie ok.
Pupam toate fetele si o saptamana excelenta va doresc

+30+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

bitza felicitari pentru nepotica Ariana....sa va traiasca si sa fie cuminte si papacioasa!!!....cat despre conditiile din Ro...asta e....cred ca mai bine nu ne mai gandim...luam lucrurile ca atare si ne pregatim de acasa cu tot ce trebuie, inclusiv sufleteste....inca o data bafta mare azi !!!!

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput