FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Iuca
Deci zici ca erau multi bonzi cu ochi albastrii. Astia sunt de mine si fiind si danezi cu siguranta sunt inalti. Si-o sa zica lumea ca seamana cu sotul meu .
Ma bucur ca pana la urma a fost bine cu stimularea. Tin pumnii sa fii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Iuca un pupic de bun venit si de la mine, iar pumnii raman stransi inca doua saptamani
Sa fie cu noroc!!!!!!si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca bine ai revenit ! Sa dea DD sa ne anuntzi peste 2 sapt ca esti Inseminarea ta cred ca a ieshit f f scumpa

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Eu am dat in weekend o fuga pana la mare, ca tot se termina concediul. Nu va spun prin ce blocaje am trecut aseara. Daca la dus am facut 4 ore cand ne-am intors am facut 9 ore.
Cipcirip m-a ajuns destul de mult inseminarea, asa este. Numai pe tratament am dat 1700 RON plus inseminarea 1920 RON. Cazarea a fost 80 RON/noapte si la 9 nopti cat am stat noi ne-a facut o reducere de 70 RON. Acum sa vedem rezultatul, daca am reusit parca numai conteaza cat am cheltuit, daca nu, va trebui sa o luam de la capat.
Moniland inalti, blonzi sau sateni si cu ochi albastri, albastri-gri, erau 90%. Ai de unde alege. Ne-a mai spus si profesia, grupa de sange, RH-ul.

Fetelor eu va multumesc mult ptr incurajari va pe toate cu drag.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

wau!!
Iuca sa speram ca va fi cu ochishori si ca nu va mai tb sa treci printr-o astfel de stimulare. Pe tine te-a intrebat ce RH ai? Eu ash vrea sa cer acel pai in care au venit din Danemarca. Oare mi-l vor da? Am citit ca pe pai e trecut nickul donatorului.
Moni i-auzi e de noi, blonzi cu ochi albashtri

Cirip

Mergi la inceput

cirip nu stiu ce sa zic despre pai, eu nu l-am cerut. Ce inseamna nick-ul? Eu stiam doar datele fizice si avea un numar din 4 cifre.
Eu cand am facut analizele mi-am facut si analiza cu grupa si RH-ul.

Les Brown

Mergi la inceput

Iuca nickul e numele ales pt donator, shi pe site-ul Cryos din SUA de ex potzi cauta mai multe date despre ei. Poate sa aiba o fotografie de cand era mic, sa-i asculti vocea.... Voua va dat un cod am intzeles.
Eu nu stiu ce RH am ca nu mi l-am facut, tb neaparat sa mi-l fac . La donatori scria ce RH au? Sau or fi aleshi totzi cu RH pozitiv.

Cirip

Mergi la inceput

cirip scria A+, A-, B+, B-, AB+, AB-, 0+ sau 0-. Majoritatea erau cu RH+ dar mai erau si cu negativ.
Chiar as vrea sa vad daca cu acel cod pot afla mai multe.

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

iuca: Pe cand trebuie sa ai rezultatul? Ca sa facem galeria toate aici pt. tine.

Mergi la inceput

Iuca nu cred ca ac cod te poate ajuta cu ceva. Uite aici lista de pe ste-ul din New York http://ny.cryosinternational.com/our-donors.aspx
Cei care nu sunt "de vanzare" in SUA sunt cu # si deci sunt din Danemarca. Dc vrei date mai multe despre unul din ei tb sa platesti.

Cirip

Mergi la inceput