FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7
Raspunsuri - Pagina 12
montytaiana spune:
buna dimineatza iubitelele mele
m-am gandit sa incepem marea galerie pt iuca
chiar daca nu ne va putea citi decat la intoarcere
sunt ferm convinsa ca daca o sa o sustinem toate odata
energia pozitiva ii va fi transmisa chiar si la sibiu
cipcirip spune:
Shi eu, hai Iuca

Fetelor
, ash vrea sa iau utrogestan pt chistul ala , din ce zi pot lua? Cate/zi shi cum (vaginal sau oral)? Imediat dupa ovulatzie, nu? Shi pana in ce zi se pot lua? AC nu mai pot lua pt ca e prea tarziu shi nici dr nu mi-a mai dat pt k am sangerat.
Cirip
montytaiana spune:
sigur iuca va reusi
si cu ocazia asta ne va creste si noua moralul
cirip nu am mai auzit sa iei utrogestan pt chist
eu stiu ca sunt pentru sustinerea sarcinii
si se pun de la 2-6 pe zi intravaginal
am mai auzit chiar pana la 9 la fetele cu deficienta de progesteron
sau se iau oral
Tabitha spune:
Iuca: iti tinem pumnii sa decurga totul bine si sa se prinda. 

Iti trimitem si un buchet de flori 

Montytaiana: 
cipcirip spune:
Monty
am citit in arhiva aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59113
M_monique pe prima pag spune ca a luat utrogestan pt un chist shi i-a scazut. I-am scris pe PM dar nu mi-a raspuns
, cred k nu mai este activa pe DC. Si mie mi-a dat o dr de aici din orashul meu Duphaston dar nu am vrut sa iau atunci pt ca auzisem numai rele de el. Dr. aceea numai pe un tusheu vaginal, fara eco mi-a dat antibiotice shi Duphaston de aceea nu am avut incredere in tratam care mi l-a dat.
Partea proasta e ca dc chistul e dermoid cica progesteronul il hraneste, il face mai mare. Eu am facut analiza aia CA-125 shi a ieshit buna dar nu shtiu cat de credibila e ac analiza.
Inna
te mai tzii de tzatzishoare?
Hai vino cu o veste buna aici ca ducem lipsa.
Cirip
vrembebe spune:
iuca - 

adica suntem alaturi de tine.... bafta multa!!!!
anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza ![]()
vrembebe spune:
articolul asta mi se pare tare de tot!!!
http://www.maleinfertility.org/new-noa.html
a dat cautarea in mine pt ca, desi e tare dragut dr damian, cand a auzit de azoo si de fsh mare a spus ca singura solutie e donatorul.... dar se pare ca eu vreau sa ma incapatanez si sa nu il cred, nici pe el, nici pe toti medicii (cu exceptia dr soare care e singurul increzator ca se poate obtine si fara donator) care ne spun ca donatorul sau adoptia sunt singurele variantele de luat in calcul........
ma bucur sa vad ca mai sunt si alti dr (pacat ca nu la noi) care dau o sansa azoo-ului asociat cu un FSH marit.....
concluzia: deci se poate......
pe toate fetele
PS- am fost ieri la dr damian si a spus ca ce avem noi nu e varicocel si ca nu ne opereaza...... asta e.....
anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza ![]()
@dodo@ spune:
Buna, fetelor, scuzati-ma ca nu am mai intrat, dar nu mai am puterea sa discut despre acest subiect. Nu credeam ca poate fi atat de dureros esecul. Doare, doare si nu se vindeca deloc. Nu ma gandesc prin cate am trecut, cu atatea injectii, de care mi-a fost frica, de cum am strans banii, de drumurile si km care i-am facut, nimic nu se compara cu aceasta durere. De multe ori imi vine sa urlu, am fost atat de aproape de a-mi indeplini visul, dar nu a fost sa fie. Nu stiu ce voi face, dar nu cred ca mai am puterea sa continuu.
Am fost marti la Giuly, am facut testul, negativ, am stat putin de vorba cu dr Cocei, care mi-a spus sa fac o pauza de 6 luni pana la urmatorul FIV, dar nu cred ca sunt in stare. Cred ca voi merge spre adoptie sau poate voi mai incerca o IAD la Sibiu. Hai IUCA, te astept cu o veste buna, poate asa mai incerc si eu o IAD. Te pup si sunt alaturi de tine, multa bafta