scoatem sarmele de la sutiene???

scoatem sarmele de la sutiene??? | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Ati vazut stirea aia de la Protv parca, ca sutienele astea cu sarma dauneaza sanului? Ca nu produc cancer, dar produc leziuni, noduli and stuff. Daca ii scot sarma sutienului, nu imi cad...fetele peste burik?Nu stiu,ma intreb, a incercat careva miscarea asta? Si cum o scoatem practic? Tai acolo la capete si dupa aia cos la loc??? Intelegeti-ma, fetelor, sunt la PMS, si am framantari din astea...feminine! Nu dati cu roshii!!!

"sky is the limit!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

se face o gaurica mica-mica..si se scoate "balena"..nici macar nu mai e nevoie sa cosi..

Si da! "fetele"..sunt in cadere libera..

Am "realizat" eu miscarea..nu stiu ce a fost in capul meu..si am stricat sutienul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Depinde de sutien. Eu le-am scos sarmele tututor sutienelor, ma deranja. Ma rog, toate sutienele mele sunt cu push up, deci au si o intaritura. Sutienele nu s-au schimbat deloc, doar ca acum sunt mult mai comode.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

TRIMIS IN 19-07-2008

SI EU AM PROBLEME K SUTIENELE ,NU-MI PLAC ASA K PORT FARA SARMA SAU DELOK,DOAR IN CAZUL UNEI BLUZE TRANSPARENTA,ORICUM AM SANII MICI

crisanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Deci la astea cu push up merge miscarea, la restul,nu! Ma gandeam eu ca o sa arate cam nasol! Si chiar am niste sutiene scumpe, nu as vrea sa le stric aiurea! Desi, decat sa ma doara sau sa imi iasa ceva acolo, mai bine stau asa, cazute in kiloti!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Si eu le scot mereu. Si am si sutiene normale , fara burete sau push up, si nu se modifica deloc dupa ce scot sarmele, inafara faptului ca devin muuult mai comode. Deci incearca, cu incredere, nu vei strica nimic.

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Si eu am scos sarmele de la unele sutiene care ma jenau si am constatat ca nici unul din acele sutiene nu imi mai place. Nu am sutiene push-up.

**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

daca luati modelul care va vine cel mai bine, masura potrivita la cupa si materialul potrivit NU EXISTA sa va incomodeze sarmele. Am luat si eu destule tzepe, adica mi-am luat sutiene incomode dar s-a dovedit ca n-am fost f maiastra in alegerea masurii si materialului, dupa un timp m-am desteptat si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sarmele trebuie sa stea pe cutia toracica, deci n-au cum sa dea nici leziuni nici noduli. Iti raman semne cand scoti sutienul? Daca nu, n-ai nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

quote:
citat din mesajul lui cllaudia

Si eu le scot mereu. Si am si sutiene normale , fara burete sau push up, si nu se modifica deloc dupa ce scot sarmele, inafara faptului ca devin muuult mai comode. Deci incearca, cu incredere, nu vei strica nimic.

http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png

Subscriu!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput