Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
Angellique spune:
Eu ce sa mai zic ca am fost printre primele gravidute din odisee, si cand revin dupa cateva saptamani, ma saluta o singura fata
?Nu zic nimic, inteleg ca fiecare e procupata cu problemele ei...Acum o sa ziceti ca sunt"rea", dar macar am zis-o
...
16+ 
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU
DarkBendis spune:
Criss, ala e, dom'le ... aici "peste balta in batrana Europa" preturile sunt mai piperate ca la voi . Tu... ai avut noroc cu sotul...io... daca era sa ma iau dupa al meu, cheltuitor de ai zice ca nu-i scotian cu clan si tartan, ma alegeam cu doua (tipa voia sa-mi vanda 2 la 50 de lire ca deh, poate fac unul cadou la careva) si mai cumparam vreo 3-4 produse. Dragul de el... trebuie pazit cand scapa la cumparaturi ca e mai rau ca o cucoana in ziua de salar ![]()
Chiar... la cumparaturi voi cum va descurcati sa va mentineti "in buget"? Reusiti?

Dark bendis
15+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspoliss spune:
Ce buget draga, ca la noi nu exista asa ceva..al meu sot e rus, si nu stiu cum e, ca a venit aici in america cand era de 12 ani cu parintii lui, si a trebuit s alucreze ca nu aveau bani deloc, asa ca s-a invatat sa gaseasca oferte...dar numai la mancare. Asa ca el face piatza, ma mai ia si pe mine, dar are lista cu ce vrea si stie ce e mai ieftin, daca ma intrebi pe mine, habar n-am cat costa un ou, sunt pe alta lume...dar a zis clar, ca la mancare nu strangem cureaua( ca o stranseram noi destul in comunism). Dar cand vine vorba de orice altceva, nu prea cumparam...adica asa crede el, ca zici ca il duci la dentist, asa urat face cand ii cumpar haine. DAr parca imi pasa...e usor aici cu reducerile, ca gasesti oferte la mai tot ce vrei. De ex. azi am cumparat o oala din aia de o pui la curent si pui ulei in ea sis iti prajesti cartofi, si era cu 6 dolari- eu n-am loc in casa, daca ma vede cu ea mi-o da de cap, dar cum sa nu o iei cu 6 dolari????
Sa vezi cand o veni copilu', ca eu nu ma prea pot controla.........
Criss
13+
crisspoliss spune:
Citeam si eu sirul ala de dialoguri strumfesti trimis de Ela, si rad de nu mai pot, si dintr-o data ma ia plansul( si sunt si la lucru...) Nu mai inteleg nimic....
Pe voi va apuca asa, plansul din nimic..din ras?
Criss
13+
Daiopri spune:
Hai ca sa ma arunc: Ela cum sa fii suparata mama? Pe noi? Si tu , angeli si tu?:)) Sorry ca nu scriu tot numele dar v-am zis eu cu batranetea. Apoi am specificat ca eu numai de la sv scriu, asa ca scurt si repede:))
Eu vorbesc aproape singura de cateva luni. Asta e. Antrenament pentru cand o sa vb cu copilul de 5 ani:))
Trebuie sa recunosc ca reusesc sa imi amintesc doar cateva nume. Ce sa fac acuma? Da asta nu insemna ca nu mi-e draga toata lumea. Apoi cand vad o intrebare incerc din rasputeri sa o tin minte si sa raspund. Cand nu raspund inseamna ca habar nu am, si dupa cum ati constatat in general habar nu am:))
Oricum se pare ca pana la urma sunt doar cateva fete care scriu asa ca probabil o sa ne lamurim pana la urma. (angeliq nu se pune vacanta, pai cine s-a distrat?:))
Michelle ce ai facut la dr?
Anca tu pe unde esti?
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
crisspoliss spune:
O, doamne, ca nu mai pot de fericire!!!!!!!!!!!
Tocmai m-a sunat doctorul( dupa ce i-am batut la cap cu telefoane toata ziua) si mi-a dat rezultatele de la DD. Risc trisomie 18 sau 13( ce-o fi) 1:31.000 si risc sindrom down 1:14.000...deci foarte scazut, asa ca e SUPER..yuhuuu!
Am fost asa stresata, dar acum totul e ok...Cica am de facut un teste de sange ptr defecte la bebe in saptamana 15-20 si apoi inca un ecograf ptr defecte la coloana..astia sunt urmatorii pasi. 
Criss
13+
DarkBendis spune:
Ma bucur mult pentru vestile tale bune, Criss! Tot asa sa ne mearga la toate, numai vesti bune sa auzim!

Dark Bendis
15+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
edinutza spune:
)Buna seara!!!
Felicitari crisspolis!!ma bucur mult pt tine!!
Ela ce vb ca nimeni nu te baga in seama???
eu recunosc ca am uitat sa iti multumesc pt link dar ne-am ditrat ieri f bine si eu si sotul meu!!mai ales la faza cu :mamii esti tale ulata ca ai ochii negri,mai bine ii scoatem si ramane alb!

gata am fost,toata dupa amiaza am ras si acuma !!hai nu fii supi(
pt tine sa iti treaca
)aici cum suntem multe si inca pot sa zic la inceput ne ia ceva timp pana ne cunoastem mai bine,dar stii e o mica regula:bagate in seama ca sa fii bagata in seama!!![]()
hai ca va pupam toate si pe tine angeli![]()

9+
smaranditza_te ibratisez!!!asa curaj imediat ai sa vezi ca numai plangi deloc si esti gata pt bb!!iti doresc sanatate si cum a zis una dintre noi :esti de-anoastra!!!
foa fetele care tariti in USA super!!!ce preturi wow!!aici e cam scump numai carutul incepe de la 300 euro cand sunt doar reduceri in rest 450+numai calc restul!!
miere ce tare!asta da unitate intre romani chiar daca nu iti plac lucrurile dar gestul conteaza!!
la faza cu sotul, care cheltuie care nu,al meu e de genul:dragostea mea daca ai neoie urgenta cumparam daca nu mai asteptam!
na ziceti voi fetelor de ce nu avem noi nevoie???ma ales la creme,parfumuri,haine etc+ sa mai vezi si o oferta,normal ca imi trebuie!!doar ca Radu nu suporta cumparaturile nu are rabdare,la mancare el merge ca nu stiu cum face ca in 10 min a si iesit din mag cu tot ce aveam nevoie,pe cand eu ...
na gata ca m-am intins mult!!pupici la toate toate din aceasta odisee!!![]()
edi
miereamara spune:
Crisspoliss, felicitari pt rezultatele superbune! Vezi ca ti-am trimis un email, dar e posibil sa fii intrat la spam (eu am vrut sa-ti trimit un PM, dar nu-l ai activat).
Mi-am luat si eu primele hainute pt pregnancy, trei perechi de pantaloni din aceea cu banda elastica si un maieu. Mie nu-mi plac
, pe bune ma simt naspa in ele, slava domnului ca aici e cald si in decembrie o sa ma pot imbraca tot in rochite. Pantalonii imi trebuiesc pt servici, ca avem uniforma, adica pantaloni kaki si in sus uniforma de aia de spital, scrub ii zice aici.
In rest, ma pocneste cate o foame, asa din senin, cred ca incep sa recuperez cu kg.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
anca_ spune:
Salutari burtici!
Intru si eu dupa o scurta pauza, am fost cam ocupati in ultima vreme si nu prea am mai avut timp..sa stiti ca am citit din urma, doar nu am apucat sa scriu.
Smarandita, Crisia, imi pare f rau. Inteleg prin ce treceti, stiu ca e f greu. Va doresc multa putere sa treceti peste!
daiopri, sa stii ca eu te citesc, nu vb singura
Astept sa mai povestesti aventurile socrului... ![]()
crisspoliss, felicitari pentru rezultatele de la test! super bune! si eu astept rezultatele finale maine.
Angellique, ma bucur ca ai revenit..tu te mai intersectai si cu noi, cele de la schimbul 2
, ma bucur ca ai revenit, mai ingrosam randurile la schimbul 2...
12+