Sezatoarea canadiana (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Musetto,

O sa-ti raspunda si fetele si o sa-ti spuna ce parc e mai frumos pentru copilasi si unde gasesti biblioteci; eu am vrut doar sa-ti spun ca nu trebuie sa-ti fie teama in Montreal. Orasul este safe, nu ai de ce sa te temi. Poti, in principiu :), sa-ti plimbi copilul oriunde.
Toate statiile de metrou au scari rulante. Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Musetto, eu nu am raspuns pentru ca nu cunosc zona respectiva. Desi nu e departe, ajung fff rar pe acolo. Dar daca vrei sa vii mai spre mine, am aici sus un parc frumos si o biblioteca anglofona de toata frumusetea, cu activitati dragute (nu stiu daca si in perioada in care sinteti voi aici), e si un YMCA vis-à-vis, apoi mai stiu un teatru anglofon... Ar mai fi Biodomul, unde daca vrei, putem merge impreuna ca nici eu nu l-am vazut, ca vreau sa-i duc pe cei mici... Mai e Biblioteca nationala, parcuri multe si frumoase, gradina botanica... Dar acolo, chiar aproape de voi, nu stiu sa-ti spun exact.
Ah, si nu toate metrorile au scari rulante, unele au doar la coborire, altele au doar pina la casa de bilete si de acolo au scari, iar altele au, dar ce folos, ca nu merg. Eu car la carut pe scari de mi-au iesit ochii cit cepele.
Ica, Mikiion, al meu nu e neaparat deodorant, e o apa parfumata (body mist sau atomiseur corporel) care nu tine, dar care, daca esti bine spalata, un timp miroase bine. E natural, dar la ingrediente are o lista lunga, pe care nu o cunosc, unele suna natural, altele nu, dar aluminiu nu vad. Se gasesc peste tot, dar asta pe baza de Green Tea il gasesc numai in PharmaPrix, e acolo o sectiune cu lucruri mai naturale.
http://www.healinggarden.com/botanicals_greentea.html
Carmen, o sa ma uit si dupa ce ai dat tu, poate e mai bun sau ar fi bine sa am si unul din ala, care tine mai mult.

Nu mai stiu ce voiam sa spun, ca am citit tot, dar Lisandru misuna pe jos, prin salon si sint cu ochii pe el.
Ah, Try! Ma bucur ca totul a fost bine cu Adrian! Tot ma tin sa-ti spun si ies mereu fara sa apuc... Si felicitari pentru carnet! Valeleu! Acu' chiar ca sint singura de pe aici care nu stie sa conduca masina aia pe care o tin in parcare. Rusinica!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Fetelor canadiene,

Nu v-a speriat tornada din Montreal?
Ieri vorbeam cu o prietena din Montreal la telefon in timp ce privea tornada in plina actiune. Super ciudat sa fie tornada in Canada. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

musetto, eu nu cunosc zona, pot doar sa-ti spun ca la metro ai scari rulante si daca iti propui sa ajungi in diverse puncte din Mtl, transportul in comun este destul de bun daca nu aveti masina. Uite site-ul soc de transp in comun sa vezi orarele la autobuze si metrou
http://www.stm.info/English/a-somm.htm

In zona de vizitat eu stiu doar Oratoriul St Joseph si ar mai fi parc Mont Royal; sunt convinsa ca mai sunt insa nu cunosc zona. Pe prima pagina a sezatorii sunt link-uri cu harta orasului, metrou si activitati in Montreal.

Carmen, merci.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hilde, eu eram in parcul de linga casa, nu am vazut tornada, ca noi sintem mai la dos aici, dar nici afara nu am stat nici o secunda in plus. Se facuse atit de intuneric si era asa o atmosfera de sumbra si de incarcata, mai rau ca in filmele alea proaste de groaza. Si nu e prima data cind am senzatia asta inainte de furtuna, vin atit de repede si totul e atit de... greu s tensionat inaintea lor, ca parca nu ma mai simt pe Pamint.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Nelia, am trecut si eu printr-o avertizare de tornada. Eram in masina dar tot simteam ca ma sufoc, ca sunt in nori. E teribila senzatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna seara (ca e seara pe la voi)

Am ajuns si noi cu bine in Montreal, au fost ok zborurile cu Air France, i-am iertat de cateva chestii ca au sampanie tare buna.

Nelia, abia azi am intrat pe DC, noi plateam in Outremont 900$/luna la 41/2 totul inclus. Era mare, renovat apartamentul. Spalatoria era la subsol.
Aproape de autobiz, metrou, clinici, centru comercial si de parcul Joyce.
Si Victor a intrat la scoala internationala, fiindca este singura din zona care organiza clase d'accueil.
Scolile din Outremont tin de Comission scolaire Marguerite Bourgeois.
http://www.csmb.qc.ca

In rest, si in Bucuresti ploua, suntem intr-o agitatie continua, si din pacate, ne tot aducem de ce am plecat.

Lorelai, Oana, bine ati venit din vacanta.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Legat de activitati lg. Universite de Montreal, exista un complex mare sportiv CEPSUM care tine de universitate.
Organizeaza activitati ptr. copii incepand cu 2 ani.

Exista teatru ptr copii:
http://www.theatreoutremont.ca/outremont/accueil_fr.aspx

Biblioteca la care mergeam noi, noi am stat intr-o zona apropiata de Udm, era Robert Bourrasa.
parcuri multe, piscine exterioare, gradina botanica unde trebuie sa ajungeti, Vieux Port de care copiii nostri sunt innebuniti.
Este ok cu caruciorul si in metrou, si in autobuze.
Normal ca mai simplu ar fi cu masina, dar in general, autobuzele respecta orarul afisat.

Este sigur in zona, este una din cele mai securitate zone din Montreal.
A, si incercati neaparat o terasa de pe rue Bernard.

Ma duc la somn, ca maine avem o zi grea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

fetelor va tot urmaresc din umbra de vreo 3 capitole, dar iaca ca sparg gheata....cu o intrebare

aveti lista cu grade celsius convertita in F, ca mi-am luat un termometru digital, si pana sa vad eu ca e in F am aruncat si bilu si ambalajul, ramane sa ma obisnuies cu el

eu folosesc un deodorant fara aluminiu de la Loblows la sectia naturista, tot cu green tea Nature's gate

revin trebuie sa plec la piata un pic

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

din programul zilei:

ajung la camps de jour- reclamatia cea de toate zilele la adresa odraslei: l-a injurat pe un copil: fuck you (pe cuvint de cercetas ca niciodatan-am folosit acasa nici unul dintre noi expresia respectiva; injuria suprema se petrece la volan uneori si are forma neaosa romaneasca cu a ma-tii , acasa nu avem in obicei; juniorul in schimb, vad ca-i receptiv aiurea la ce nu trebuie....
nu cred ca mai exista parinte sa astepte inceputul scolii ca mine....

acasa desfac posta: cei de la Sears mi-au facturat transport la canapele, desi la magazin mi s-a spus ca nu ma taxeaza transport-oare de ce nu ma surprinde faptul :(((; acum astept la sf.asteapta sa-mi spuna cind/cum vor face storno.

suna barbatu-meu: a facut pana pe autoruta; bun, bine ca nu l-a lovit cineva, schimba roata-se intimpla;

dupa vreo jumatate de ora: alt telefon de la barbatu-meu: i-a explodat si roata de rezerva, e undeva la St.Agathe, in carosabil- asteapta CAA si spera sa nu-l pocneasca vreunul.

si nu e nici marti nici 13

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput