Puiuti de randunici 2008!! (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

eu nu as gati pe caldura asta...mai ales ca nu am AC.
dar ii zic mamei mele si ea ne face tot ce vrem si mult mai bine ca mine

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

poate maine dimineata fac si eu ceva bun. ma inspir si eu de la voi

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

imi spuneti si mie fetelor de unde sa ii iau si eu castronele, lingurite si cam ce ar mai trebui pt masa?? ca voi aveti experienta . Adica sa fie mai ieftine ca si asa am dat 8 milioane pe un leagan si un scaun

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

la fix il trezesc pe randunoi sa plecam si noi in tineretului la aer . si poate sa papam niste mici

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursulet, du-te in Carrefour-ul asta nou, de langa noi, din Vitan, gasesti acolo o gramada de castronele, lingurite si canute. La farmacie sunt scumpe! nu se merita!
Ce bine ca va face mama de mancare! ieri a facut mama mea parastas pt. bunica si ne-a adus si noua sarmale, chiftelute, pulpe la cuptor, pilaf cu ciuperci. Ce bine a fost si buneee, cum numai mama le face!

Edit: Daca va duceti cu ursuletul mic, vezi ca sunt carucioare de cumparaturi cu un cosulet de bebe atasat, si il pui pe Ursuletul mic acolo si are si centuri sa-l legi, super tare!
Dar vezi, ca e f.f.f rece, de la aerul conditionat, plus ca in zona cu frigidere, eu n-am mai vazut pe nicaieri asa frig ca in Carrefour-ul asta! E belea, gheata! Sa iei o paturica moale sa pui pe el si ciorapi in picioare, vorbesc serios!
Eu am fost in papuci si imi inghetasera picioarele, aveam pielea de gaina.
Noi am fost doar cu Vlad si noroc ca ploua in ziua aia si avea copilul sosete si tenesi si un hanorac la el, ca altfel paraliza de frig!

Si stii ca eu nu sunt cu infofolitul, dar ai grija cu ala mic!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ursule,

Pt nepotica mea noi am cuparat o lingurita de bebelusi cu cupa de silicon de la supermarket.
Acum ca a mai crescut i-am luat un set castronel, farfuriuta si tacam pt copii tot de la supermarket.
Ieftin, no-name.

Acuma, sigur, depinde si la ce te-ai gandit tu, caci eu de pilda nu m-as fi gandit niciodata sa iau 18 biberoane de firma

Mergi la inceput

Asa, exact cum a zis Gudinde. Lingurita cu varf de silicon, de la Primii Pasi, ieftina si f. buna. Lui Vlad eu ii puneam papica in canute cu capac, tot de la primii pasi si sunt si ieftine si gradate, daca te intereseaza cat a papat. Bine, cred ca piureul ar trebui cantarit, nu masurat in canuta gradata, nu? Oricum era usor de transportat daca trebuia sa manance afara sau in alta parte. In castronele mai tarziu i-am pus.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubule saru'mana! dar unde la vitan? ca eu stiam doar de real.
Gudinde acum o lasam mai moale, de biberoane insa sunt f multumita si mi-au fost de un real ajutor

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui gudinde

Ursule,
Acuma, sigur, depinde si la ce te-ai gandit tu, caci eu de pilda nu m-as fi gandit niciodata sa iau 18 biberoane de firma

Am si eu zece bibe , 4 mari si 6 mici. Ale mele sunt Nuk sau Primii Pasi, dar cu tetine ortodontice Nuk, la toate.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput