Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)
Raspunsuri - Pagina 21
a_deju spune:
dragele mele, noi suntem bine, nesperat de bine, copilul e daca nu in al noualea cer, macar cu siguranta in mediul lui :) este topit dupa var-su' cel mare, pe care-l calareste, pupaceste, capaceste, alearga si..tot tacamul.. de dimineata pana sera.. vremea e cum nu se putea mai faina, asa ca urmam sfatul cristinei, si batem vaile pe-acilea de dimineata pana seara.. si-avem frate pe unde, ca e numai verde si urcus si coboras prin jurul nostru... la doi pasi de casa cumnata-mii e super mega terenul de-l stiti din pozele de anul trecut, cu loc de joaca cu tot, si alearga motanu' si se duceee si se tot duceee.. si io stau cu cracii-n iarba, ca n-are unde sa dispara, si oricum cand se plictiseste de dus, invariabil se intoarce :))) si cel mai minunat lucru, de cand am venit aici, jur cu mana pe inima ca n-a mai atins niciun copil... andrei nu se pune, ca e o harjoneala de-a lor, se capacesc si se hlizesc amandoi in legea lor... bine..eu banuiesc ca nu s-a prins inca ca astia din parc is tot copii ca si aia de-acasa
nush daca prindeti ideea, da' nu-s doi de-aceeasi natie sau culoare
si thank god, niciunu' nu poarta sapca :))))) si-n rest, programul normal, de bine de rau doarme cu noi in camera, chit ca pe la 6-7 dimineata ne trezeste, ii bag milku'-n bot si noi ne retragem subtil in living, unde tragem tura doi de somn pan' la 9... iar cu mancatu' cum il stiati, ca doar nu era sa-l dea pe brazda dragu' de aer de inglitera.. :))))
deci..cam asta ar fi pe foarte scurt viata noastra la ora actuala. care ora e doar 10.35, nu 12.35 ca la voi, si morrr de ciuda ca nu ma mai pup la program cu trupa de soc, nici dupa-amiza, nici seara... :( si kiki, pupam si noi si fii pe pace, ca-ntr-o zi cu..ploaie
, ne-om mai vedea noi (pfuii..bre lady bre...sa vezi ce reduceri erau la next... numa' la tine m-am gandit :)) )
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
danutz spune:
Aparuram si noi de pe drumuri, obositi da' odihniti, daca intelegeti ceva din asta.
Poze
Laura13 spune:
cred ca nu scrieti ca nu aveti cap nou....rezolv imediat![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
CAP 186 AICI
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006