Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Inca nu-s gata pozele de la zoo…soon..

Apropo de carti, am primit si noi niste carti din tara…nu se compara cu ce gasesc aici…poate la pret..dar la calitate…aici 99% din carti sunt excelente, chiar nu le pot gasi cusur..culorile sunt vii, binedefinite, desenele clare, simple … calitatea hartiei e f buna. Textele sunt usoare, f clar scrise ..si concise. S-apoi mai vad ca povestile difera de cele din Romania…asa ca trebuie sa ma cenzurez/controlez pe mai tarziu, ca sa nu ma contrazic singura.

Dia, mie mi se pare, sau poate gresesc... o carte pt peste 3 ani…din punctul meu de vedere e f incarcata si personajele sunt multe si marunte, f asemanatoare intre ele ..o sa va fac si eu poze la cartile pe care le avem noi, dar mai puneti si voi, ca m-ati facut curioasa.

In aceeasi ordine de idei, o sa incercam si noi plastilina, desi aici se recomanda dupa 3 ani…nu stiu de ce…
Cu tabla de scris si cariocile am abandonat deocamdata, nu i le mai arat, pt ca mi-a pictat toata casa. Dar le dau jos din pod curand si revenim la mazgaleala, exact ca Oana facem ..

Stateam sa ma gandesc apropo de activitatile astea «intelectuale» …o fi generatia asta mai precoce, cu acess la multa informatie,..dar nu pot sa nu ma mir ca la un 1 jumate se invata cifrele, literele, mersul pe bicicleta…pai la 5-6 ani ce mai facem fratilor cu ei ? Eu as vrea sa o vad mai mult la joaca, in nisip, in leagan, la copii, la apa, prin iarba explorand ...

Mergi la inceput

A_dejule , DRUM BUN SI MULTA BAFTA !!!

Asiza, bafta si tie la apartament…vad ca preturile scad…deci poate ai noroc…

ruxandra, unde pleci ? ..sau nu am inteles eu bine

sbogdana o fi tot prin India?

anateo, dianav, ralumat , DeeaA ??

Mergi la inceput

chinico, ce-ti fac oasele ?

dianarus, cum mai e la noul job?

maine poimaine se fac 2 ani ..care mergeti la job, care mai ramaneti? cine mai incepe gradi?

Mergi la inceput

...hello...vorbesc singura pe aici ?

mamaana,drum bun!almo, voi v-ati intors?

kikineato, te-ai dat la fund ? hai baga o prezentare de moda cu Garga ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Nici nu stiu de unde sa incep suntem bine sanatoase multumim lui d-zeu,nu ne dati la disparuti dar cum tati nu lucreaza avem timp sa ne plimbam peste tot asa ca avem timp f putin pt forum
Antonia e din ce in ce mai scumpa repeta dupa noi orice cuvant dar nu intotdeauna ii iesee din ce in ce mai cataratoare in 2 sec se urca pe masina de spalat pe dulapul de bucatarie
Am fetita mare face pipi kk la wc ne uimeste pe zi ce trece

In weekend am fost cu cortul la munte a fost nebunie a alergat unde a vrut si unde nu a vrut,s-a balacit in piscina in rau si dormea cate 3 ore

Am vazut toate pozele cu fulguleti care mai de care mai frumosi

Yagmur-multa sanatate pt tatal tau,o sa fie bine
A_deju-drum bun si mult noroc
Dia-f interesante cartile,offf saraca Oana ce a mai tras cu constipatia

revin cu poze mai tarziu

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

poze noi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ktrinel, eu zic ca tocmai in asta consta faptul ca e inca interesanta cartea, ca e f iuncarcata si cu f multe detalii. la o carte simpla, obisnuita, oana se plictiseste ff repede, mai mult de 2-3 min nu sta, observa catelul, pisica si da foaia, ca nu o mai intereseaza. la asta, sunt 1001 chestii de observat, cautam melcul, rama, nenea cu gratarul, fetita care culege flori, pisicile care se bat in iarba, etc, povestim cum pescuieste baiatul si inventam o poveste, etc. si putem inchega 30 de povesti cu diverse personaje de pe o singura pagina. eu zic ac de aia e interesanta. dar, evident ca depinde si de copil. deci eu am vorbit din punctul de vedere al copilului meu :) (desi am vazut la mare ca si adei i-a placut cartea)
cu pozele, sper ca nu iti ia o luna sa le sortezi si sa le pui (ca si mine adica )

Mergi la inceput

Dia, nu am ce sorta ...ca nu sunt multe ..am fost mai mult gura casca si am uitat sa pozam..acu tre sa strang de pe la prietenii care au facut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
roxanicam-am indragostit.... de peisaje. pai cum de ce? pt ca de david m-am indragostit de 100 de ori pana acum. sunteti minunati!
dia doamne....e atat de inalta....si frumoasa...si matura.
danutz mai ori nu v-am vazut de mult....ori cresti intr-o luna cat altii intr-un an. mari si frumosi
bambo de antonia ce sa zic, decat ca e la fel de frumoasa ca de obicei. si tu....aranjata ca de fiecare data. unde ati fost la munte?
v-ati prins ca m-am delectat cu poze....dupa ce am facut ciorbita, am aspirat si am spalat 2 masini de rufe. acum imi astept copiii. va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dragele mele dragi si minunate... pe fugus, evidentus :)
azi a fost o zi minunata. doar ca not :) inceput bine cu cor antic de jeleli si boceli (si da, o spun cu mana pe inima, o sa-mi fie greu oricum, dar fara daphna de nspe mii de ori mai greu, ca numai noi stim prin cate-am trecut impreuna...) si apoi..cu reimpachetat pt a suta si ultima oara... din patru gentuloaie cum-necum am reusit s-o pun de doua, noroc ca s-a simtit cumnata-mea sa mai sune la wizz pt a nush cata confirmare ca se poate si cu mai multe valize daca platim in aeroport.. si da, se poate, si cu o suta, dar totul in limita a douaj' de kile de persoana ... asa ca..scoate frumusel andreeo cartile asezate la cotor, in ordine alfabetica din ditamai cutiile, arunca-le rapid la loc in biblioteca, si umple cu ce-am scos din genti... cutii care joi vor fi trimise pe atlassib si undeva sapt viitoare or ajunge si la noi :) in fine, trecuram si peste asta, sper ca n-am uitat nimic esential pe-acasa, oricum..nu mai conteaza :)
apoi luat adio de la familionu' de pe-aici, alta jale, alta boceala... :) a fost si mama in week-end, ca n-a rezistat sa nu-si mai sufle nepotu' sub coada inca o tura... sambata seara i-am facut rezervari la belete pt decembrie, duminica dimineata ne paruiam si tragea de calculator sa si le anuleze :) deci same old, same old :)))
cam acesta fu rezumatul ultimelor zile romanesti :)
acu'...trebe' cumva sa mai indes niste ramasite prin bagajul de mana si..sa strang laptopu'...usor de zis, greu de facut :)
asa ca..dragele mele dragi si minunate..va pup pe fiecare in parte, multumesc ca v-ati gandit la noi, multumesc ca existati si ca ne-ati fost alaturi pana aici, iaca facem si pasul asta impreuna, si de maine seara..continuam de unde-am ramas :)
general si...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput