Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 18
kitzy spune:
Anidaz am vazut acolo ca la Mudj@hista i-a iesit groasa glazura, asa ti-a iesit si tie? Sau o fii facut 2 portii de glazura pt partea de deasupra?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
flo.flo spune:
Raspund si eu prezent la apel.
Va citesc in fiecare zi dar nu prea scriu - luna asta nu prea am prestat in perioada fertila asa ca nu am mari sperante. Rushii trebuie sa vina de azi intr-o saptamana, simptome nu am deloc.....
Dar luna viitoare sunt in concediu asa ca o sa trag tare
Anidaz eu sunt convinsa ca e bebe la tine - toate simptomele si testele de sarcina... sigur e bebe. Asa ca mai baga repede un test
Iti tin si eu pumnii. O colega de a mea care a nascut, la fel ca tine avea testele de sarcina - la primul iti trebuia muuulltta imaginatie sa vezi a doua liniutza dar ea era gravidutza. Hai, curaj si mai fa un test sa vedem si noi II
O zi minunata sa aveti toate (asta e vreme de facut bebei asa ca treceti la treaba
)
Sper ca in curand o sa fiu si eu 
http://tt.lilypie.com/qKl5p3.png
silvi8 spune:
salutare!!!
fetelor eu sunt bine, chiar ma si ingrijorey ca maine tre sa schimb 5+ si inca n/am nici un simptom...doar intepaturi vagi in burtica si oboseala...
mihaela, hai cu noi la odisee!
iulia, ma bucur sa constat ca si tu esti tulceanca de/a mea...distractie placuta in grecia si sa veniti de acolo 3!
o yi minunata fetelor!
silvi
4 + http://community.webshots.com/user/flovivi
ada29 spune:
Buna aspirantelor,
Am intrat sa-i spun
lui Claudela,sa ai parte de multe dorinte implinite!
Tuturor va doresc teste pozitive!
Ada
klaudiaG spune:
quote:
citat din mesajul lui oanaiacovitaII
OanaLuna asta vin
![]()
noi2
Speranta moare ultima...
Oana

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ada29 spune:
Oana iubita, felicitari din tot sufletul!

Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copil sanatos!
Doamne ajuta!
Ada
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeeeeeee
oanaaaaaaaaaaaaa felicitariiiiiiiiiiiiiiiiii
cred ca esti in al noulea cer......bravo....sa ai grija mare de tine de acum inainteeeeeeeee.....
anidaz asteptam noul test facut sa vedem ce iese.....
miha te pup....
beatrice ti-am raspus cred ca la odisee....sau und3e ai mai intrebat.....am zis ca medicul iti prescrie ziua de laparo .... dar din cate mi-am dat seama intre 10-14...deci cam pe laq ovulatie....mie cred ca mi-au facut cam prin ziua 14...sau 12...nu mai tin minte....dar asa s-a nimerit...nu stiu amanunte in aceasta privinta....mai mult decat ti-am spus....
va pup
+10
Camelia
monna3 spune:
buna fetelor 
Oana felicitari!!! sa dea DD sa ai o sarcina fara probleme si la termen si bebe sanatos ![]()
Anidaz...inca un test, curaj 

asteptam rezultatul...desi toate il stim deja ![]()
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/a4Fhp3.png
anidaz spune:
Oanaaaaaa,felicitaaaaaari,nu stiu daca iti imaginezi cat ma bucur pentru tine,acum plang de fericire ,macar una din noi doua sa fie graviduta,tu puuuuup apasat sa se ia si la mine
Claudelaaa,La muuulti aaani cu saaanatate sa iti dea Doooomnul tot ce doreeesti!

test nou facut vineri seara
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele

Luna asta vin