Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia_30 spune:
Anidaz,eu am cautat pe siteul pe care ni l-ai recomandat si nu am gasit cum se face reteta aceasta minune.Eu sunt turbata dupa kinder pingui.Asa ca te rog sa ne dai si noua reteta,asa mai pe intelesul blondelor ca sa te pomenesc tot timpul la masa.Te rog!!!!!!!
iulia
Beatrice1982 spune:
m-am trezittttttttttttttttttttttttt
ooofffffff
ma dor sanii de nu mai pooooooooooooooootttttttttttttt
se rup
se aprindddddddddddddd
doamne doamne
http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png
POZELE LUI BEA
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Doamne da-ne un
sanatos!
anidaz spune:
Iulia vezi ca am pus linkul la pagina 4 acolo unde scrie aici.
test nou facut vineri seara
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
A plecat toata lumea?
Atunci pe maine ca sunt acasa toata ziua.
test nou facut vineri seara
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
mihapet spune:
salutare fetitelor!
ce mai faceti? eu tocmai am ajuns in casa. am fost prin gradina sa o ajut pe mama sa stranga castraveti. m-am mai recerat putin.
ruxandrab, mersi de sfat si am sa-l urmez, ca doar tre sa fim harnici
, nu? dar mai intai tre sa-mi vina odaaaaaaaaatttttaaaaa cm-ul!
anidaz, cred ca toate cunoastem povestea asta, la toate ni se intampla aceleali lucruri, dar finalul va mai mai maret la noi, cele care asteptam!
nu poti face testul maine dim, plllliiiiiizzzzzzzzzzz! nu mai am rabdare, io am emotii, dapoi tu! oricum, iti tin pumnii, si sa ne dai vestea buna (oricum noi o stim, dar vreau sa te convingi si tu
) un
pt tine!
Papushiyka spune:
Buna fetelor!Ma alatur si eu voua!Ma numesc Daria si sunt din Bucuresti.Problema mea, de cateva luni de zile, a fost faptul ca n-am ovulat.Luna trecuta am facut tratament pt metroanexita si de luna asta sper eu, sa ovulez.Am si eu o intrebare pt voi: la un ciclu de 28-29 de zile, mucusul cervical cand apare??Eu toate lunile astea am fost uscata,dar acum vad ca a inceput sa curga de azi, z10 a cm).Va multumesc mult
mihapet spune:
vai, ce prostii am scris! cred ca-s obosita rau, de am facut greselile astea de scriere! sa nu va suparati pe mine, ok?![]()
mihapet spune:
bine ai venit, Daria si sper sa nu stai mult la noi, la aspirante, sa ajungi fuguta fuguta la odisee, acolo cu
-dutzele! eu, din cate stiu, la un cm normal de 28 zile, ovulatia incepe din ziua 11 de ciclu, dar ma gandesc eu ca nu-i "batut in cuie". probabil ca difera de la un organism la altul. eu iti recomand sa faci teste de ovulatie, ca sunt mai sigure si stii exact cand ovulezi. sper ca te-am putut ajuta! un
si tie
Papushiyka spune:
Multumesc mult mihapet! Teste de ovulatie tot fac, dar de luna asta am zis ca fac incepand cu ziua 13, pentru ca inainte faceam incepand cu ziua 10, pana in 14.Si ma gandesc ca poate am ovulat in ziua 16, la un ciclu de 29.Deci e normal sa am mucus cu atatea zile inainte de ovulatie??
Papushiyka spune:
Cu temperatura nu ma "incurc" ca ametesc de tot...Si alta metoda de determinare nu stiu...