Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)
Raspunsuri - Pagina 12
Timi07 spune:
DANA io-mi aduc aminte cand ai trimis poze cu Daria ce buze roasii si ce par negru avea ca Alba ca Zapada. Speram ca maine va fi in forma pt party&desfacut cadouri.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi07 spune:
Daria Stefania, Alexia Ilinca, Vlad, Alexandru, Denisa Maria, Eva Maria, Dragos Cristian la multi ani sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, norocosi!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
cristina26 spune:

la multi ani la toti cei care au un an deja si 
Daria Stefania, Alexia Ilinca, Vlad, Alexandru, Denisa Maria, Eva Maria, Dragos Cristian sa va dea Domnul sanatate si multa fericire!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Hi, hi! Imi usuc parul sa mi-l pun pe bigudiurile alea mari, mari. Nu sunt la desert, stati fara grija.
Jadi, tu curioasa? Nehhhhhhh! Mai repede cred ca...vrei sa-ti limpezesti o indoiala. Acum un an, gravida in 38 de sapt am facut o tromboza venoasa profunda la coapsa stanga. Pe scurt, datorita unei anomalii genetice prin care mi se ingroasa sangele si de care nu am stiut, mi s-a format un cheag de sange. Povestea e lunga si, zau, ca mai conteaza pentru mine. Inca mai visez ca a trecut ora 8 si nu mi-am facut anticoagulantul. Am facut 4 luni injectii, dupa ce am nascut, ca sa pot alapta, iar acum am un tratament de intretinere, banal, dar de care depind. Singura chestie e ca imi fac des analizele specifice trombofiliei. In ciuda faptului ca rata de transmitere la urmasi e destul de mare, adica un caz la patru nasteri, fetele sunt bine. Mai am un singur hop: atunci cand o sa le vina menstruatia. Exista cazuri care s-au declansat la debutul pubertatii. Sper, insa, sa fie bine.
Chiar, tu mi-ai vazut fetele?
Wauuuuuuuuu, ce pianist. Felicitari! Si ce devreme a inceput el sa socializeze: dineuri, lume buna, cascada de ciocolata. A gustat?
Fetele, eu inca nu am terminat cu treaba. Am luat casa la scormonit si curatat de acum imi vine sa ingramadesc tot ce mi-a ramas intr-o debara, ca nu mai rezist. Am curatat geamuri, bai, caramizi de sticla, spalat pilote, cele doua covorase (noroc ca nu am mai multe), bucataria igienizata, scormonit si aruncat din sertare tot ce nu folosea....Eu credeam ca sunt ordonata si nu am strans intr-un an de cand m-am mutat balastru in casa, dar se pare ca...
Jadi, (iar revin la tine), nu te gandi ca am gatit ceva special pt petrecere. La 30 de invitati nu ma incumet. Aperitive clasice, gratar, tort si inghetata. Insotite de fructele de pe masa, o aluna, o atentie. Atat.
Eu cu bigudiurile astea nu pot dormi. Sper insa sa fiu frumoasa maine.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
lorinaoo1 spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca
La multi ani, ta-ra-ta-ta-tam 

Daria, pui de Dana
Alexia Ilinca de Alexia 2007
Vlad, de Roxanadum
Alexandru, de papelena
Denisa, pui de Brazuca
Eva-Maria, de Pitzirica30
Dragos-Cristian, de MadalinaSC
Si petrecere frumoasa pt Ilinca si regina regatului celor doua printese 

Tzontzonica mea
Lorina Maria (5 iulie 2007)
liadorian spune:
Buna dimineata! Azi e o zi tare speciala, cu atatia strumfi dragi sarbatoriti! Sa cresteti sanatosi si fericiti, iar mamicilor voastre - toate felicitarile din lume nu-s destul: ati dat lovitura, fetelor, aveti niste copii minunati!
Daria Stefania - Ddanagh
Alexia Ilinca - ALEXIA2007
Vlad - roxanadum
Alexandru - papelena
Denisa Maria - brazuca
Eva - Maria - pitzirica30
Dragos Cristian - madalinaSC
Timi, ma gandeam eu ca trezitul e problema, nu alaptatul. Si Una se trezeste tot asa de des, si mai mult de aceea eram curioasa cum procedati, poate "fur" metoda.![]()
Cafera, ati trecut prim multe!
Sa fiti ferite de acum incolo de astfel de incercari!
Mychydutzo, prea de mult timp nu ti-ai mai aratat "cornitele" pe aici! Pai asa frumusete de pianist tii tu ascuns! A crescut mult si frumos de cand nu l-am mai vazut.
Miillyy spune:
La multi ani plini de fericire pentru:
Daria Stefania - Ddanagh
Alexia Ilinca - ALEXIA2007
Vlad - roxanadum
Alexandru - papelena
Denisa Maria - brazuca
Eva - Maria - pitzirica30
Dragos Cristian - madalina
Cafera, printesele tale sunt minunate!Insa nu am vazut nici o poza cu mamica...Poate ne faci o surpriza si te vedem si noi buclata.
ddanagh, cum e Daria? Fara bubitze? La bretelutze?
M. si
Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
jadi spune:
Buna dimineata fetelor, cafea de la Bucuresti, facuta la espressor
sau cum se zice!
La Multi Ani copilasilor care implinesc azi 1 an, iar avem o zi plina, cred ca s-au grabit sa prinda ultima zi din rac sau ma rog ultimele zile din rac: Dariuta cea bruneta si creata, Alexia, Vladut, Alexandru, tiza mea Deni, Eva si Dragos!
Cafera, sa stii ca sunt foarte curioasa de fel si am si marea abilitate de a retine toate amanuntele, vei fi surprinsa sa vezi cate stiu de pe forum si cate amanunte am retinut! Si chiar daca nu comentez pozele copiilor prea des din lipsa de timp, le vad constiincioasa pe toate. Fetele tale sunt superbe, cea mare este domnisoara de acum si imi place la nebunie parul ei. Cea mica asa dolofana cum pare din poze, e taman buna de giugiulit si uneori am impresia ca seamana cu dra inginer. Si da, nu am vazut poze cu parintii, curiozitatea asta e si mai mare!
Ieri am fost la remodelare si am avut placerea ca prima sedinta sa am parte de un barbat modelator. Ok, mi-am zis ca nu sunt prima despuiata care o vede si in mod clar nu sunt cea mai grasa asa ca am imbracat chilotii aia de unica folosinta si m-am lasat unsa cu cremele si cu alge (bleah, la un moment dat imi venea sa vomit de putoare de matasea broastei), am stat infasurata in folie si patura si am transpirat la greu. Dupa care dus, alti chiloti si un costum din dres si bagata la masaj cu vacuum, mda uneori cam doare dar era atent baiatul asta si ma intreba... pe anumite portiuni am rezistat la intensitate 6 din 10 pe altele doar la 2. Si mi-am redescoperit cea mai nesimtita parte a corpului
. Acolo cred ca nu simteam nici la 10 dar a zis omul sa nu abuzeze de el. M-au masurat alea inainte, mi-au facut poze goala (acum ramane sa urmaresc revistele sa vad pe unde apar
) si mi-au dat regim.
Acum vorbind separat de asta, daca se merge pe ideea Ioanei cu grupul de sustinere la slabit, ma bag, reincepem tot miercuri?
Dupa toate astea, m-am simtit mai bine, nu stiu daca mai usoara dar vizibil mai bine. Astept sa incep si tratamentele faciale sa ma simt implinita. Si nu va zic ca plec de acasa si ii zic sotului ca daca se maraie asta mic sa il bage la somn si ma suna nervos la un moment dat ca Dodo urla si nu vrea sa doarma... i-am zis ca nu am ce face si ori il adoarme ori ma asteapta
Deni &
Vlad & Tudor