Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

da, placinte multe, vreo 9 tavi odata intra in cuptorul ala... si dintr-o tava se infrupta vreo 8 mancaciosi.... asa ca inscrierile le faceti aici, iar reclamatiile cam ca AICI

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mamii eu mi-am rezolvat problema cu exfoliatul unghiilor cu Tratamentul cu vit B5 de la Farmec si tot pe forum am citit ca e bine sa nu mai folosesti forfecuta si sa scurtezi unghiile cu pila. nu cu pila metalica ci sa folosesti o pila de carton. la mine chiar a dat rezultate. bafta!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mychyduta multumesc de raspuns chestia e ca pe mine nu ma deranjeaza am doua unghii care se exfoliasa si anume la degetele mari de la picioare ...si sotul la fel ...si eu intrebam si anume pentru BEBE care vad ca si el are exact ca mine...Nu este asa de vizibil dar vroiam sa shtiu daca tine de genetica sau de lipsa calciului in corp

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

mychy, da avertismentul tau cand dispare? Ai vorbit cu moderatorii ca doar nu ai omorat pe nimeni sa te tina cu lantul de gat

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

intr-adevar aici e mai racoare, e chiar frig seara si dimineata... iar noaptea dormim cu plapuma; daca vrei sa mi-l dai pe Dodo aici eu nu m-as supara ... avem toloaca mare unde putem alerga; pazim si genunchii caci e iarba grasa peste tot; asa ca Matei sa fie convins ca Adeluta o sa poarte mini la intalnirile cu el

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare! Sunteti harnice la scris, bine ca n-am de citit tot, asa evit sa vomit desertul .
Dana, multa sanatate fetitei, cel mai probabil e ceva minor.
Lia, Mamii, Corina si .
Mamii, pai tocmai ca nu-mi pasa ce zic toti, de aceea nu citesc tot. Insa sunt surprinsa de cat timp au unii de pierdut ca sa umple niste pagini pe care le citesc ei intre ei.
Corina, stiu cum e sentimentul sa te recunosti in fetita ta, eu Sabinei ii mai spun "mini me".
Cafera, asta cu facutul petrecerii acasa mi-am zis si eu ca nu mai fac, am muncit 10 zile inainte, dar a iesit exact cum ne doream si acum ne amintim cu placere de ziua aceea. Sunt sigura ca asa va fi si la voi.

Am plecat, maine dimineata ma astept sa va gasesc la alt capitol.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

E week-end, deci e zi de bancuri.

Un tip atipeste în tren. La un moment dat, trenul opreste intr-o gara si tipul se trezeste. Nemaifiind nimeni in compartiment, tipul sare la geam si intreaba pe cineva de pe peron:
- Dom'le, dom'le, nu te supara, aici e Caracal?
La care cel de pe peron, uitandu-se în ochii celuilalt cu sictir, raspunde:
- Bine ca esti tu destept!

Bancul, cu siguranta il stiti, ca e vechi, dar vroiam sa fiu on topic

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Vivela chiar ma intrebam unde esti.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

mai bine daca n-ai recitit tu din linkuri.... e bine daca citesc alte fete care au intrat in grupa mai tarziu... dar de fapt pe cine nu citesti tu? ca prea esti la curent si cu atacurile si cu vorbele dulci....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

karligutza am incercat sa ma abtin dar trebuie sa spun ca mi se pare foarte dur si total exagerat atacul tau asupra Carlei. Si daca a raspuns si ea acid, este clar raspunsul la atacurile tale. Nu am vrut sa ma bag, dar mi se pare prea mult si nu cred ca scopul forumului este sa stam sa ne atacam una pe alta.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput