Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kita, apropo de nume si mie mi se pare normal ca, daca unui copil ii pun un singur prenume, la fel sa-i pui si celuilalt si invers, daca unul are 2 si celalalt sa aiba. Si tot din gama asta, daca pe unul il cheama Andrei (sfant mare) nu prea ar fi drept ca altul sa nu aiba nume de sfant...cel putin eu pe principiul asta am mers cand i-am botezat. Aveam o prietena pe care o chema Luiza, iar pe sora ei Ioana Maria. Una nu se serba decat de ziua de nastere, iar cealalta de 4 ori pe an...si le reprosa permanent parintilor asa ca am luat aminte.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Tomasa

Kitacu fulgulet +23-24s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

IOANAIUB,m am tinut de multe ori sa ti multumesc pt interventiile de bun simt pe care le ai facut de fiecare data...iti multumesc din inima pt melodie,a fost atat de bine ca am ascultat o,strangandu l pe cris la piept...cred ca ma paste o depresie....

KITA,asta voiam sa ti spun.ca eu am luat clexane gratuit.imi pare rau ca nu ai vazut msj mai devreme.iti doresc sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!

LIVIANA,parca tu ma intrebai,da,din cauza unei injectii ma chinui de 4 luni...acum o luna m am operat iar mi s a scos tot tesutul necrozat si stau cu 2 gauri in sold,sa mi iasa infectia...

de ALINA MARIA mai stiti ceva?ADITA de ce nu mai scrie aici?
cris s a mai obisnuit cu situatia,nu l mai loveste pe codrin,sper sa l tina asta.
CRINUTA,cred ca ai facut alegerea cea mai buna.de asta nu l duc pe cris la gradinita,ca nu mi place sa fie cu 25 de copii in grupa.cum naiba se ocupa educatoarea de ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

monalac credeam ca nu ai vazut mesajul meu, de aceea ti-am dat si un PM .... sorry daca am fost prea insistenta
toate avem si momente mai bune si momente mai proaste, doar oameni suntem .... oricum prin cate ai trecut tu, nu stiu cine ar fi avut atata putere sa reziste
ai grija de tine si nu te lasa doborata

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Monalac, dar cand vrei sa il duci? Una particulara mai ieftina nu ai gasit?
Chit ca o amica pe care am trimis-o sa vada gradi lui Rayan, a venit asa de incantata de acolo, cu toate ca vizitase 9-10 gradinite de fite inainte.
Mi-a spus ca era luna, ca nu se intra incaltat, ca directoarea este o scumpica, exact ce stiam si eu.
Chiar vorbeam cu mama ca atunci cand Dumnezeu iti scoate in cale asemenea oameni, e bine sa ii pastrezi.
Acum sunt curioasa cum va fi acea noua educatoare de la grupa mijlocie, si chiar o voi ruga sa nu il rasfete deloc pe Rayan.
Are nevoie de mai multa disciplina.
Bine, daca e dupa Rayan, el merge la scoala, el e mare " si adult" :)))).
Cand vede copii mai mari, le spune " tu esti mic, ai crescut putin; eu sunt male, melg la coala..; tu nu melgi la coala ca esti mic" :))))

Legat de depresie, sper sa nu te apuce.
Daca tot iti place muzica, asculta tot ce poti din epoca Baroca ( Bach, Handel), iar ca formatii eu ascult mult Westlife, El Divo.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Sirimie, sarcina usoara si tie! In ce saptamana esti?

Kita, imi pare rau sa aud cat de rau te simti. Ai vreo problema anume, sau se considera simptome asociate sarcinii? Scuze, dar nu am citit mai devreme ce ai.

Crinuta, si eu il duc la o gradinita privata - fundatia Tandarica. Eu il duc la program scurt, pana la 1. Pana acum era foarte ieftina, 320 lei la program scurt. Din decembrie va fi 420. Imi place ca sunt foarte putini in grupa si e mai liniste.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Caci tot este vorba de gradi: acum Andrei e in grupa mijlocie (deci de la 3.7 ani-4.7 ani), la anul va fi in grupa mare (4.7-5.7 ani); Deci in mod automat va trebui sa ii caut o gradinita cu grupa pregatitoare?, caci nu pot sa imi trimit copilul la scoala in septembrie la 5.7 ani, nu?

Coraly, sarcina r vinovata de toate starile mele', dar lasa ca nu mai am mult si apoi incep jelituirle cu colicii, apoi cu dintii, apoi cu diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kita

Caci tot este vorba de gradi: acum Andrei e in grupa mijlocie (deci de la 3.7 ani-4.7 ani), la anul va fi in grupa mare (4.7-5.7 ani); Deci in mod automat va trebui sa ii caut o gradinita cu grupa pregatitoare?, caci nu pot sa imi trimit copilul la scoala in septembrie la 5.7 ani, nu?

Coraly, sarcina r vinovata de toate starile mele', dar lasa ca nu mai am mult si apoi incep jelituirle cu colicii, apoi cu dintii, apoi cu diversificarea

Ciudata chestia cu gradinita.
Tu esti multumita de gradi respectiva?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Sunt multumita, Crinuta;
In primul rand am simtit un salt mare in dezvoltarea lui Andrei, desi in anul precedent, am inceput cu luna februarie, dus consecutiv a fost luna mai si jumate de iunie pana a intrat in vacanta, caci in rest era o zi maxim 3 gradi si in rest era racit; partea asta am rezolvat-o prin operarea lui de polipi, asa ca vad ca acum este bine, nu imi plange cand il trezesc dimineata, si nici nu imi spune ca nu mai vrea la gradi, si il las sa si doarma acolo;
Pana acum nu mi-au auzit urechile vorbe urate, injuraturi si nici nu am vazut la el atitudini urate; Anul trecut in perioada cat l-am dus am prins o vizita la circ, si mai apoi de 1 iunie o vizita la Snagov (dar nu l-am lasat caci noi am fost la mare cu el), iar anul asta deja e programat un teatru(probabil vineri acum ii duc caci s-a amanat de saptamana trecuta);
Pentru 18-19 copii au o educatoare dimineata pana in ora 13:30, si alta de la 12:30 pana pleaca copii, deci tura lor se suprapune peste masa de pranz si ora de culcare; dimineata mai au si curs de engleza de doua ori pe saptamana asa ca nu este prea aglomerata educatoarea ca sa nu le faca fata (stiu ca ii oboseste destul caci ii pune sa faca exercitii de sport, gen foarfeca, lumanarea), iar asta primavara ii scotea afara intr0un parc de langa gradinita, special amenajat de primarie;

Kitacu fulgulet +31-32s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Kita la gradinita unde merge Andrei nu au grupa pregatitoare? Si David este in grupa mijlocie, la gardinita lor au si grupa pregatitoare, cred ca el va repeta o grupa daca nu o sa-l primeasca la scoala la 6 ani ...
astazi m-am intalnit pe strada cu educatoarea de la grupa paralela a lui David, era la plimbare cu vreo 16 copii, au fost adune frunze ... am ramas cu gura cascata cum putea sa stapaneasca atatia copii, mergeau frumos de mana ... si eu abia stapanesc doi acasa

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput