Patutul tot de la Graco l-am luat Contur Electra Deluxe, maro cu verde, l-am luat inainte de a stii daca e fetita sau baietel, e culoare neutra zic eu si va merge si pt al II lea bebe care vrem sa fie baietel.
Ramo
19+ 
Puiutul meu scump
E din lemn ? Sau....O poza gasesti cumva ? Este cumva modelul pe site-ul celor de la Graco - Clip trade?
Combinatia de culori mi se pare neutra.Si daca vreti sa inclinati balanta intr-o zona sau alta puteti folosi lenjerie de pat corespunzatoare sexului.
quote:
citat din mesajul lui Ramo2007
Patutul tot de la Graco l-am luat Contur Electra Deluxe, maro cu verde, l-am luat inainte de a stii daca e fetita sau baietel, e culoare neutra zic eu si va merge si pt al II lea bebe care vrem sa fie baietel.
Ramo19+
Puiutul meu scump
26+
Eva
Sunt suparata tare
!!
Ma tot suna Radu si nu ii place deloc in tabara, nici apa ca e rece si plina de pietre, nici mancarea, nici cazarea, mai e si nitel racit. Nu stiu ce sa ii mai zic. Plange la tel si vrea acasa. Am sperat ca doar drumul va fi greu, dar se pare ca m-am inselat. Daca era mai aproape cred ca pana acum cedam nervos si ne duceam si dupa el.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
21+