Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(58)
Raspunsuri - Pagina 19
elilov3 spune:
bebecris referitor la rez prietenei tale intadevar exista un risc...cel mai bine in acest caz este amniocenteza si daca din pacate se confirma si acolo sti ce se recomanda...eu am avut primul copil cu defect de tub neural si stiu ce inseamna neaparat sa refaca TT , iar apoi obligatoriu amniocenteza...sti cum doctorii zic lasa ca e doar statistic, dar Doamne fereste mai bine sa se asigure. sa vb de urgenta cu un genetician..parerea mea sanatate prietenei si bb-lui ei
babizapy uff lasa ca rez cu treburile si plecati voi si in francia

23+
Dimitrie
Mirtha spune:
Fetelooorrr am primit rapunsuri si de la Hello bebe si de litlle baby : landoul este inlcus in pret , au culoare portocaliu , are 15 kg si se pliaza....Uite raspunsurile lor.
De la hellobebe : Buna Ziua,
Avem pe stoc carucior Atlanta in variante de culori portocaliu/ bej si
portocaliu/verde.
Are 15 kg, in pret este inclus si landoul.
Se poate plia astfel incat sa intre in potbagajul masinii.
Pentru comanda va rog sa specificati la comentarii culoarea aleasa sau ne
puteti suna la nr de tel 0722 260 706.
De la litllebaby :
buna ziua,
landoul este inclus in pret
se pliaza, este destul de usor carutul(daca gasesc greutatea exacta va
spun)
Oricum scriu si formum sa vad daca exista si impresii pe "viu"
Mirtha
26+
Eva
Mirtha spune:
Bebcris imi pare rau. Mi-ar placea sa te pot ajuta cu ceva .
Sti eu nici nu am optat pentru astfel de teste. Poate reusesti sa deschizi un subiect si sa obtii ceva info anticipat.
Multa bafta prietenei tale1
quote:
citat din mesajul lui bebecris
dar cel de la chicco..Zanza-no Chicco care ste si spray pentru copii, nu este bun?
nu stie nimeni nimic legat de valorile de la TT?23+
DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Mirtha
26+
Eva
elilov3 spune:
loren@ am gasit ceva despre constipatie, fetele e si pt voi sarcina si problemele ei 
Vergeturile
Apar unde elasticitatea pielii nu este suficienta.Ele apar pe coapse,solduri,burtica.Evitati sa luati brusc in greutate,si incepeti sa folositi din timp produse special formulate pentru perioada graviditatii.Noi va recomandam Mustela 9 Month Crema antivergeturi cu dubla actiune,si gelul antivergeturi cu actiune intensiva,Chicco ser anti-vergeturi cu ulei de tamanu si vitamine E,PP,B5:acestea reduc dimensiunea vergeturilor,estompeaza culoarea si diminueaza profunzimea acestora,Galenic Elancyl specific vergetures maternite :o formula inovtaroare cu aport de elemente restructurante,nutritive si hidratante.
Aceste produse sunt create special pentru viitoarele mamici,au formula hipoalergenica si pot fi folosite si in perioada alaptarii.
Arsuri de stomac
Multe dintre viitoarele mamici sufera de arsuri de stomac,mai ales spre sfarsitul sarcinii,cauza fiind marirea uterului,care apasa pe stomac si intestine.
Solutia cea mai buna este sa evitati mesele pline,alimentele iritante sau acide;luati cina cu 2-3 ore inainte de culcare.
Vene pe sani
Apar datorita concentratiilor mari de hormoni,si afluxului de sange de-a lungul sarcinii.
Pentru fermitatea bustului,iti recomandam Mustela 9 Months-crema pentru fermitatea bustului;previne lasarea si pierderea elasticitatii bustului,calmeaza tensiunea sanului.
Mancarimi la nivelul abdomenului
Aceste mancarimi apar deoarece burtica creste pe zi ce trece si pielea este supusa astfel unei intinderi puternice.Pentru calmarea mancarimilor folositi un lapte de corp intens hidratant cu vitamine:Mustela 9 Month -Hydratation extreme ,o formula adaptata perioadei de sarcina si alaptare.,si Sanosan,crema anti-vergeturi pentru mamici, cu extr.marine,vitamina E, cu efect intens hranitor si hidratant.
Picioare umflate
Picioarele se umfla pentru ca uterul creste in volum,apasa pe abdomen si bazin,astfel ca circuitul venos este mai anevoios;acest fenomen se agraveaza in perioada calda.Noi va putem recomanda o gama de geluri cu efect racoritor si tonifiant pentru circulatia venoasa:
Mustela 9 Month crema-gel pentru confort picioare,Bien-Etre Instantane Jambes:hidrateaza si relaxeaza picoarele"grele",previne si usureaza senzatia de disconfort.
Chicco Dermo-antistress gel contra oboselii gambelor:ulei de avocado,mentol,vit E,PP:se aplica dimin si seara prin masaj de la glezen insprre coapse,aplicand presiune usoara pentru stimularea circulatiei.
Walmark varixinal,gel: o formula lejera cu extract de castam si afin pentru a inlatura senzatia de picioare grele din timpul sarcinii.
Pete la nivelul fetei
Aceste colorari ale tenului apar fondul unei concentratii marite de progesteron,hormon de sarcina:putem preveni aparitia lor cu creme de fata cu SPF 50+,hidratare intensiva a tenului:
Inainte de aplicarea oricarei creme,este recomandat sa folositi o apa termala,cu efect de hidratare si calmare :Avene,Vichy,Uriage:pulverizati apa termala,apoi tamponati cu un servetele de hartie excesul.
Chicco Dermo-Antistress crema tratament pt.petele de fata:cu vit.C,E,ulei de jojoba.
Sangerarea gingiilor
In timpul sarcinii,gingiile devin moi,sangereaza mai ales in timpul periajului si pot fi ranite mult mai usor;
Sfatul nostru este sa periati si sa curatati dintii cu matase dentara dupa fiecare masa,folositi o apa de gura cu clorhexidina dimineata si seara,si o pasta de dinti medicinala pentru gingii sensibile.
Constipatia
Hormonii relaxeaza musculatura intestinala,care incetineste miscarea acestuia,determinand aceasta tendinta spre constipatie.Evitati mancarea tip fast-food,bauturile acidulate,mancati multe aliment cu cun continut crescut de fibre si beti multa apa.
sper sa foloseasca cuiva 
23+
Dimitrie
elilov3 spune:
bebecris eu ti-am raspuns mai sus...ai vb cu prietena ta ce spune ca face? care e planul de atac pt viitor? 
mirtha vezi ca au raspuns probabil unde a fost week-end si toata lumea era pe acasa
...incearca totusi ceva si live ![]()
la sarcina si prob ei avem si raspunsuri...hehe ce bine am nimerit 
23+
Dimitrie
loren@ spune:
Eu in weekend stau la plaja si ma dau cu crema de plaja de copii.Este nociv pentru bb sau ba? Ca daca asta e nociva, atunci si autanul de copii este..si totusi nu au vitamina A (la autan nu am verificat)...dar inseamnca ca si sprayul, gelul de corp, samponul, deodorantul pe care nu scrie special pentru gravide sunt periculoase? Eu sincer nu cred...acum fiecare face cum crede!
Elilov eu am luat Galenic Elancyl si o sa il incep dupa ce termin cu Mustela asta...La bia nu mi-au aparut noi vergeturi...aveam deja destule de cind am slabit in tinerete ..ce-i drept atunci am si folosit o crema din SUA, fff...grasa...si zic eu, foarte buna...acum nu are cine sa mi-o procure si nici sa mi-o aduca..
Bebecris nu stiu cum e cu tubul ala ...unde a facut TT? Sa-l repete...parerea mea!
Mirtha...un carut de 15 kg nu mi se pare chiar unul usor..si nu stiu sincer in varianta sport de la 6 luni in sus cit de usor e de manevrat..adica sa nu ajungi ca iti iei si altul tip umbrela, de vara...nici nu stiu ce sa iti zic!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
24+
babyzapi spune:
Bebecris nu stiu ce sa-ti spun despre rezultatul prietenei tale la TT. Cum s-a mai spus inainte este doar o ststistica si nu un diagnostic, iar cea mai relevanta este opinia unui medic. Sper sa fie bine bebelusul prietenei tale.
Andreyutza ohoooo...eu sunt mai mult decat pregatita de calatorie...si psihic si fizic si toate cele. Sunt inebunita dupa calatorii. Si am concediu numai 2 sapt, deci cu cat plecam mai tarziu cu atat stam mai putin
. In fine, pe 25 iulie e ziua sotului si pe 30 iulie e ziua mea si i-am zis ca e musai sa ne sarbatorim in franta. Bine ca ai rezolvat si poti merge maine la un eco sa te linistesti complet.
Mirtha mersi frumos
Babyzapi
fericita 22+ cu 
elilov3 spune:
babizapy pai eu zic prima de pe acuma LMA! te pupam 
loren@ acuma vb ta fiecare face cum il taie capul, dar daca e sa o rationam la rece subs astea chimice...bune tot nu sunt 

23+
Dimitrie
Ramo2007 spune:
Bebecris, nu stiu cum e cu valorile la TT...eu dupa amiaza iau rezultatul.Sanatate multa prietenei tale!
Babyzapi, la multi ani si tie si sotului tau si concediu placut!
Ramo
19+ 
Puiutul meu scump
Mirtha spune:
Loren sunt convinsa ca un carucior tip umbrela este cel mai usor dintre toate tipurile.
Nici un carucior cu dubla functionalitate vara/iarna nu va ajunge sa fie pe undeva aproape de greutatea unui carucior tip umbrela.
Probabil pt. concedii vom ajunge sa achizitionam si unul tip umbrela care de regula nu este foarte costisitor.
Cit priveste greutatea , la carucioarele care se transforma tip vara sport /iarna cu landou nu am gasit sub 11 kg.
Am facut deja subiect nou pe Nasterea unei stele si Clubul scutecelor , acum nu ramine decit sa am norocul ca vreuna dintre mamici sa fi achizitionat acest tip de carut sau genul de la Wampol - http://wampol.ro/wampol_explorer_tour.htm si sa ne poate da impresii life.
Mirtha
26+
Eva