[bang] CE SA FAC?!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Amantzia nu are scuza. ca e sau nu mai hrony nu e motivatzie suficienta sa-shi bata joc de barba-su sau sa rishte familia care trebuie asigurata pentru copii ei, ca am inzteles ca are doi.

Daca are nevoie mai mare de burba-su poate foarte frumos sa-i aduca la cunoshtintza ca nu o satisface destul si sa-shi schimbe domnul serviciul ca risca sa ishi aduca un eventual amant acasa.

Doamna ce a facut a tacut si s-a descurcat. Misheleshte.

Daca un barbat inshala ce e la gura noastra.....: porcu, iresponsabilul, magarul, etc.

Daca o femeie inshala: taci, ca nu stii ce motive are femeia... poate are nevoie de mai mult sex ca e barba-su plecat prea mult.

Va rog, e deplorabil sa scuzi adulterul. Spunetzi ca e scuzabil lu barba-su cand o afla, sau copiilor cand o baga barba-su divortz de ea.

Genul asta de femei au un nume, in special cand o fac de prea mult bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns troponiq spune:

se pare ca sunt singura care considera ca in replica "de prea mult bine" apare o nuanta de autoironie dureroasa.
sunt patita - m-a inselat, am aflat pe drumul spre maternitate printr-o neglijenta de a lui, m-a batut. in ordinea asta, toate cu 2h inainte sa nasc.
nu il voi parasi, cel putin nu deocamdata. dar cu prima ocazie mai "rasarita", voi face fix acelasi lucru. condamnabil sau nu, tot adulter se va numi.
experienta m-a invatat insa sa nu ma bag neinvitata in relatiile altora. e un teren alunecos. plus ca ... "cel fara pacat sa arunce prima piatra".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
citat din mesajul lui Lauraa

Asa, nu mai zic si eu sa iti vezi de treaba ca ti-au zis destule deja. Sfatul meu personal: cumpara-ti femeie o tava pentru vinete si nu mai merge sa insisti cu sunatul prin vecini. Boala romaneasca fara leac...

Laura si minunile

Lara, printesa de catifea
Louisa, cea mai scumpa Craciunita

mda, exact.
si ce atata consternare pana la urma? tot nu e treaba ta si nici a noastra - bagatul nasului in familia altuia/alteia.
e treaba sotilor daca s-a ajuns aici, ce au de impartit, unde au gresit si de ce nu merg toate ca la carte, ce-au pierdut pe drum.
si zici ca arata bine amantul, in kilotzi asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

multumesc ptr toate sfaturile voastre,au fost mai mult decat binevenite.
Cum spuneam si intr-un post anterior,e bine sa-mi vad de cratitele si barbatul meu, am o mama destul de suferinda si cred ca merita toata atentia mea...
so... cainele moare de drum lung si eu

o zi buna tuturor!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput