Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI, Lorich, bucurii, sanatate, fericire si numai clipe frumoase cu familia ta!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu pot sa cred, am pierdut de 3 ori mesajul...Innebunesc
La MUlti ani Lorich, si sa va treaca colicutii odata!

Mihaser, Vianne,sa va fie de bine crestinarea.

Sis, sa vedem cumparaturile. Sa le porti sanatoasa.

Fetele din strainatate Simonix, Cami, Vianne, va inteleg foarte bine, eu n-as putea trai intr-un oras pustiu...cred ca m-as deprima. Eu am fost de multe ori la Bxl si am vzt, putina lume pe strazi, cel putin dupa 8 seara ti-e si teama sa iesi, ca mai sunt hoti si strazi rau famate si pe acolo...Nu stiu unde stai tu,

Simonix, dar imi pot inchipui cum e sa fie pustiu, sa nu vezi tipenie...

La multi ani si lui Robertzel, l-am vazut in filmulet, e super scump. Asa se hilizeste si mateiut, e cu gura pana la urechi...Bine, in ultima saptamina mi-a facut ca Iasminutza de Inais...adica frichineala frate, si la san si la bibe (bibe i-l fac degeaba ca nu-l bea, il arunc, dar trebuie sa justific si eu cumpararea lui nu? Asa ca ii mai fac cite un bibe seara ..

Si nu mai vrea sa doarma decit leganat, cu tzitzi in gura si eu in picioare...Dc stau jos isi iese din minti...Si eu asijderea...
V-am spus ca nu mai am rabdare? Si ca am noroc ca am avut un bb cuminte...ca nu stiu ce ma faceam..Si mai voiam si fetitza..Ntz-ntz

Gata, va pup ca mi-e ca pierd iar mesajul si nu mai rezist.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Ah, Cleo, noi ne-am facut verighetele undeva pe Calea Victoriei, la magazinul ..cu V, imi scapa, e un magazin de moda, haine, linga sediul ala de Politie, de o parte e magazinul Victoria(nu acolo)si de partea cealalta e tot un magazin cu V.. , era acolo la intrare o mica incapere unde faceau si verighete, sunt aur cu aur alb, combinatie..au fost ok ca pret la vremea respectiva..acum 5 ani

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi

cleo urmeaza sa fii mireasa? noi saptamana asta facem 3 ani de la nunta...ce frumos a fost casa de piatra!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multumesc fetelor, sunteti tare dragute si dulcele.
Simona sper si eu sa treaca colicii, deocamdata avem alte probleme care fac colicii sa paleasca simtitor. Efectiv n-am putere sa vorbesc acum despre asta. O sa va povestesc dupa vizite la doctori si analize.

fetelor m-am sarbatorit cu tort de la Agapitos. Moaaama cata dreptate ati avut super yummy

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ma fetelor, cum e cu puseul ala de 6 saptamani? Ca tocmai citeam intr-o carte ca e asa de nasol, ca multe mamici in perioada aia vor sa-si intarce puii, ca au senzatia ca sunt mulse la maximum si ca nu mai au lapte, bebe cere lapte aproape din ora in ora, cica e nebunie curata... Ma ia groaza cand ma gandesc... Eu si-asa sunt haituita cu alaptatul asta, nu mai ies din sutien decat o data pe zi cand ma dusez si atunci senzatia e ca imi atarna doua bidoane de 5 kile si ma simt ingrozitor, daca mai vin niste puseuri din alea suparate cred ca ma impusc...

Noi vrem sa plecam pe 16 august in Austria, cand bebe va avea 7 saptamani si jumatate, sper ca pana atunci sa treaca puseul ala nasol de tot... Ah, da' stati ca la 8 saptamani e puseul ala mental! Bai frate, da' o tinem din puseuri in puseuri, nu se mai termina!

L-am alaptat acum o ora si - preventiv - i-am dat si picaturile de Sab simplex. Cred ca isi fac efectul, fiindca dupa vreo 4-5 minute de plans s-a calmat. Doamne-ajuta!! Daca stiu asa, i le dau in fiecare seara sau la fiecare masa la care nu poate sa ragaie...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich, La multi ani iubita! Tot ce-ti doresti tu!
Sa se rezolve problemutele tale si sper sa nu fie nimic grav!!
Miss, nu e musai sa fie groaznice puseele! Eu acum privind in urma, nu mi se pare nimic greu. In afara de noptile nedormite - pe care eu le suport bine - am avut ub superbb cumintel. A fost usor...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Lorich, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa dea Domnul sa nu fie nimic serios!

Simona, mie chiar mi se pare deprimant si greu e sa ma obisnuiesc sa nu vad pe nimeni pe strada... Azi am fost afara si am facut poze, sper sa reusesc sa le descarc maine si vi le arat.
Cand vad ca si tu zici ca uneori nu mai ai rabdare parca nu ma mai simt asa aiurea Depinde de cat de obosita sunt... Stefana e asa minunata... Dar cand o doare burtica si plange mult iar eu sunt nedormita, simt uneori ca imi perd rabdarea Si tare ciuda imi e! Ma rog Domnului sa ma intareasca.

Acum fug sa ii facem baita!

Va pup!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Vianne asa e, Doane Ajuta!

Lorich, alte probleme?Okisorul? Offf sper sa le treceti cubine.La fel:Doamne Ajuta!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! Buna dimineata si hai la !!
Hai sa va arat ce faceam noi in cabinet in timp ce asteptam sa vina asistentele cu injectiile:www.dropshots.com/camiM#date/2008-07-18/15:01:26" target="_blank"> sabina

Inais uite aici si aici avem cele mai recente poze, sunt multe tare ca eu pun pentru familii( iti dai seama ce nebunie e pe capul meu avand toate rubedeniile la asa distanta..).
Cu orezul cu lapte nu-i nimic ..sa vezi distractie cand incepi diversificarea: al meu sot isi facea cruce cand ma vedea cu ce pofta infulecam biscuiti cu mere rase sau gris cu lapte
si o Iasminuta linistita si necolicoasa!!!

Simonix asa m-am distrat la filmuletul vostru... e grozav!! Cat priveste singuratatea asa e si aici( acum m-am obisnuit dar la inceput era sa dau in depresie). Aici unde stau nici macar paine nu pot sa merg pe jos sa iau.. in America distantele te omoara ca magazinele sunt deschise si multe non-stop. La multe lunite lui Robertzel si pofta buna la delicatesele facute de bunica..

Miss P ce bine ca esti ok cu linistea... acum m-am obisnuit si eu( de fapt ultima oara cand am fost in vacanta in Romania dupa cateva zile ma durea capul) dar cand sunt aici parca as vrea sa mai vad o persoana doua pe strada. Daviducului mic si somn linistit.

Laura multumim si ai dreptate.. - mai sunt si aici gropi... depinde pe unde mergi dar autostrazile sunt super!! sa purtati sanatosi noile achizitii.

Vianne si mie imi pare rau( mai ales ca dupa 6 ani de locuit in NY state a ramas statul meu de suflet.. cand oi avea de ales acolo ma mut.. la noi la Sofia a functionat foarte bine Myliconul.. tinem pumnii sa fie bun si pentru voi.

Gabitzam sa stapaneasca sanatos Raducu hainutele si mami sa mai mearga la plimbare...e win-win pentru toti nu?

Lorich la multi ani!!

Simonacip copii astia ai nostri sunt taaare hotomani.. am impresia ca si Sabina mea cea cuminte incepe sa prinda tot felul de smecherii(cum ar fi: plang tare = vine mami si ma ia in brate!!uraaa!!!)

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput